همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان امروز بعد یه ماه وصل شدم به لایو دیدم نوشته می تونید یه ماه اشتراک رایگان بگیرید .قضیه ش چیه ؟

سلام دوست من
قضیه خاصی نیست.اگر هم بخوای نمیتونی بگیریش.باید چیز پی ان شیر کنی که اونم زدن ترکوندن.پس بیخیال

دوستان من توی داشبورد به لایو وصل میشم ولی وقتی میرم توی بازی مثلا Red Dead میزارم توی دستگاه سریع DC میشه!!مشکل از کجاس؟ راستی لایو تا کی مجانیه؟! اگه میشه لیست بازی های جدیدی که online pass نمیخواد رو کسی بگه ممنون میشم.

دوستان من توی داشبورد به لایو وصل میشم ولی وقتی میرم توی بازی مثلا Red Dead میزارم توی دستگاه سریع DC میشه!!مشکل از کجاس؟ راستی لایو تا کی مجانیه؟! اگه میشه لیست بازی های جدیدی که online pass نمیخواد رو کسی بگه ممنون میشم.

برای منم همینطوریه-فکر کنم دیگه مجانی نیست(تموم شد)
بازیهایی مثل tomb raider-max payne 3-gears of war J-injustice ...........................

بازیهایی مثل tomb raider-max payne 3-gears of war J-injustice ...........................
من الان بعد 3 ماه فکر کنم قبل از هیلو 4 اپدیت کرده بودم میگذره الان دوباره اپدیت کردم ولی خبری از لایو مجانی نبود ؟! اگر بازی خاصی مجانیه یا ... اعلام کنید خواهشا ؟ 1 سوال دیگه من میخوام اکانت 1 ماهه بگیرم این قضیه فیل شکن اینا چیه ؟ لازم هست به فیل یا نه ؟ مستقیم میتونم کد رو وارد کنم ؟ اگر هم نکته ی دیگه ای هست ممنون میشم دوستان اعلام کنند مرسی <3

دوستان فکر کنم روشش اینه که اپدیت بازی (همون 9 مگی 6 مگی که وقتی بازی رو میزارید تو دستگاه میده اونو پاک کنید دوباره برید تو بازی دانلودش کنید من این کارو کردم درست شد حالا نمیدونم برای شما چی میشه

اون دیسکانکت شدن که مشکل از اینترنت کشور.راه حلشم این که وقتی رفتی تو بازی مودمو خاموش و روشن کنی بعد وصل بشی.
بازی های شرکت ea و ubi اکثرا انلاین پس میخوان و بازی های دیگه نیازی به آنلاین پس ندارن

اون دیسکانکت شدن که مشکل از اینترنت کشور.راه حلشم این که وقتی رفتی تو بازی مودمو خاموش و روشن کنی بعد وصل بشی.
بازی های شرکت ea و ubi اکثرا انلاین پس میخوان و بازی های دیگه نیازی به آنلاین پس ندارن
ینی من الان tombraider رو میتونم انلاین بازی کنم بدون کد ؟ !!

همونطور که بالا هم گفتم،بله میتونی راحت بازیش کنی(البته گلد باید داشته باشی)

سلام .خوبی .دوست عزیز من روش اینکه دیگه فقط یکبار دی سی میش و بعد دیگه دی سی نمیشی رو پیدا کردم راه حل اسون و جالبیه البته به کمک اطلاعاتی که دوستان دادند من همرو مقایسه کردم وجه اشترکشون و مشکل رو فهمیدم.اینجا متاسفانه نمیدونم چرا من چیز بدر بخور بزارم (سوال نباشه حداقل) از بین میره.یا یک سری از دوستان هی میان و....اخرشم میگن میدونستیم هزار نظر میدن روش .اگه کسی دوست داشت پ.خ کنید تا براتون بگم چون یادتون باشه هر یکبار خاموش روشن کردن مودم مساوی با کم شدن 1 روز از عمر مودم یا اکسسز پوینت یا هرچی که دارید.من در خدمت دوست عزیزیم ساب زیرو هستم .نوکرتم.من یه چیز جالبه دیگهای رو که دارم میبنم و انجام دادم خرید از لایو بدمن ویی پی ان .اونم روشش جالبه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or