همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان

به یه مشکل برخوردم امروز که خیلی برام جالب بود!! وقتی بتل 3 رو انداختم تا لایو بزنم لودینگش 1 دقیقه طول کشید و بعدا هم که منو رو آورد کلا هنگ کرد. گفتم شاید مشکل از دیسک هست. نت رو بستم و دوباره گیم رو باز کردم بدون مشکل بازی رو آورد.

گفتم شاید مشکل از لایو هست. فیفا 13 رو انداختم ولی مشکلی نداشت و مثل همیشه وصل شد و بازی کردم!!

دقیقا این بتل 3 چه مرگش شده؟؟:|

یعنی هیچکس نمیدونه مشکلش چیه؟؟!!

یعنی هیچکس نمیدونه مشکلش چیه؟؟!!
به نظر من battle 3 شما بعد از وارد شدن به بازی احتیاج به یک سرویس در اینترنت داره که چون هر سرویسی معمولا دارای یک پورت است ممکن اون پورت بسته شده باشه.(به تازگی).و چون هیچ Error براش تعریف نشده دستگاه هنگ می کنه.

میگه 30 ثانیه از مودم جدا کن کنسول رو و دوباره وصل کن

نه داداش ، اون بالا چی مینویسه؟؟ DNS - MTU - Client . کدومش ؟؟

دوستان من 3روز به لایو وصل میشم وصل نمیشه واین پیغامو میده unplug the power from the router or modem 30 seconds. recohnect the power andwait 30seconds دوستان راهنمایی کنن تشکر.

داداش یبار این پست رو بخون بعد بیا ارور رو بگو تا بگم مشکل چیه. مشکل شما هم مثل pesarekhoob هست.

دوستان گلد ۲روزه داریم فری نباشه گاد باشه اگه هست ۱ سایت معتبر ارزون سراغ دارین به من بگید؟

به نظر من battle 3 شما بعد از وارد شدن به بازی احتیاج به یک سرویس در اینترنت داره که چون هر سرویسی معمولا دارای یک پورت است ممکن اون پورت بسته شده باشه.(به تازگی).و چون هیچ Error براش تعریف نشده دستگاه هنگ می کنه.

ممنون داداش ، امروز چک کردم مشکلش حل شد و لاگین شد.;)

دوستان گرامی در مورد گلد دوروزه و 14 روزه هردو اینها چه بخری چه فیری بگیری جزو سیلور ممبر هستی یا بهتر بگم تا زامانی که سیلور ممبر هستی میتونی از این دو نوع استفاده کنی دوروزه گلد هم اصلا نیست.درمورد مشکلتون با بتل 3 یا حتی گیم های کمپانی EA گفتم یکبار که از وقتی فیری شد 90% گیم ها خیلی ها به مشکل خوردن در مورد فیریز دستگاه شما محمد جان استاد گرامی گفتن مطمئن هم باش مشکل هاردویر نداری حالا چه تو لایو و چه تو شبکه پی اس ان باشی --دوستان در مورد مشکلاتتون با این گیم ها فیفا -بتل- نید فر اسپید-و حتی یکسری از ان بی ای ها فقط و فقط به خاطر وصل نشدن صحیح شما به سرورشون هست که اینم خوب اشکال از نت و ساپورت کم سرور خودشون هست-زمان دیگه ای امتحان کنید حتما میبینید حل شده مشکل-
یه چیزی جالب گفتم دوستان هم بدونن باز نگی اقا زیاد نوشتی -من چند روز پیش تمدید لایو کردن اول ایمیل 1600 پوینت اومد ولی به شرط که 8 گیگ از لایو دانلود کنم --همچنین تو کنسولم البته همه اینها تا 1 ماه یعد یا دوروز کمتر فرصت داده که 16 تا گیم فیری دانلود کنم و چندتا مارکت استور -و عوض کردن گیمر تگ مجانی-من دانلود گیم هارو گذاشتم کارم میکنه البته تا 8 گیگ مونده --اول گفتم سر کاری ولی حتی رو مارکت استور برای اواتور میرم یک تعدادی برام فیری هست-شما از این موضوع اطلاع دارید کی ها از این حال اساسی ها میدن.؟؟؟؟؟

سلام من از یکی از دوستام شنیدم اگه بخوای xbox رو به لایو وصل کنی آپدیت می خواد و می گه از وقتی آپدیت می کنی بعضی از بازی ها رو نمی تونی اجرا کنی مثل :mw3 و fifa 12اما بازی های جدید مثل bo2 و fifa13 رو می تونی (آخرین ورژن رو ) آیا این مشکل واقعا هست و نمی شه همه ی بازی های قبلی رو اجرا کرد ؟
اگر این مشکل وجود داره این مشکل چه جوری رفع می شه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من همین الان 1 ماه گلد خریدم اسپارتاکوس رو زدمدانلود بشه ولی فیبل رو نمیشه دانلود کرد یا به xbox reward وصل نمیشه چیکار باید کنم
؟
سلام دوست گرامی اسپارتاکوس بازی فری هست منم اتفاقا گذاشتم دانلود شه ولی فیبل جزو بازی هایی که باید پوینت بدی برای خرج پوینتت به وی -ان نیاز دازه که اونم من یک سایت میشناسم دوباره شروع به فروش کرده --برای ریوارد منم همین مشکل رو داشتم از کنسول ارور قسمت نتونستن کانتکت به سرور مارکت استور میده و ریوارد رو باز نمیکنه چند ساعت بعد البته شب ساعت 11 بود امتحان کردم اوکی شد.شما هم صبر کن دوباره تست کن-پ.خ بزن اگه مبهم گفتم ببخشید.

سلام من از یکی از دوستام شنیدم اگه بخوای xbox رو به لایو وصل کنی آپدیت می خواد و می گه از وقتی آپدیت می کنی بعضی از بازی ها رو نمی تونی اجرا کنی مثل :mw3 و fifa 12اما بازی های جدید مثل bo2 و fifa13 رو می تونی (آخرین ورژن رو ) آیا این مشکل واقعا هست و نمی شه همه ی بازی های قبلی رو اجرا کرد ؟
اگر این مشکل وجود داره این مشکل چه جوری رفع می شه؟

دوست عزیز برای وصل شدن به لایو باید کنسولتون lt3 باشه. بازی هاتون هم باید lt3 باشه. شاید منظور دوستتون این بود که وقتی کنسول رو lt3 بکنید دیگه نمیتونید بازی هایی که lt2 بود رو اجرا کنید.

دوست عزیز برای وصل شدن به لایو باید کنسولتون lt3 باشه. بازی هاتون هم باید lt3 باشه. شاید منظور دوستتون این بود که وقتی کنسول رو lt3 بکنید دیگه نمیتونید بازی هایی که lt2 بود رو اجرا کنید.
نه اگه به لایو بخوای وصل شی باید یه آپدیت اضافه بکنی آخرین پچ و این چیز ها ؟؟؟؟؟

نه اگه به لایو بخوای وصل شی باید یه آپدیت اضافه بکنی آخرین پچ و این چیز ها ؟؟؟؟؟

داداش اگه lt3 داشته باشی و به لایو وصل بشی اولش یه آپدیت میخواد که میتونی دانلود کنی و مشکلی پیش نمیاد. اگه بخوای آنلاین بازی کنی وقتی وارد بازی میشی اونم یه آپدیت برای بازی میخواد که اونم مشکلی نداره.

سلام
اگه xbox بازی های جدید مثل fifa 13 رو اجرا کنه lt3 هست و میشه به لایو وصل شد؟
اگه بن بشی کپی خور هم می پره؟
بازی های قدیمی رو دیگه نمی تونی بازی کنی بعد از دانلود آپدیت جدید ؟چطوری بر طرف میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or