همه چیز درباره ی Xbox Live

خیلی ممنون. من اولین بار که جیتگ نکرده بودم وصل شدم و هیچ مشکلی نداشت.

- - -ویرایش - - -

حالا سوال دیگر. از کامپیوتر می شود لباس های avatar را دانلود کرد و از طریق فلش به ایکس باکس منتقل کرد؟

- - -ویرایش - - -

جوابم را ندادی؟:((

- - -ویرایش - - -

حالا سوال دیگر. از کامپیوتر می شود لباس های avatar را دانلود کرد و از طریق فلش به ایکس باکس منتقل کرد؟:)

- - -ویرایش - - -

پس چی شد؟:(

- - -ویرایش - - -

آقا بهرام مزاحم شدم؟ پس چرا جوابم را نمیدی؟

خیلی ممنون. من اولین بار که جیتگ نکرده بودم وصل شدم و هیچ مشکلی نداشت.

- - -ویرایش - - -

حالا سوال دیگر. از کامپیوتر می شود لباس های avatar را دانلود کرد و از طریق فلش به ایکس باکس منتقل کرد؟

- - -ویرایش - - -

جوابم را ندادی؟:((

- - -ویرایش - - -

حالا سوال دیگر. از کامپیوتر می شود لباس های avatar را دانلود کرد و از طریق فلش به ایکس باکس منتقل کرد؟:)

- - -ویرایش - - -

پس چی شد؟:(

- - -ویرایش - - -

آقا بهرام مزاحم شدم؟ پس چرا جوابم را نمیدی؟
نبودم براي همين جواب ندادم
اره ميشه.فقط من چون جيتگ نداشتم نميدونم چه جوري بايد اين كارو كرد.ميتوني سوالتو در بخش زير سوال كني تا دوستان جيتگ دار كمكت كنن
JTAG

سلام دوستان

به یه مشکل برخوردم امروز که خیلی برام جالب بود!! وقتی بتل 3 رو انداختم تا لایو بزنم لودینگش 1 دقیقه طول کشید و بعدا هم که منو رو آورد کلا هنگ کرد. گفتم شاید مشکل از دیسک هست. نت رو بستم و دوباره گیم رو باز کردم بدون مشکل بازی رو آورد.

گفتم شاید مشکل از لایو هست. فیفا 13 رو انداختم ولی مشکلی نداشت و مثل همیشه وصل شد و بازی کردم!!

دقیقا این بتل 3 چه مرگش شده؟؟:|

سلام
من چند روزه اينترنت پارس آنلاين گرفتم ولي مشكل از اوناست
مثل اينكه وصل شدن با پارس آنلاين بي فايدست ...
ميخواستم ازتون كه لطف كنيد بهم و چندتا شركت اينترنت كه پينگشون پايين و قيمت مناسب و وقتي زنگ ميزني بهشون فرداش بيان وصل كنن
كلا يه سرعت خوب كه پينگش خوب باشه و بي هيچ مشكلي بشه بازي كرد رو معرفي كنيد ، ممنون
ببخشيد واقعا ، چند روز ديگه مسابقات آنلاين فيفا شروع ميشه ، منم بازيكن يه كلنم ، حتما بايد شركت كنم )):​

سلام
من چند روزه اينترنت پارس آنلاين گرفتم ولي مشكل از اوناست
مثل اينكه وصل شدن با پارس آنلاين بي فايدست ...
ميخواستم ازتون كه لطف كنيد بهم و چندتا شركت اينترنت كه پينگشون پايين و قيمت مناسب و وقتي زنگ ميزني بهشون فرداش بيان وصل كنن
كلا يه سرعت خوب كه پينگش خوب باشه و بي هيچ مشكلي بشه بازي كرد رو معرفي كنيد ، ممنون
ببخشيد واقعا ، چند روز ديگه مسابقات آنلاين فيفا شروع ميشه ، منم بازيكن يه كلنم ، حتما بايد شركت كنم )):​
من مخابراط شیراز دارم ولی فک کنم برا تهران هم مثل شیراز باشه یا شاید بهتر باشه(پینگ 69 هست معمولی هست و میشه با ایرانی ها راحت بازی کنی)

سلام
آقا من یه یه ایکس باکس از کسی خریدم که گفتش انلاین پس فیفا 13 هم روش هست!دستگاه هم کپی lt3 هستش!میخواستم بدونم واسه انلاین بازی کردن فیفا باید با اکانت لایو صاحب قبلی کنسول متصل بشم یا اینکه میتونم خودم با اکانت خودم وصل بشم و از انلاین پس استفاده کنم؟
و اینکه این انلاین پس در کنسول ثبت میشه یا اکانت لایو (که دیگه شخص دیگری استفاده نکنه)من باید انلاین پس رو از فروشنده بگیرم؟
انلاین پس توسط پوینت خریداری شده به گفته فروشنده

مرسی

سلام
آقا من یه یه ایکس باکس از کسی خریدم که گفتش انلاین پس فیفا 13 هم روش هست!دستگاه هم کپی lt3 هستش!میخواستم بدونم واسه انلاین بازی کردن فیفا باید با اکانت لایو صاحب قبلی کنسول متصل بشم یا اینکه میتونم خودم با اکانت خودم وصل بشم و از انلاین پس استفاده کنم؟
و اینکه این انلاین پس در کنسول ثبت میشه یا اکانت لایو (که دیگه شخص دیگری استفاده نکنه)من باید انلاین پس رو از فروشنده بگیرم؟
انلاین پس توسط پوینت خریداری شده به گفته فروشنده

مرسی
سلام
انلاين پس فيفا كلا مجاني شده و با هر اكانتي ميتوني دانلودش كني.فقط بايد با هر اكانتي كه ميخواي بازي كني بايد گلد داشته باشي كه بتوني بازي كني

سلام دوستان

به یه مشکل برخوردم امروز که خیلی برام جالب بود!! وقتی بتل 3 رو انداختم تا لایو بزنم لودینگش 1 دقیقه طول کشید و بعدا هم که منو رو آورد کلا هنگ کرد. گفتم شاید مشکل از دیسک هست. نت رو بستم و دوباره گیم رو باز کردم بدون مشکل بازی رو آورد.

گفتم شاید مشکل از لایو هست. فیفا 13 رو انداختم ولی مشکلی نداشت و مثل همیشه وصل شد و بازی کردم!!

دقیقا این بتل 3 چه مرگش شده؟؟:|

یعنی هیچکس نمیدونه مشکلش چیه؟؟!!

یعنی هیچکس نمیدونه مشکلش چیه؟؟!!
به نظر من battle 3 شما بعد از وارد شدن به بازی احتیاج به یک سرویس در اینترنت داره که چون هر سرویسی معمولا دارای یک پورت است ممکن اون پورت بسته شده باشه.(به تازگی).و چون هیچ Error براش تعریف نشده دستگاه هنگ می کنه.

میگه 30 ثانیه از مودم جدا کن کنسول رو و دوباره وصل کن

نه داداش ، اون بالا چی مینویسه؟؟ DNS - MTU - Client . کدومش ؟؟

دوستان من 3روز به لایو وصل میشم وصل نمیشه واین پیغامو میده unplug the power from the router or modem 30 seconds. recohnect the power andwait 30seconds دوستان راهنمایی کنن تشکر.

داداش یبار این پست رو بخون بعد بیا ارور رو بگو تا بگم مشکل چیه. مشکل شما هم مثل pesarekhoob هست.

دوستان گلد ۲روزه داریم فری نباشه گاد باشه اگه هست ۱ سایت معتبر ارزون سراغ دارین به من بگید؟

به نظر من battle 3 شما بعد از وارد شدن به بازی احتیاج به یک سرویس در اینترنت داره که چون هر سرویسی معمولا دارای یک پورت است ممکن اون پورت بسته شده باشه.(به تازگی).و چون هیچ Error براش تعریف نشده دستگاه هنگ می کنه.

ممنون داداش ، امروز چک کردم مشکلش حل شد و لاگین شد.;)

دوستان گرامی در مورد گلد دوروزه و 14 روزه هردو اینها چه بخری چه فیری بگیری جزو سیلور ممبر هستی یا بهتر بگم تا زامانی که سیلور ممبر هستی میتونی از این دو نوع استفاده کنی دوروزه گلد هم اصلا نیست.درمورد مشکلتون با بتل 3 یا حتی گیم های کمپانی EA گفتم یکبار که از وقتی فیری شد 90% گیم ها خیلی ها به مشکل خوردن در مورد فیریز دستگاه شما محمد جان استاد گرامی گفتن مطمئن هم باش مشکل هاردویر نداری حالا چه تو لایو و چه تو شبکه پی اس ان باشی --دوستان در مورد مشکلاتتون با این گیم ها فیفا -بتل- نید فر اسپید-و حتی یکسری از ان بی ای ها فقط و فقط به خاطر وصل نشدن صحیح شما به سرورشون هست که اینم خوب اشکال از نت و ساپورت کم سرور خودشون هست-زمان دیگه ای امتحان کنید حتما میبینید حل شده مشکل-
یه چیزی جالب گفتم دوستان هم بدونن باز نگی اقا زیاد نوشتی -من چند روز پیش تمدید لایو کردن اول ایمیل 1600 پوینت اومد ولی به شرط که 8 گیگ از لایو دانلود کنم --همچنین تو کنسولم البته همه اینها تا 1 ماه یعد یا دوروز کمتر فرصت داده که 16 تا گیم فیری دانلود کنم و چندتا مارکت استور -و عوض کردن گیمر تگ مجانی-من دانلود گیم هارو گذاشتم کارم میکنه البته تا 8 گیگ مونده --اول گفتم سر کاری ولی حتی رو مارکت استور برای اواتور میرم یک تعدادی برام فیری هست-شما از این موضوع اطلاع دارید کی ها از این حال اساسی ها میدن.؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or