minecraft
کاربر سایت
داداش نگرفتم؟ یعنی برم بن میشم نرم بن میشم یعنی چی یه ذره زیر دیپلم توضیح بده :d
شما اگر lt3 داری وصل شو
هیچ مشکلی نیست
فقط قبلش باید گلد تهیه کنی تا یتونی انلاین بازی کنی
بن هم نمیشی
موفق باشید :d
داداش نگرفتم؟ یعنی برم بن میشم نرم بن میشم یعنی چی یه ذره زیر دیپلم توضیح بده :d
توی سایت xbox که میری چرا کنار لگوی xbox live نوشته free !!!؟
جریان چیه ؟!
سلام دوستان امروز بعد یه ماه وصل شدم به لایو دیدم نوشته می تونید یه ماه اشتراک رایگان بگیرید .قضیه ش چیه ؟
دوستان من توی داشبورد به لایو وصل میشم ولی وقتی میرم توی بازی مثلا Red Dead میزارم توی دستگاه سریع DC میشه!!مشکل از کجاس؟ راستی لایو تا کی مجانیه؟! اگه میشه لیست بازی های جدیدی که online pass نمیخواد رو کسی بگه ممنون میشم.
من الان بعد 3 ماه فکر کنم قبل از هیلو 4 اپدیت کرده بودم میگذره الان دوباره اپدیت کردم ولی خبری از لایو مجانی نبود ؟! اگر بازی خاصی مجانیه یا ... اعلام کنید خواهشا ؟ 1 سوال دیگه من میخوام اکانت 1 ماهه بگیرم این قضیه فیل شکن اینا چیه ؟ لازم هست به فیل یا نه ؟ مستقیم میتونم کد رو وارد کنم ؟ اگر هم نکته ی دیگه ای هست ممنون میشم دوستان اعلام کنند مرسی <3برای منم همینطوریه-فکر کنم دیگه مجانی نیست(تموم شد)
بازیهایی مثل tomb raider-max payne 3-gears of war J-injustice ...........................
برای منم همینطوریه-فکر کنم دیگه مجانی نیست(تموم شد)
بازیهایی مثل tomb raider-max payne 3-gears of war J-injustice ...........................
اون دیسکانکت شدن که مشکل از اینترنت کشور.راه حلشم این که وقتی رفتی تو بازی مودمو خاموش و روشن کنی بعد وصل بشی.دوستان من توی داشبورد به لایو وصل میشم ولی وقتی میرم توی بازی مثلا Red Dead میزارم توی دستگاه سریع DC میشه!!مشکل از کجاس؟ راستی لایو تا کی مجانیه؟! اگه میشه لیست بازی های جدیدی که online pass نمیخواد رو کسی بگه ممنون میشم.
ینی من الان tombraider رو میتونم انلاین بازی کنم بدون کد ؟ !!اون دیسکانکت شدن که مشکل از اینترنت کشور.راه حلشم این که وقتی رفتی تو بازی مودمو خاموش و روشن کنی بعد وصل بشی.
بازی های شرکت ea و ubi اکثرا انلاین پس میخوان و بازی های دیگه نیازی به آنلاین پس ندارن
ینی من الان tombraider رو میتونم انلاین بازی کنم بدون کد ؟ !!
همونطور که بالا هم گفتم،بله میتونی راحت بازیش کنی(البته گلد باید داشته باشی)