XboxLiveVirus
کاربر سایت
داداش اون که 1 ماه.......
نه 3 ماه
شما میتونی با سه بار ساختن اکانت ججدید با ایکس باکس سه بار گلد بگیری.
داداش اون که 1 ماه.......
نه 3 ماه
سلام دوستان یه سوال داشتم می خوام بدونم اگه تم دانلود کنم و بریزم رو دستگاه با لایو به مشکل بر نمیخورم مثلا بنی چیزی نمی شم
سلام
من يه سوال دارم: اگر من به ايكس باكس لايو وصل بشم ولي بازي نكنم و فقط دانلود كنم اون موقع باز هم بن ميشم؟؟؟
افت فریم که ربطی به اینترنتت نداره.منظورت لگه که چون تو cod ایرانی زیاده و فقط با ایرانیا بازی میکنی نه نداری.البته مخابرات در حالت کلی خوبه ولی این یک ماه خیلی بد شده که اونم به شهرتون ربط دارهیه سوال دارم خدمتتون,با اینترنت مخابرات با سرعت 512 اگه بخوام تو لایو بازی کنم افت فریم ندارم???فقط برای multiplayer cod میخوام.
هنوز گلد رایگان با استفاده از روش هند که 1 ماه بود و کشور زاپن که 2 روز بود,کار میکنه???افت فریم که ربطی به اینترنتت نداره.منظورت لگه که چون تو cod ایرانی زیاده و فقط با ایرانیا بازی میکنی نه نداری.البته مخابرات در حالت کلی خوبه ولی این یک ماه خیلی بد شده که اونم به شهرتون ربط داره
اره فکر کنمهنوز گلد رایگان با استفاده از روش هند که 1 ماه بود و کشور زاپن که 2 روز بود,کار میکنه???
تنظیمات مودم رو روی حالت Bridge بذار این ارور MTU نمیده دیگه. اما این مشکل کلا از اینترنته ...سلام.2 روزه یه مشکل اعصاب خورد کن دارم اونم اینکه وقتی میخام به لایو وصل شم ایراد MTU میده.تو test conection هم گزینه network سبز میشه ولی وقتی به internet میرسه failed میشه.مودم رو هم سیمی وصل کردم و تا حالا مشکی نداشتم و تنظیمات مودم رو هم دستکاری نکردم ولی نمیدونم یه هویی چه مرگش شده.یعنی میشه به مخابرات ربط داشته باشه؟
تنظیمات مودم رو روی حالت Bridge بذار این ارور MTU نمیده دیگه. اما این مشکل کلا از اینترنته ...
لطفا یکی کمک کنه 2ماه xbox خریدم میخوام به لایو وصل شم میگه باید اپدیت کنی وقتی میخواد اپدیت بشه به 90% میرسه این ارور رو میده 3f4a-3f4b-1381-0300-c800-0036 با فلش و سی دی هم همین ارور رو میده اگه راحلی ندارید بگید چجوری کنسول ریست کنم تا دوباره ح.ک کنم شاید مشکل حل بشه خواهش میکنم جواب بدین
لطفا یکی کمک کنه 2ماه xbox خریدم میخوام به لایو وصل شم میگه باید اپدیت کنی وقتی میخواد اپدیت بشه به 90% میرسه این ارور رو میده 3f4a-3f4b-1381-0300-c800-0036 با فلش و سی دی هم همین ارور رو میده اگه راحلی ندارید بگید چجوری کنسول ریست کنم تا دوباره ح.ک کنم شاید مشکل حل بشه خواهش میکنم جواب بدین
گشتم ولی تو تنظیمات مودمم(linksys wag120n)خبری از bridge نیستش
![]()
دوستان سایتی که اعتماد دارید برای فروش cd key فیفا 13 میشه بهم معرفی کنید؟این سایتو پیدا کردم خوبه؟originalkey.net