همه چیز درباره ی Xbox Live

من 2 تا اینترنت دارم با هیچ کدوم لایو وصل نمیشه الان !!! 2 ساعت پیش لایو بودم
یعنی دوباره پوکید ؟ xbox.com هم نمیره
براي منم وصل نميشه.
ويرايش:مشكل همگاني و كلا لايو از دسترس خارج شده
http://www.xbox360iso.com/xbox-live-down-p4809397.html#post4809397
توي*ت ساپورت لايو

We have run into an issue with the Xbox Live service, and are currently investigating. Stay tuned for status updates. ^PS
From Twitter Xbox Live Support

دوستان نگران نباشین مشکل از خود ماکروسافت است و تا فردا درست میشه:
XBOX LIVE Service
Users may experience difficulties with the following services:

• Signing in to Xbox LIVE
  • Xbox LIVE connectivity
Affecting the following LIVE Platforms:

• Xbox 360 Console
  • Xbox.com

6/20/2013 11:32:31 AM PDT:Hi Xbox Members! We are aware there is an issue with sign in and connectivity on Xbox LIVE. We are hard at work to get you back online as soon as possible! Check back here in half an hour for an update.

- - -ویرایش - - -

تا نمیم ساعت دیگه هم ممکنه درست شه.

خب دوستان بالاخره منم به جمع لایو بازان پیوستم:d(البته اگه بن نشم و به جمع افلاین بازا نپیوندم)
گیمرتگمم :Alimw3 ( تو حروف A بزرگه)
حیف فعلا نه گلد دارم نه بازی برنر مکس
راستی یه سوال:منو ایکس باکس من وقتی کانکتم برای قسمتای مختلف کمی کنده برای شما هم کنده؟..
من یه بار پینگمو با امریکا گرفتم 280 بود خوبه دیگه نه؟

خب دوستان بالاخره منم به جمع لایو بازان پیوستم:d(البته اگه بن نشم و به جمع افلاین بازا نپیوندم)
گیمرتگمم :Alimw3 ( تو حروف A بزرگه)
حیف فعلا نه گلد دارم نه بازی برنر مکس
راستی یه سوال:منو ایکس باکس من وقتی کانکتم برای قسمتای مختلف کمی کنده برای شما هم کنده؟..
من یه بار پینگمو با امریکا گرفتم 280 بود خوبه دیگه نه؟
اون كندي كه عاديه.پينگتم به نظر خوبه يك پينگ هم با يك كشور اروپايي.مثلا با آلمان بگير.

با المان شد 377..
یک بار دیگه با امریکا گرفتم شد 304
:d
یه سوال خرید چیزی از لایو مثلا لباس اواتار امنه یا نه؟(خرید گلد یا پوینت نه مثلا با پونتت چیزی بخری)
یه سوال دیگه چجوری پوینت خرید شده رو وارد کنیم؟

با المان شد 377..
یک بار دیگه با امریکا گرفتم شد 304
:d
یه سوال خرید چیزی از لایو مثلا لباس اواتار امنه یا نه؟(خرید گلد یا پوینت نه مثلا با پونتت چیزی بخری)
یه سوال دیگه چجوری پوینت خرید شده رو وارد کنیم؟
پينگت كه معموليه ولي از اين بهتر هم ميتونست باشه مثلا تا 150
امن بودنش كه مشكلي نداره فقط مشكل اين كه بايد v/p/n شير كني.البته ممكنه اين مشكل به زودي درست بشه
براي وارد كردن پوينت بايد دكمه Xbox guide بزني بعد بري قسمت redeem code از اونجا كدو وارد كني

پينگت كه معموليه ولي از اين بهتر هم ميتونست باشه مثلا تا 150
امن بودنش كه مشكلي نداره فقط مشكل اين كه بايد v/p/n شير كني.البته ممكنه اين مشكل به زودي درست بشه
براي وارد كردن پوينت بايد دكمه Xbox guide بزني بعد بري قسمت redeem code از اونجا كدو وارد كني
این لایو بعضی وقتا شوخیش میگیره کانکت نمیشه اگه مثلا کانکت شه یهو وسط بازی جا حساس نزنه دیس کانکت کنه:d
راستی من تو جریان یه موضوع نیسم:من مثلا تو بازیها کلی اچیومنت گرفتم(چه انلاین چه افلاین)بعد مثلا نوشته 5423G از این نمیشه برای مدتی به عنوان پوینت استفاده کرد؟.اصن فرق دارن با هم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or