m.rockstar
کاربر سایت
ارور mtu رو چیکار کنم؟بریج مودم هم روشن کردم همه ی مک آدرس و پسوردو یوزرو هم دستی وارد کردم باز متصل نمی شه؟ وا 1 اینترنت دیگه میزنم میشه ولی ماله خودم که پارس آنلاین و مودم d-link همه تلاشم بی فایده بوده؟؟؟
مایکرو راه انداخته این سیستم رو؟همون طور که گفتم ممکنه برای بعضی ها جواب نده
به خاطر سیستم جدید هست که راه انداختن: یهنی اگر بیشتر از 30 ثانیه از یک ip خاص استفاده بشه ip تغییر پیدا میکنه دیسکانکت میشیم![]()
شما هیچ کاری نمیتونی بکنی جز عوض کردن Isp دوسته من هم این مشکل رو داشت هر کاری کردیم نشد ولی پارس انلاین رو عوض کرد درست شدارور mtu رو چیکار کنم؟بریج مودم هم روشن کردم همه ی مک آدرس و پسوردو یوزرو هم دستی وارد کردم باز متصل نمی شه؟ وا 1 اینترنت دیگه میزنم میشه ولی ماله خودم که پارس آنلاین و مودم d-link همه تلاشم بی فایده بوده؟؟؟
نه.از مشکل از خودمونهمایکرو راه انداخته این سیستم رو؟
پس چرا تو فرند لیستم چند نفر هستن که دارن بازی میکنن؟
من متوجه شدم که بعضی موقع ها هم این اتفاق نمی افته یعنی 2 بار تا حالا رد شد از این مشکل خود به خودنه.از مشکل از خودمونه
دوستان تو بازي يا حتي وقتي تو داشبوردم يك دفعه لايو قطع ميشه وا ارور هاي عددي مثل 8015190b يا بعضي اوقات 80004005 يا عدد هايي مثل اين.
لطفا بگيد اين عدد ها چي هستن و مشكل از كجاست؟؟
خيلي ممنون
دوستان تو وصل شدن به لایو مشکل دارم.به سختی وصل می شه تو داشبورد ولی وقتی می رم تو بازی قطع می شه تو تست کانکشن هم قسمت لایو قرمز می شه.ایراد از چیه؟
من خودم دو سری تونستم بازی کنم خیلی شانسی و بعد از صد بار امتحان کردن هر دو بار فیفا یکبار تو دست دوم قطع شد و یکبار تو بازی سومپس چه جوری بعضی از Friend List هام دارن بازی میکنن ؟ !
نياز به شير كردن وي چي ان داره.باو این تبلیغ که اومده میگه 1 ماه گلد مجانی تو داشبورد چرا هر چی میزنم ارور 80070057 میزنه؟؟ کسی گرفته تا حالا؟؟