همه چیز درباره ی Xbox Live

یعنی اگه فقط lt3 باشه میشه امن لایو رفت و بن نشد
همیشه یه شانس برا بن شدن و شناسایی شدن هست.من خودم بازی معمولی هم گذاشتم بن نشدم.یعنی زیاد تاثیری نداره برنر مکس(خودم تجربه کردم)ولی بجز حرف بن شدن یا بن نشدن برنرمکس بخری میتونی بازی رو اینستال کنی و در نتیجه به درایو اکس باکس کمتر قشار میاد(بازی هایی که زیاد بازی میکنی رو به نظره من برنر مکس بخر مثلا برای مالتی پلیر BO2 بخر و لازم نیست همه بازی ها رو برنر مکس بخری)

همیشه یه شانس برا بن شدن و شناسایی شدن هست.من خودم بازی معمولی هم گذاشتم بن نشدم.یعنی زیاد تاثیری نداره برنر مکس(خودم تجربه کردم)ولی بجز حرف بن شدن یا بن نشدن برنرمکس بخری میتونی بازی رو اینستال کنی و در نتیجه به درایو اکس باکس کمتر قشار میاد(بازی هایی که زیاد بازی میکنی رو به نظره من برنر مکس بخر مثلا برای مالتی پلیر BO2 بخر و لازم نیست همه بازی ها رو برنر مکس بخری)
ممنون
البته بازی 97 درصدو میشه با اهنگ رو هارد ریخت
یه چیز دیگه شما چند وقته بازی میکنید؟ موج بن هر چند وقت یک بار هست شما موج بن رو رد کردید؟:d

سلام
دوستان اقایون اساتید محترم --مهندسین و....بیایان بعد از چند وقت دوباره همینجوری چیزی نگیم این قسمت رو مخصوصا با دوست خوبم خودش میدونه ....نت ها خوب شدن ولی تا جا دوباره 100% شن خوب کار داره این سوال پس دیر یا زود یه دست میشه --جریان این ستاره هم بستگی به با حالی نداره که اخه --بعیده از شما این گزینه نتیجه انتخاب بازیکن یا ترجیح دادن یک بازیکن در مولتی بازی کردن در لایو که پلیر مقابلت گزینه پریفر دیس پلیر رو میزنه حالا خواه تو خوب باش خواه بد-تو لایو هم راحت یا از fack addres gnarator یا مثل من ادرس یکی از دوستانم رو دادم تو نت هم فراوون هست --برای بن شدن وخطر و... امنیت اقا هیچ تظمینی وجود ناره --فقط و فقط با داشتن پچ ال تیت 3 --گیم برنر و 100% و پچ شده و اجتناب از خیلس کارها این احتمال رو کم میکنی --هر کی تو این چند مورد شک داره نظر داره سوال داره پ-خ بزنه اینجا دوستان ناراحت میشن --ولی سعی کنید طئوری مثل برادر ویروس ندید.
اسم این سایت ها رو هم مخفی یا پ.خ بزنید دوباره به خاطر یه مسخره یازی سایتو .....تازه اونم یه سایت کلاه....

دوستان من بعد یه مدت اومدم XBL میخوام COD BO 2 بزنم 60 مگ آپدیت داره ! هرکاری میکنم دانلود نمیشه ، یعنی همون اول دانلود گیر میزنه و جلوتر نمیره !! نمیدونم مشکلش چیه !؟؟!؟؟

ممنون
البته بازی 97 درصدو میشه با اهنگ رو هارد ریخت
یه چیز دیگه شما چند وقته بازی میکنید؟ موج بن هر چند وقت یک بار هست شما موج بن رو رد کردید؟:d

علی اقا این سبک بازی 97 با اجرای موزیک بازم همون ظرر رو برای رام یا همون لنز داره اون صدای مصیبت امیزه دی وی دی رام کنسول هم هست تضمین تو بن نشدنت نیست-موج بن هم اصلا زمان نداره ماکرو حال کنه جیک ثانیه هممون فرت.دروغ میگم دوستان ؟برادر متا لیکا (علی جان)شما پ.خ بزن میگم براتون.

در ضمن در مورد حجم اطلاعات مصرفی این قدر دیگه نیست مگه اقا سرور ماکرو سافتی برای فیفا تو یک ساعت 10 مگ برا کال هم 8 مگ این ماکزیمم هست --البته زمانی که نت ایده ال هست نه نفتی

دوستان میبخشید فقط یه چیزی برای من سوال مونده
من بخام برم لایو کلا باید پروفایلی که بازی 97 درصد اجرا کردم پاک کنم یا اصن مهم نیست؟..
:d
دادش کپی خور بودن رو که از رو پروفایل نمیفهمن از رو کنسول میفهمن.

- - -ویرایش - - -

دوستان من بعد یه مدت اومدم XBL میخوام COD BO 2 بزنم 60 مگ آپدیت داره ! هرکاری میکنم دانلود نمیشه ، یعنی همون اول دانلود گیر میزنه و جلوتر نمیره !! نمیدونم مشکلش چیه !؟؟!؟؟
فک کنم بشه تیتل اپدیت ها رو با پی سی دانلود کنی بعد با هرایزون یا یه دوایس اکسپلورر دیگه بریزیش رو اکس باکس.

آره واسه منم خیلی کند بود.می تونی از سایت XBOX 360 Update Center دان کنی

دوستان ریجن کنسول که اهمیتی نداره؟
مثلا امریکا یا اروپا یا افریقا:d
راستی این موضوع هند و یک ماه گلد راسته؟.
ریجن هند کنیم میده؟
اصن کار خاصی برای گرفتن این 1 ماه مجانی کرد؟

دوستان ریجن کنسول که اهمیتی نداره؟
مثلا امریکا یا اروپا یا افریقا:d
راستی این موضوع هند و یک ماه گلد راسته؟.
ریجن هند کنیم میده؟
اصن کار خاصی برای گرفتن این 1 ماه مجانی کرد؟
امریکا یا اروپا رجین های پروفایل هستن نه کنسول و فرقشونم زیاد نیست و ممکنه تو چنتا افر فرق داشته باشن.
رجین هند دیگه نمیده باید کریدیت کارد داشته باشی.

دوستان کسی هست bo2 شرطی بزنه؟1vs1
سر 4000 پوینت.اگه خواستید پی ام بدبد.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

نت من قاط زده یا لایو قطع شده؟؟ هر کاری میکنم به لایو وصل نمیشه ، سایت Xbox رو هم نمیاره!!:-/
من هم بعضی وقتها این مشکل رو برا وصل شدن به لایو دارم و بعد از 6 7 بار ساین این کردن درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or