AhmadrezaJoon
کاربر سایت
1.الان وقتي ميخوام به لايو وصل شم يه پيغامي ميده كه ميگه تا اين آپديت رو انجام ندي نميتوني به لايو وصل شي . حجم اين آپديت چند مگ هست ؟ و اگر آپديت كنم خطري نداره ؟
2.بعد از آپديت مثل قضيه اون بازي هاي ap 2.5 بعضي از بازي هارو كه از كار نميندازه ؟ چون براي اولين بار كه ميخواستم به لايو وصل شم (2سال قبل) يه آپديت ازم خواست . انجام دادم و يه سري بازي هاي (ap 2.5) مثل COD MW2 ديگه رو كنسول اجرا نميشد
من كلا هيچ كاري تو لايو ندارم و فقط ميخوام hd pack نصب كنم . همين
ممنون ميشم اگه جواب بديد
اون پیغامه موردی نداره و آپدیت کنی مشکلی پیش نمی یاد. اون آپدیت واسه داشبورد ایکس باکس هست. البته چون خیلی وقته آپدیت نکردی شاید حجمش بالا باشه. من خودم زمستون که یه بار آپدیت کردم و چند روز پیش که اکانت گلد گرفتم دوباره رفتم داخلش و با اینترنت 128 کیلوبایت که صبح sign in شدم، چیزی حدود چهار ساعت طول کشید تا آپدیتش تموم شد!:d فکر کنم حدود یک گیگی باشه. حداقل بیشتر از 500 مگ بود مسلما! چون صبح سرعت دانلود بیشتره و با این حال چهار ساعتی طول کشید!
در مورد سوال دوم هم باید بگم باز هم مشکلی پیش نمی یاد و بازی ها به درستی اجرا خواهند شد. من که خودم تمام بازی هام LT3 هست و به لایو وصل می شم و آفلاین بازی می کنم مشکلی نداره.
باز هم اگه دوستان دیگه تجربه شون بیشتر باشه و جواب بهتری داشته باشند حتما یاری می دن.

موفق باشی.b-)