اره ميشه ديد دوستت داره چي بازي ميكنه.براي اكثر بازي هاي مولتي هم ميتوني جوين شي به بازي دوستت.البته اگر جا داشته باشه و...دوستان یه سوال:مثلا تو لایو میشه ببینی دوستت داره فلان بازی رو میکنه تو هم بازی رو بزاری تو دستگاه جوین شی همون رومی که دوستت توشه(یا اصن تو خود بازی ها هست این امکان؟):d
از اقای میلاد هم برای معرفی سایت ممنونم(cod bo 2 رو گرفتم راضی بودم حالا تا بعد)
اول ممنون کوچکترین کار و کمک به گیمرها ---نه علی اقا اونقدر ها هم دیگه این جدی نیست که بگی ایرانم اونم بیاد تازه با اطلاعات که شما دادی پیگیری کنه و بن و....تازه مگه همه ساپورت ها که تو سایت یا سیلور لایت هستن تو خود ماکرو سافت هستند --الان موقعیتی هست که زیاد وقت نمی ذارن خودشون رو خسته کنن و دنبال این قضیه رو بگیرن--ولی بازم میگم این دلیل بر 100% بودن برای بن نشدن نیست-ایشالهم بیای تو لایو با هم گیم بزنیم.گیمر تگمم که تو امضام هست.ممنون
یه سوال دیگه:اگه به ساپورت مایکروسافت بگیم ایرانیم(حالا به هر دلیلی)نمیاد باسه این غضیه بن کنه(با فرض این که اطلاعات حسابو بهش دادیم:d)
دلیلشم حالا کلا هر دلیلی
ميلاد من كه يك بار به ساپورت گفتم ايرانيم.گفت ما ايرانو پشتيباني نميكنيماول ممنون کوچکترین کار و کمک به گیمرها ---نه علی اقا اونقدر ها هم دیگه این جدی نیست که بگی ایرانم اونم بیاد تازه با اطلاعات که شما دادی پیگیری کنه و بن و....تازه مگه همه ساپورت ها که تو سایت یا سیلور لایت هستن تو خود ماکرو سافت هستند --الان موقعیتی هست که زیاد وقت نمی ذارن خودشون رو خسته کنن و دنبال این قضیه رو بگیرن--ولی بازم میگم این دلیل بر 100% بودن برای بن نشدن نیست-ایشالهم بیای تو لایو با هم گیم بزنیم.گیمر تگمم که تو امضام هست.
اتفاقا خیلی خوب جواب میده مخصوصا بگی ایرانی هستم:d من که هر بار گفتم طرف 10 باز ازم تشکر کرد و گفت خیلی خوشحالیم از این که ما رو انتخاب کردید و از این جور حرفاميلاد من كه يك بار به ساپورت گفتم ايرانيم.گفت ما ايرانو پشتيباني نميكنيم![]()
1.الان وقتي ميخوام به لايو وصل شم يه پيغامي ميده كه ميگه تا اين آپديت رو انجام ندي نميتوني به لايو وصل شي . حجم اين آپديت چند مگ هست ؟ و اگر آپديت كنم خطري نداره ؟
2.بعد از آپديت مثل قضيه اون بازي هاي ap 2.5 بعضي از بازي هارو كه از كار نميندازه ؟ چون براي اولين بار كه ميخواستم به لايو وصل شم (2سال قبل) يه آپديت ازم خواست . انجام دادم و يه سري بازي هاي (ap 2.5) مثل COD MW2 ديگه رو كنسول اجرا نميشد
من كلا هيچ كاري تو لايو ندارم و فقط ميخوام hd pack نصب كنم . همين
ممنون ميشم اگه جواب بديد
اون پیغامه موردی نداره و آپدیت کنی مشکلی پیش نمی یاد. اون آپدیت واسه داشبورد ایکس باکس هست. البته چون خیلی وقته آپدیت نکردی شاید حجمش بالا باشه. من خودم زمستون که یه بار آپدیت کردم و چند روز پیش که اکانت گلد گرفتم دوباره رفتم داخلش و با اینترنت 128 کیلوبایت که صبح sign in شدم، چیزی حدود چهار ساعت طول کشید تا آپدیتش تموم شد!:d فکر کنم حدود یک گیگی باشه. حداقل بیشتر از 500 مگ بود مسلما! چون صبح سرعت دانلود بیشتره و با این حال چهار ساعتی طول کشید!
در مورد سوال دوم هم باید بگم باز هم مشکلی پیش نمی یاد و بازی ها به درستی اجرا خواهند شد. من که خودم تمام بازی هام LT3 هست و به لایو وصل می شم و آفلاین بازی می کنم مشکلی نداره.
باز هم اگه دوستان دیگه تجربه شون بیشتر باشه و جواب بهتری داشته باشند حتما یاری می دن.
موفق باشی.b-)
مایکروسافت به سهمیه اینترنت کاری نداره!نميشه از جايي فهميد حجمآپدیتش چقدره ؟
چون اينترنت ما سهميه بنديه:d
من كه خودم مبين مت داشتم.پينگش افتضاح بود.به نظر من adsl خيلي بهتره براي لايودوستان عزیز با سلام
دوستان من می خوام مبن نت 2 مگ بگیرم و منطقه پاسداران هستم..می گن سرعت دانلودم حدود 400 هستش و پینگش نمی دونم
به نظرتون این سرعت برا بازی آنلاین fifa13 کافیه یا نه؟
من كه خودم مبين مت داشتم.پينگش افتضاح بود.به نظر من adsl خيلي بهتره براي لايو