همه چیز درباره ی Xbox Live

پسرخوب این بن رو کلا فراموش کن کسی بن نمیشه . اون چند موردی هم که بن شدن ظاهرا مال تحریم و این صحبتا + هک کردن پروفایل و اچیومنت بوده !

پسرخوب این بن رو کلا فراموش کن کسی بن نمیشه . اون چند موردی هم که بن شدن ظاهرا مال تحریم و این صحبتا + هک کردن پروفایل و اچیومنت بوده !
استاد گرامی چرا فراموش کنه صفحه مربوط به بن هست میتونه اونجا کامنت بزاره این موضوع بن اصلا ربطی به تحریم و این صحبت ها نداره که موج بن میاد و میره عین باد بهاری هر کی جلوش باشه حساسیت بهری میگیرتش یه سری هم لذت میبرن ماکرو سافت هم همین طوریه اگه شک داری میتونی بری تو کامنت های ساپورت ماکرو بخونید اقا اشتباه کنی بهت جایزه نمیدن که --یه جمله کافی بود اینجا جاش نیست-
اگه با این نرم افزار های در پیت با این کنسول و لایو بد بخت ور برید معلومه خوب دفاع میکنه از خودش -- تو صفحه خودش در مورد هر چیزی بپرسید همه گیمر هارو فراری دادید دوستان اینو با خودم هم هستم.داریم به کجا میریم اقااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینقدر هم با اطمینان نگید حرفاتون رو مثل نه بن نمیکنه شما گارانتی میکنید دستتون درد نکنه

آخرین ویرایش:
من یه مودم جدید گرفتم وایرلس قبلا راحت با مودم قبلیم به لایو کانکت می شدم اما الان هی ارور ip adress میده نمیدونم چیکار کنم هم ip رو دستی وارد کردم هم auto . امکانش وجود داره که بشه هم با لپ تاپ کانکت بود هم با ایکس باکس من از سیمlan واسه کانکت شدن استفاده میکنم . ممنون میشم جواب بدین​

بچه ها چه سایتی یا مغازه ای سراغ دارید که دیسک های پچ شده برای لایو بفروشه
یعنی تو برنامه abgx360سبز بشه
سلام من سراغ دارم هنوزم خرید میکنم کارشم عالیه ارزششم داره با اینکه خودم هم میتونم ولی هزینش بیشتره تازه بازم نمیدونم وقتی خودم رایت میکنم میسوزه دیسک خام که جنس خوبش الان برای برنر و کار ما تازه سادش نه پرینتیبلش زیر 3000 تومن نیست چرا دیسک 1000 تومنی هم هست رایتر لایتون سری بی دوتا خریدم با بدبختی گیر اوردم الانم دارم جاش نیست توضیح بیشتر پول قاب پول پرینت و وقت -برق -و اگه نسوزه تازه پچ شده باشه درست نرم افزاراشم راحت و سادست ولی نتیجش سخته مثل اثبات رابطه حمار هندست.
دوستان حالا هر کدوم دوست داشتن پ.خ بزنن من فروشگاه رو بگه بهشون من تا حالا دیسک خرلب هم ازش نگرفتم خودم هم ضمانت میکنم 100%رفیقم هم هست - یا پ.خ بدبد کامل نرم افزار و روش و بالا پائین برنر وxbgd3&xbgd2 -lt3 بگم.

همانطور گفتم من قبلا وصل شدم اما الان نمیشه و اینکه من پارس انلاینم اگر مشکل از پارس انلاین بگید من به فکر جای دیگه باشم اگر نیست لطفا بگید چکار کنم

همانطور گفتم من قبلا وصل شدم اما الان نمیشه و اینکه من پارس انلاینم اگر مشکل از پارس انلاین بگید من به فکر جای دیگه باشم اگر نیست لطفا بگید چکار کنم

سلام -دوست گرامی مشکل این نت یا شرکت فقط لایو و ام تیو نیست مشکلات دیگه ای هم دارن که من در شرکتی که هستم با ساپورتش بارها صحبت کردم (منظورم نت شرکت پارس انلا...)هست میگن که رفع میشه ولی پیشنهاد من برای لایو اینه اگه دسترسی به مخابرات دارید نت خود مخابرات رو تهیه کنید --سرویس های حجمی حتی با سرعت 1-2-4 مگ هم ارائه میدن --اگه سوال بیشتری داشتید پ.خ بزنید من راهنمایی میکنم در حد سواد و توانم.... اینجا دوستان ناراحت میشن خارج از موضوع میشه بحث

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or