pesarekhoob
کاربر سایت
کپی خور که نمی پره ؟(میشه آفلاین زد؟)
الان آخرین نفراتی که بن شدن برای چی بن شدن ؟
راهی برای آنبن شدن نیست؟
الان آخرین نفراتی که بن شدن برای چی بن شدن ؟
راهی برای آنبن شدن نیست؟
نه نميشهبچه ها برای گرفتن اون گلد های 1 ماهه فیری که کردیت کارت می خواد نمیشه از این ها که تو اینترنت هست استفاده کرد (عکس هایی که تو اینترنت هست)؟؟؟؟؟
لایو مشکلی بابت تحریم ایران نداره؟ یعنی به خاطر آی پی ایران فردا بن نشیم؟
استاد گرامی چرا فراموش کنه صفحه مربوط به بن هست میتونه اونجا کامنت بزاره این موضوع بن اصلا ربطی به تحریم و این صحبت ها نداره که موج بن میاد و میره عین باد بهاری هر کی جلوش باشه حساسیت بهری میگیرتش یه سری هم لذت میبرن ماکرو سافت هم همین طوریه اگه شک داری میتونی بری تو کامنت های ساپورت ماکرو بخونید اقا اشتباه کنی بهت جایزه نمیدن که --یه جمله کافی بود اینجا جاش نیست-پسرخوب این بن رو کلا فراموش کن کسی بن نمیشه . اون چند موردی هم که بن شدن ظاهرا مال تحریم و این صحبتا + هک کردن پروفایل و اچیومنت بوده !
کمتر فروشگاهی پیدا میشه که این کارو انجام بده اکثرا خود کاربرها خودشون این کارو انجام میدنبچه ها چه سایتی یا مغازه ای سراغ دارید که دیسک های پچ شده برای لایو بفروشه
یعنی تو برنامه abgx360سبز بشه
سلام من سراغ دارم هنوزم خرید میکنم کارشم عالیه ارزششم داره با اینکه خودم هم میتونم ولی هزینش بیشتره تازه بازم نمیدونم وقتی خودم رایت میکنم میسوزه دیسک خام که جنس خوبش الان برای برنر و کار ما تازه سادش نه پرینتیبلش زیر 3000 تومن نیست چرا دیسک 1000 تومنی هم هست رایتر لایتون سری بی دوتا خریدم با بدبختی گیر اوردم الانم دارم جاش نیست توضیح بیشتر پول قاب پول پرینت و وقت -برق -و اگه نسوزه تازه پچ شده باشه درست نرم افزاراشم راحت و سادست ولی نتیجش سخته مثل اثبات رابطه حمار هندست.بچه ها چه سایتی یا مغازه ای سراغ دارید که دیسک های پچ شده برای لایو بفروشه
یعنی تو برنامه abgx360سبز بشه
همانطور گفتم من قبلا وصل شدم اما الان نمیشه و اینکه من پارس انلاینم اگر مشکل از پارس انلاین بگید من به فکر جای دیگه باشم اگر نیست لطفا بگید چکار کنم