همه چیز درباره ی Xbox Live

من
میخام ایکس باکس رو وصل کنم به لایو ارور میده از ایکس باکس به نت ورک درسته،از نت ورک به اینترنت ارور میده.
ip وdns رو دستی هم میزنم نمیشه لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

سلام ، جان من کسی کمکم کنه ، هر وقت میخام gold رو redeem کنم میگه "your biling account is locked from making purchase" تا حالا همچین مشکلی واسم پیش نیومده بود.
از سایت xbox امتحان کردم نشد
آدرسمو عوض کردم نشد
حتی با پروفایل جدیدم امتحان کردم نشد ....کمک کنید بچه ها!

این ارور مال وقتیه که billing acount شما مشکل داره. اول برید به این لینک ( کلیک ) بعد کشوری که هنگام ثبت نام انتخاب کردید رو در قسمت billing contact سایت ایکس باکس وارد کنید ، بعد از اون با کنسول به لایو وصل بشید و کدی که خریدید رو در قسمت redeem code وارد کنید.

اگه بازم نشد 12 ساعت بعدش امتحان کنید. ( اگه بازم نشد تو پ.خ بگید براتون درستش کنم.)

من میخام ایکس باکس رو وصل کنم به لایو ارور میده از ایکس باکس به نت ورک درسته،از نت ورک به اینترنت ارور میده.
ip وdns رو دستی هم میزنم نمیشه لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

روش اول : اول برید به system ، از اونجا برید به network settings و از اونجا هرکدوم که تیک داشت رو انتخاب کنید. بعد configure network رو بزنید. بعدا در قسمت basic settings گزینه ها رو بزارید رو اتوماتیک. ( اگه نشد یبار از قسمت additional settings گزینه rest to factory رو بزنید بازم تست کنید.)

روش دوم : وقتی ارور رو میده Test Connection رو بزنید و بعد از اینکه کانکشن رو تست کرد و ارور رو داد more information رو بزنید و ببینید چه اروری داده. ( MTU - Client - DNS ... )

از دوستان اگه یکی لطف کنه و برای xbox reward یدونه refer friend بفرسته ممنون میشم.:d
دوست گرامی به خدا من اصلا منظورم به شما یا شخص خاصی نیست شما که داری خدا وکیلی عین برق جواب مشکلاتشونو میدی به هر حال سوء تفاهم نشه .ممنون

- - -ویرایش - - -

چرا عصبی میشه؟؟چشم شرمنده هرچی شما بگی داش:x:bighug:

اقا چشمت بی بلا من برای چشم گفتن کسی نگفتم گفتم منظورم شخص خاصی نیست به خدا من نوکرم دشمنت شرمنده-

علی اقا به قول خودت ویروس لایو چی شده من تو یاهو هستم بیا ببینیم چه شده --- اگه دنبال ثواب و کباب هستی اولیو میتونی با روزه و دومی با یه تلفن تهیه کنی نزدیک ماه رمضان هم هست
دوست عزیز mhgh40 همینطور که دوستمون گفت تنها مشکلت با تفاصیل گفته شدت اشکال در بیلینگ ادرس خود کنسولت هست حالا این خودش چندتا شاخست اگه حل نشد منم میگم پ.خ بزن چون اینجا ناراحت میشن.
اینم برای اون دوستانیکه میگن چرا لایو اینطوریه و ea مشکل داره: امروز لایو مشکلی نداره به هیچ وجه فقط چون اومدن خیلی از انلاین پس هارو برای این شرکت بر داشتن سرورهاشون شلوغ شده تا زما نیکه این سرورها مثل سرور های لایو افزایش تعداد یا تحمل شو ببیرن بالا صبر کنید این مربوط به نت شما هم میشه یعنی هممون کسی که سرعت ترنسفر اطلاعاتش بیشتر باشه دسترسیش فعلا زودتر و بهتر هست .در مورد ارور وصل شدن نت که به شبکه وصل میشید ولی دسترسی به نت ندارید من مشکلتونو میتونم حل کنم پ.خ بزنید --اقا دوباره نگید زیاد نوشته 7 تا کامنت رو تو یدونه جواب دادم-پ.خ بزنید برای حل بهتر کارتون--ولی خواهشا خارج این تاپیک بحث نکنید که حالمونو مدیرها بگیرن-ممنون-در مورد لایو و سرعت دانلودش اگه دانلود از کنسول داشتید بین ساعت های 2 تا 7 صبح امتحان کنید با نت پی سی فرق نداره عالیه .تست کنید

این ارور مال وقتیه که billing acount شما مشکل داره. اول برید به این لینک ( کلیک ) بعد کشوری که هنگام ثبت نام انتخاب کردید رو در قسمت billing contact سایت ایکس باکس وارد کنید ، بعد از اون با کنسول به لایو وصل بشید و کدی که خریدید رو در قسمت redeem code وارد کنید.

اگه بازم نشد 12 ساعت بعدش امتحان کنید. ( اگه بازم نشد تو پ.خ بگید براتون درستش کنم.)
نشد، من چه قدر بدبختم :sad:

من خودم دارم از طریق ساپورت ماکروسافت این اکانتم رو درست میکنم ایا میشه اون کسی که منو هک کرده بطور دایم بن کرد؟

- - -ویرایش - - -

تا حالا کسی مشکل هک شدن رو تو این سایت داشته؟؟؟؟؟

من حدودا ۱۰ باره دارم Indigo Prophecy یا همون Fahrenheit رو برای اکسباکسم از live دانلود می کنم ولی هربار که دانلود می شه مینویسه Incomplete یا Corrupted !
چیکار باید بکنم ؟

نوشته شده توسط \][p;2681729:
من حدودا ۱۰ باره دارم Indigo Prophecy یا همون Fahrenheit رو برای اکسباکسم از live دانلود می کنم ولی هربار که دانلود می شه مینویسه Incomplete یا Corrupted !
چیکار باید بکنم ؟

احتمالا فایل خرابش توی قسمت سیو ها هست و باید پاک بشه .

سلام
من اینترنت پارس آنلاین دارم و نمیتونم به ایکس باکس لایو وصل شم !
پیام MTU Error میده همش و حتی از طریق کامپیوتر هم برای رفع مشکل MTU مراجعه کردم ولی کار ساز نبود
حالا لطفا اگر زحمتی نیست لطفا توضیحات کاملو بگید
من مدل مودمم ASUS DSl - n10 هستش و میخوام سریعا وصل شم من قبلا به ایکس باکس لایو وصل بودم ولی الان نمیتونم وصل شم
لطفا سریع تر راهنمایی کنید واقعا گیر کردم تو این و همش بین network , internet ضرب در میده
اگر میشه تصویری راهنمایی کنید ممنون
خیلی کارم ضروريه​

نوشته شده توسط \][p;2681742:
فایل سیو و فایل هایی که قبلا دانلود کرده بود رو و کلا کش هارد رو پاک کردم ولی بازم نشد !!!
clear system cache رو میزنی بعد xbox رو رسیت میکنی بعد همه ی فایل های کراپت و این کامپیلیت رو پاک میکنی بعد سعی به دانلود دوباره میکنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or