همه چیز درباره ی Xbox Live

من یه مودم جدید گرفتم وایرلس قبلا راحت با مودم قبلیم به لایو کانکت می شدم اما الان هی ارور ip adress میده نمیدونم چیکار کنم هم ip رو دستی وارد کردم هم auto . امکانش وجود داره که بشه هم با لپ تاپ کانکت بود هم با ایکس باکس من از سیمlan واسه کانکت شدن استفاده میکنم . ممنون میشم جواب بدین​

بچه ها چه سایتی یا مغازه ای سراغ دارید که دیسک های پچ شده برای لایو بفروشه
یعنی تو برنامه abgx360سبز بشه
سلام من سراغ دارم هنوزم خرید میکنم کارشم عالیه ارزششم داره با اینکه خودم هم میتونم ولی هزینش بیشتره تازه بازم نمیدونم وقتی خودم رایت میکنم میسوزه دیسک خام که جنس خوبش الان برای برنر و کار ما تازه سادش نه پرینتیبلش زیر 3000 تومن نیست چرا دیسک 1000 تومنی هم هست رایتر لایتون سری بی دوتا خریدم با بدبختی گیر اوردم الانم دارم جاش نیست توضیح بیشتر پول قاب پول پرینت و وقت -برق -و اگه نسوزه تازه پچ شده باشه درست نرم افزاراشم راحت و سادست ولی نتیجش سخته مثل اثبات رابطه حمار هندست.
دوستان حالا هر کدوم دوست داشتن پ.خ بزنن من فروشگاه رو بگه بهشون من تا حالا دیسک خرلب هم ازش نگرفتم خودم هم ضمانت میکنم 100%رفیقم هم هست - یا پ.خ بدبد کامل نرم افزار و روش و بالا پائین برنر وxbgd3&xbgd2 -lt3 بگم.

همانطور گفتم من قبلا وصل شدم اما الان نمیشه و اینکه من پارس انلاینم اگر مشکل از پارس انلاین بگید من به فکر جای دیگه باشم اگر نیست لطفا بگید چکار کنم

همانطور گفتم من قبلا وصل شدم اما الان نمیشه و اینکه من پارس انلاینم اگر مشکل از پارس انلاین بگید من به فکر جای دیگه باشم اگر نیست لطفا بگید چکار کنم

سلام -دوست گرامی مشکل این نت یا شرکت فقط لایو و ام تیو نیست مشکلات دیگه ای هم دارن که من در شرکتی که هستم با ساپورتش بارها صحبت کردم (منظورم نت شرکت پارس انلا...)هست میگن که رفع میشه ولی پیشنهاد من برای لایو اینه اگه دسترسی به مخابرات دارید نت خود مخابرات رو تهیه کنید --سرویس های حجمی حتی با سرعت 1-2-4 مگ هم ارائه میدن --اگه سوال بیشتری داشتید پ.خ بزنید من راهنمایی میکنم در حد سواد و توانم.... اینجا دوستان ناراحت میشن خارج از موضوع میشه بحث

سلام
دوستان يه نفر هست كه به لايو وصل ميشه و ميخواد از گلد يه ماهه كه جديدا شده ١ پوند استفاده كنه ...
اكس باكسشم اسليمه و لوكيشن رو روي انديا گزاشت ولي بازم نشد ...
بچه ها راهنمايي كنيد​

دوستان یه سوال:مثلا تو لایو میشه ببینی دوستت داره فلان بازی رو میکنه تو هم بازی رو بزاری تو دستگاه جوین شی همون رومی که دوستت توشه(یا اصن تو خود بازی ها هست این امکان؟):d

از اقای میلاد هم برای معرفی سایت ممنونم(cod bo 2 رو گرفتم راضی بودم حالا تا بعد:) )

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال:مثلا تو لایو میشه ببینی دوستت داره فلان بازی رو میکنه تو هم بازی رو بزاری تو دستگاه جوین شی همون رومی که دوستت توشه(یا اصن تو خود بازی ها هست این امکان؟):d

از اقای میلاد هم برای معرفی سایت ممنونم(cod bo 2 رو گرفتم راضی بودم حالا تا بعد:) )
اره ميشه ديد دوستت داره چي بازي ميكنه.براي اكثر بازي هاي مولتي هم ميتوني جوين شي به بازي دوستت.البته اگر جا داشته باشه و...

ممنون
یه سوال دیگه:اگه به ساپورت مایکروسافت بگیم ایرانیم(حالا به هر دلیلی)نمیاد باسه این غضیه بن کنه(با فرض این که اطلاعات حسابو بهش دادیم:d)
دلیلشم حالا کلا هر دلیلی

ممنون
یه سوال دیگه:اگه به ساپورت مایکروسافت بگیم ایرانیم(حالا به هر دلیلی)نمیاد باسه این غضیه بن کنه(با فرض این که اطلاعات حسابو بهش دادیم:d)
دلیلشم حالا کلا هر دلیلی
اول ممنون کوچکترین کار و کمک به گیمرها ---نه علی اقا اونقدر ها هم دیگه این جدی نیست که بگی ایرانم اونم بیاد تازه با اطلاعات که شما دادی پیگیری کنه و بن و....تازه مگه همه ساپورت ها که تو سایت یا سیلور لایت هستن تو خود ماکرو سافت هستند --الان موقعیتی هست که زیاد وقت نمی ذارن خودشون رو خسته کنن و دنبال این قضیه رو بگیرن--ولی بازم میگم این دلیل بر 100% بودن برای بن نشدن نیست-ایشالهم بیای تو لایو با هم گیم بزنیم.گیمر تگمم که تو امضام هست.

اول ممنون کوچکترین کار و کمک به گیمرها ---نه علی اقا اونقدر ها هم دیگه این جدی نیست که بگی ایرانم اونم بیاد تازه با اطلاعات که شما دادی پیگیری کنه و بن و....تازه مگه همه ساپورت ها که تو سایت یا سیلور لایت هستن تو خود ماکرو سافت هستند --الان موقعیتی هست که زیاد وقت نمی ذارن خودشون رو خسته کنن و دنبال این قضیه رو بگیرن--ولی بازم میگم این دلیل بر 100% بودن برای بن نشدن نیست-ایشالهم بیای تو لایو با هم گیم بزنیم.گیمر تگمم که تو امضام هست.
ميلاد من كه يك بار به ساپورت گفتم ايرانيم.گفت ما ايرانو پشتيباني نميكنيم:(

ميلاد من كه يك بار به ساپورت گفتم ايرانيم.گفت ما ايرانو پشتيباني نميكنيم:(
اتفاقا خیلی خوب جواب میده مخصوصا بگی ایرانی هستم:d من که هر بار گفتم طرف 10 باز ازم تشکر کرد و گفت خیلی خوشحالیم از این که ما رو انتخاب کردید و از این جور حرفا:|:d

ظاهرا براي نصب HD Pack بازي Army of two : TDC بايد يه بار به لايو وصل شد
من تو كل عمرم فقط يه بار اون موقعي كه كنسولم LT2 بود به لايو وصل شدم كه البته چندتا از بازياي مارو از كار انداخت و يه 20-30 براي خريد همون بازي كه داشتم رو دستم خرج گذاشت .

الان كنسولم LT3 هست و براي دومين بار ميخوام به لايو وصل شم فقط براي اينكه اون گزينه نصب HD pack بازي برام بياد كه البته شنيدم كه افلاين هم ميشه نصب كرد . منتها بايد يه بار به لايو وصل شي بري تو بازي تا اون گزينه hd pack نمايش داده بشه . بعد ميشه نت رو قطع كرد و افلاين نصبش كرد

كلا دو تا سوال دارم

1.الان وقتي ميخوام به لايو وصل شم يه پيغامي ميده كه ميگه تا اين آپديت رو انجام ندي نميتوني به لايو وصل شي . حجم اين آپديت چند مگ هست ؟ و اگر آپديت كنم خطري نداره ؟

2.بعد از آپديت مثل قضيه اون بازي هاي ap 2.5 بعضي از بازي هارو كه از كار نميندازه ؟ چون براي اولين بار كه ميخواستم به لايو وصل شم (2سال قبل) يه آپديت ازم خواست . انجام دادم و يه سري بازي هاي (ap 2.5) مثل COD MW2 ديگه رو كنسول اجرا نميشد

من كلا هيچ كاري تو لايو ندارم و فقط ميخوام hd pack نصب كنم . همين

ممنون ميشم اگه جواب بديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or