دادش کپی خور بودن رو که از رو پروفایل نمیفهمن از رو کنسول میفهمن.دوستان میبخشید فقط یه چیزی برای من سوال مونده
من بخام برم لایو کلا باید پروفایلی که بازی 97 درصد اجرا کردم پاک کنم یا اصن مهم نیست؟..
:d
فک کنم بشه تیتل اپدیت ها رو با پی سی دانلود کنی بعد با هرایزون یا یه دوایس اکسپلورر دیگه بریزیش رو اکس باکس.دوستان من بعد یه مدت اومدم XBL میخوام COD BO 2 بزنم 60 مگ آپدیت داره ! هرکاری میکنم دانلود نمیشه ، یعنی همون اول دانلود گیر میزنه و جلوتر نمیره !! نمیدونم مشکلش چیه !؟؟!؟؟
آره واسه منم خیلی کند بود.می تونی از سایت XBOX 360 Update Center دان کنیدوستان من بعد یه مدت اومدم XBL میخوام COD BO 2 بزنم 60 مگ آپدیت داره ! هرکاری میکنم دانلود نمیشه ، یعنی همون اول دانلود گیر میزنه و جلوتر نمیره !! نمیدونم مشکلش چیه !؟؟!؟؟
امریکا یا اروپا رجین های پروفایل هستن نه کنسول و فرقشونم زیاد نیست و ممکنه تو چنتا افر فرق داشته باشن.دوستان ریجن کنسول که اهمیتی نداره؟
مثلا امریکا یا اروپا یا افریقا:d
راستی این موضوع هند و یک ماه گلد راسته؟.
ریجن هند کنیم میده؟
اصن کار خاصی برای گرفتن این 1 ماه مجانی کرد؟

من هم بعضی وقتها این مشکل رو برا وصل شدن به لایو دارم و بعد از 6 7 بار ساین این کردن درست میشه.سلام دوستان
نت من قاط زده یا لایو قطع شده؟؟ هر کاری میکنم به لایو وصل نمیشه ، سایت Xbox رو هم نمیاره!!![]()
براي منم وصل نميشه.من 2 تا اینترنت دارم با هیچ کدوم لایو وصل نمیشه الان !!! 2 ساعت پیش لایو بودم
یعنی دوباره پوکید ؟ xbox.com هم نمیره
من هم موافقم برا منم کار نمیکنه.من 2 تا اینترنت دارم با هیچ کدوم لایو وصل نمیشه الان !!! 2 ساعت پیش لایو بودم
یعنی دوباره پوکید ؟ xbox.com هم نمیره