دوست عزيز با Xbox جيتگ نميشه به لايو وصل شد.راهی برای رفتن به لایو وجود داره خواهش میکنم جوابم را بده؟
دوست عزيز با Xbox جيتگ نميشه به لايو وصل شد.راهی برای رفتن به لایو وجود داره خواهش میکنم جوابم را بده؟
نبودم براي همين جواب ندادمخیلی ممنون. من اولین بار که جیتگ نکرده بودم وصل شدم و هیچ مشکلی نداشت.
- - -ویرایش - - -
حالا سوال دیگر. از کامپیوتر می شود لباس های avatar را دانلود کرد و از طریق فلش به ایکس باکس منتقل کرد؟
- - -ویرایش - - -
جوابم را ندادی؟
- - -ویرایش - - -
حالا سوال دیگر. از کامپیوتر می شود لباس های avatar را دانلود کرد و از طریق فلش به ایکس باکس منتقل کرد؟
- - -ویرایش - - -
پس چی شد؟
- - -ویرایش - - -
آقا بهرام مزاحم شدم؟ پس چرا جوابم را نمیدی؟
من مخابراط شیراز دارم ولی فک کنم برا تهران هم مثل شیراز باشه یا شاید بهتر باشه(پینگ 69 هست معمولی هست و میشه با ایرانی ها راحت بازی کنی)سلام
من چند روزه اينترنت پارس آنلاين گرفتم ولي مشكل از اوناست
مثل اينكه وصل شدن با پارس آنلاين بي فايدست ...
ميخواستم ازتون كه لطف كنيد بهم و چندتا شركت اينترنت كه پينگشون پايين و قيمت مناسب و وقتي زنگ ميزني بهشون فرداش بيان وصل كنن
كلا يه سرعت خوب كه پينگش خوب باشه و بي هيچ مشكلي بشه بازي كرد رو معرفي كنيد ، ممنون
ببخشيد واقعا ، چند روز ديگه مسابقات آنلاين فيفا شروع ميشه ، منم بازيكن يه كلنم ، حتما بايد شركت كنم )):
سلامسلام
آقا من یه یه ایکس باکس از کسی خریدم که گفتش انلاین پس فیفا 13 هم روش هست!دستگاه هم کپی lt3 هستش!میخواستم بدونم واسه انلاین بازی کردن فیفا باید با اکانت لایو صاحب قبلی کنسول متصل بشم یا اینکه میتونم خودم با اکانت خودم وصل بشم و از انلاین پس استفاده کنم؟
و اینکه این انلاین پس در کنسول ثبت میشه یا اکانت لایو (که دیگه شخص دیگری استفاده نکنه)من باید انلاین پس رو از فروشنده بگیرم؟
انلاین پس توسط پوینت خریداری شده به گفته فروشنده
مرسی
سلام دوستان
به یه مشکل برخوردم امروز که خیلی برام جالب بود!! وقتی بتل 3 رو انداختم تا لایو بزنم لودینگش 1 دقیقه طول کشید و بعدا هم که منو رو آورد کلا هنگ کرد. گفتم شاید مشکل از دیسک هست. نت رو بستم و دوباره گیم رو باز کردم بدون مشکل بازی رو آورد.
گفتم شاید مشکل از لایو هست. فیفا 13 رو انداختم ولی مشکلی نداشت و مثل همیشه وصل شد و بازی کردم!!
دقیقا این بتل 3 چه مرگش شده؟؟![]()
به نظر من battle 3 شما بعد از وارد شدن به بازی احتیاج به یک سرویس در اینترنت داره که چون هر سرویسی معمولا دارای یک پورت است ممکن اون پورت بسته شده باشه.(به تازگی).و چون هیچ Error براش تعریف نشده دستگاه هنگ می کنه.یعنی هیچکس نمیدونه مشکلش چیه؟؟!!
میگه 30 ثانیه از مودم جدا کن کنسول رو و دوباره وصل کن
دوستان من 3روز به لایو وصل میشم وصل نمیشه واین پیغامو میده unplug the power from the router or modem 30 seconds. recohnect the power andwait 30seconds دوستان راهنمایی کنن تشکر.
دوستان گلد ۲روزه داریم فری نباشه گاد باشه اگه هست ۱ سایت معتبر ارزون سراغ دارین به من بگید؟
به نظر من battle 3 شما بعد از وارد شدن به بازی احتیاج به یک سرویس در اینترنت داره که چون هر سرویسی معمولا دارای یک پورت است ممکن اون پورت بسته شده باشه.(به تازگی).و چون هیچ Error براش تعریف نشده دستگاه هنگ می کنه.