همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام من از یکی از دوستام شنیدم اگه بخوای xbox رو به لایو وصل کنی آپدیت می خواد و می گه از وقتی آپدیت می کنی بعضی از بازی ها رو نمی تونی اجرا کنی مثل :mw3 و fifa 12اما بازی های جدید مثل bo2 و fifa13 رو می تونی (آخرین ورژن رو ) آیا این مشکل واقعا هست و نمی شه همه ی بازی های قبلی رو اجرا کرد ؟
اگر این مشکل وجود داره این مشکل چه جوری رفع می شه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من همین الان 1 ماه گلد خریدم اسپارتاکوس رو زدمدانلود بشه ولی فیبل رو نمیشه دانلود کرد یا به xbox reward وصل نمیشه چیکار باید کنم
؟
سلام دوست گرامی اسپارتاکوس بازی فری هست منم اتفاقا گذاشتم دانلود شه ولی فیبل جزو بازی هایی که باید پوینت بدی برای خرج پوینتت به وی -ان نیاز دازه که اونم من یک سایت میشناسم دوباره شروع به فروش کرده --برای ریوارد منم همین مشکل رو داشتم از کنسول ارور قسمت نتونستن کانتکت به سرور مارکت استور میده و ریوارد رو باز نمیکنه چند ساعت بعد البته شب ساعت 11 بود امتحان کردم اوکی شد.شما هم صبر کن دوباره تست کن-پ.خ بزن اگه مبهم گفتم ببخشید.

سلام من از یکی از دوستام شنیدم اگه بخوای xbox رو به لایو وصل کنی آپدیت می خواد و می گه از وقتی آپدیت می کنی بعضی از بازی ها رو نمی تونی اجرا کنی مثل :mw3 و fifa 12اما بازی های جدید مثل bo2 و fifa13 رو می تونی (آخرین ورژن رو ) آیا این مشکل واقعا هست و نمی شه همه ی بازی های قبلی رو اجرا کرد ؟
اگر این مشکل وجود داره این مشکل چه جوری رفع می شه؟

دوست عزیز برای وصل شدن به لایو باید کنسولتون lt3 باشه. بازی هاتون هم باید lt3 باشه. شاید منظور دوستتون این بود که وقتی کنسول رو lt3 بکنید دیگه نمیتونید بازی هایی که lt2 بود رو اجرا کنید.

دوست عزیز برای وصل شدن به لایو باید کنسولتون lt3 باشه. بازی هاتون هم باید lt3 باشه. شاید منظور دوستتون این بود که وقتی کنسول رو lt3 بکنید دیگه نمیتونید بازی هایی که lt2 بود رو اجرا کنید.
نه اگه به لایو بخوای وصل شی باید یه آپدیت اضافه بکنی آخرین پچ و این چیز ها ؟؟؟؟؟

نه اگه به لایو بخوای وصل شی باید یه آپدیت اضافه بکنی آخرین پچ و این چیز ها ؟؟؟؟؟

داداش اگه lt3 داشته باشی و به لایو وصل بشی اولش یه آپدیت میخواد که میتونی دانلود کنی و مشکلی پیش نمیاد. اگه بخوای آنلاین بازی کنی وقتی وارد بازی میشی اونم یه آپدیت برای بازی میخواد که اونم مشکلی نداره.

سلام
اگه xbox بازی های جدید مثل fifa 13 رو اجرا کنه lt3 هست و میشه به لایو وصل شد؟
اگه بن بشی کپی خور هم می پره؟
بازی های قدیمی رو دیگه نمی تونی بازی کنی بعد از دانلود آپدیت جدید ؟چطوری بر طرف میشه ؟

سلام
اگه xbox بازی های جدید مثل fifa 13 رو اجرا کنه lt3 هست و میشه به لایو وصل شد؟
اگه بن بشی کپی خور هم می پره؟
بازی های قدیمی رو دیگه نمی تونی بازی کنی بعد از دانلود آپدیت جدید ؟چطوری بر طرف میشه ؟

- بله داداش ولی بهتر از جایی که خریدی هم یبار بپرسی تا مطمئن بشی.

- اگه بن بشی باز هم میتونی آفلاین بازی کنی ولی نمیتونی دیگه آنلاین بازی کنی.

- اگه منظورتون lt2 هست که کلا کنسول lt3 بازی های ال تی 2 رو باز نمیکنه ، ولی بعد آپدیت باز هم میشه بازی های lt3 رو بدون مشکل اجرا کرد. ( اگه کنسولتون lt3 هست بدون مشکل میتونید به لایو وصل بشید و آپدیت کنید.)

اگر من اکانت یک ساله لایو بگیرم، در صورتی که 6 ماه دیگه اکس باکس وان بگیرم می تونم باقی 6 ماه دیگرش را توش لایو بازی کنم؟

بله ، ماکروسافت گفته ( البته اگه سیاستش رو تغییر نده ) میشه اگانت گلد رو از 360 به وان انتقال داد.

آخرین ویرایش:
احتمال بن چقدره ؟
موج بن چند وقت یه باره؟

بن یه چیزیه که اومد ، نیومد داره. مثلا یه دوستی دارم 2 سال لایو میزنه بازیاش هم 97% و 100% هستن. اصلا هم بن نشده. یکی هم میشناختم 1 ماه نشده بن شد.

البته با بازی های برنر مکس احتمال بن میاد پایین ولی 100% نمیشه گفت که شما بن نمیشید.

بهترین راه جلوگیری از بن چیه؟
بهترین راهش نیومدن به لایوه.دوستان همه چیزو توضیح دادن. خیلی ها بازی 97% استفاده میکنند و خیلی ها هم برنر مکس و تو این چند ساله من کسیرو ندیدم به خاطر این بازی های 97% بن بشه.
کسانی هم که جدیدا بن شدن اکثرا به خاطر این بوده که مثلا بازی geras of war:judment قبل از ریلیز جهانی بازی کردن.یا چند تا بازی دیگه که قبل ریلیز بازی کردن که بن شدن.مثل halo 4
چند نفری هم به خاطر تحریم بن شدن.که تاپیک بنو بگردی نامه ش هست.چند نفر هم به خاطر هک پروفایل بن شدن که اونم باید بن میشدن دیگه
کلا رو این مسئله بن اینقدر حساس نباش چون هیچکس جواب قطعیشو نمیدونه ولی شما همون برنر مکسو استفاده کنی و این نکات بالا رو رعایت کنی احتمال بن شدنت خیلی پایین میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or