phoenix666
کاربر سایت
من 2 تا اینترنت دارم با هیچ کدوم لایو وصل نمیشه الان !!! 2 ساعت پیش لایو بودم
یعنی دوباره پوکید ؟ xbox.com هم نمیره
براي منم وصل نميشه.من 2 تا اینترنت دارم با هیچ کدوم لایو وصل نمیشه الان !!! 2 ساعت پیش لایو بودم
من هم موافقم برا منم کار نمیکنه.من 2 تا اینترنت دارم با هیچ کدوم لایو وصل نمیشه الان !!! 2 ساعت پیش لایو بودم
اره درست شد منم تونستم وصل بشمدرست شد مثل اینکه سایت که درست شده و من هم چنتا فرند انلاین دارم.
اون كندي كه عاديه.پينگتم به نظر خوبه يك پينگ هم با يك كشور اروپايي.مثلا با آلمان بگير.خب دوستان بالاخره منم به جمع لایو بازان پیوستم:d(البته اگه بن نشم و به جمع افلاین بازا نپیوندم)
گیمرتگمم :Alimw3 ( تو حروف A بزرگه)
حیف فعلا نه گلد دارم نه بازی برنر مکس
راستی یه سوال:منو ایکس باکس من وقتی کانکتم برای قسمتای مختلف کمی کنده برای شما هم کنده؟..
من یه بار پینگمو با امریکا گرفتم 280 بود خوبه دیگه نه؟
پينگت كه معموليه ولي از اين بهتر هم ميتونست باشه مثلا تا 150با المان شد 377..
یک بار دیگه با امریکا گرفتم شد 304
:d
یه سوال خرید چیزی از لایو مثلا لباس اواتار امنه یا نه؟(خرید گلد یا پوینت نه مثلا با پونتت چیزی بخری)
یه سوال دیگه چجوری پوینت خرید شده رو وارد کنیم؟
این لایو بعضی وقتا شوخیش میگیره کانکت نمیشه اگه مثلا کانکت شه یهو وسط بازی جا حساس نزنه دیس کانکت کنه:dپينگت كه معموليه ولي از اين بهتر هم ميتونست باشه مثلا تا 150
امن بودنش كه مشكلي نداره فقط مشكل اين كه بايد v/p/n شير كني.البته ممكنه اين مشكل به زودي درست بشه
براي وارد كردن پوينت بايد دكمه Xbox guide بزني بعد بري قسمت redeem code از اونجا كدو وارد كني