همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان خدا کنه اینیکی نره.هنوز مشکل وصل شدن به لایو تو بازی هست یا خیر؟چون بعضی گیم ها مو با اینکه اپدیت کردم همون 4 یا 7 مگ میخواد .ولی تا میرم تو گیم میخواد اپ کنه دی سی میشه .به روش دوستمون هم وصل میشم اپدیت نمیخواد.یه چیزه جالبه دیگه اینکه برای خرید از لایو چه از سایت چه از کنسول راحت بدون شیر ./.... انجام میشه این چیه جدا ؟از اون بر نت داغونه از طرفه دیگه این مورد و باز کردن حتی سایت های خرید بازی که تو تاپیک هست ***** شده.ولی لایو کار میکنه به نظرتون اخراشه اینطوری شده.؟

سلام دوستان ببخشید میپرسم
یه مدت زیاد آنلاین نشدم و خیلی وقته نرفتم لایو
یه سوال داشتم مگه توی این مدت مشکل خاصی پیش اوده آخه یکی از دوستان میگفت لایو نرو که بن میشی
قضیه چیه ؟
ممنونم میشم روشنم کنید

سلام دوستان ببخشید میپرسم
یه مدت زیاد آنلاین نشدم و خیلی وقته نرفتم لایو
یه سوال داشتم مگه توی این مدت مشکل خاصی پیش اوده آخه یکی از دوستان میگفت لایو نرو که بن میشی
قضیه چیه ؟
ممنونم میشم روشنم کنید
سلام دوست گرامی اینجا یا خود من حرفی از بن شدن نگفتیم نه دیدیم ونشنیدیم.اگه بن بخواد بشه به این حرفها نیست.نه مشکل نداره فعلا در این مورد فقط تو بعضی گیم ها وقتی وارد میشی دی سی میشی که اونم دوستان راه حل رو گفتن
وارد گیم شدین دی سی میشین حتی برای اپدیت که اصلا شما تو این جا انگار نت نداری .همزمان که تو گیم هستی مودم رو یکبار خاموش روشن کن دوبلزه کانکت لایو بزن.من چند تا از گیم هامو گذاشتم دفعه اول این طور شد .ولی دفعه های بعد نشد این حالت.شما خودتون استا دید نت هم خوب همه چیزش بهم ریخته .من وقتی دی سی میشم همزمان که دوباره کانکت به لایو میزنم یک پیج هم رو لب تاپ لود میکنم وصل میشه دیگخ on off نمیکنم .البته شاید شانسی باشه امنحانشم ضرر نداره.مشکل لایو فعلا همینه تا ملی شدن کامل نت ها.

ربطی به اصل بودن بازی نداره.injustice کلا سروراش داغونن و بعضی مواقع xbox فریز میکنه.جالا هم که اینترنت داغونه بیشتر فریز میکنه

مشکلم حل شد اپدیت های بازی رو پاک کردم دوباره رفتم تو بازی خودش که پیام اپدیت داد دانلود کردم درست شد مشکل اینجاستیس

سلام دوستان

یه سوال داشتم میشه با کنسول کپی خور به لایو وصل شد یعنی الان من بخوام برم راحت میشه رفت بن من که نمیشم تو رو خدا ؟

من 3-4 ساله دارم با کنسول کپی خور میرم لایو هیچ اتفاقی هم نیوفتاده . اگه هم بن شی همین اتفاقی میفته که الان داری میکنی (وصل نشدن به لایو):d

من 3-4 ساله دارم با کنسول کپی خور میرم لایو هیچ اتفاقی هم نیوفتاده . اگه هم بن شی همین اتفاقی میفته که الان داری میکنی (وصل نشدن به لایو):d
داداش نگرفتم؟ یعنی برم بن میشم نرم بن میشم یعنی چی یه ذره زیر دیپلم توضیح بده :d

سلام دوستان امروز بعد یه ماه وصل شدم به لایو دیدم نوشته می تونید یه ماه اشتراک رایگان بگیرید .قضیه ش چیه ؟

سلام دوست من
قضیه خاصی نیست.اگر هم بخوای نمیتونی بگیریش.باید چیز پی ان شیر کنی که اونم زدن ترکوندن.پس بیخیال

دوستان من توی داشبورد به لایو وصل میشم ولی وقتی میرم توی بازی مثلا Red Dead میزارم توی دستگاه سریع DC میشه!!مشکل از کجاس؟ راستی لایو تا کی مجانیه؟! اگه میشه لیست بازی های جدیدی که online pass نمیخواد رو کسی بگه ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or