همه چیز درباره ی Xbox Live

حسین جان کلا بازی هایی که میری لایو و باهاشون تو لایو بازی میکنی باید burner max بخری بعد فیفا و پی اس چون xgd2 هستن اصلا برنر مکس نیستن موفق باشی .
یعنی اینا رو بدون برنر مکس بازی کنیم بن نمیشیم؟

یعنی اینا رو بدون برنر مکس بازی کنیم بن نمیشیم؟

سید امیر بازی که xgd2 هست مثلا فیفا 12 وقتی برنر مکس نیست یا بازی های قبل فیفا چطوری میخای بر نر مکسشون کنی خوب نیستن نیستن دیگه . قبل فیفا هیچ کدوم xgd3 نیستن و فقط باید استیل پچ بشن تا بن نشین موفق باشین .

معین جان مرسی از راهنماییت میدونم
میخوام بدونم آفلاین چجوری آپدیت کنم؟

بهد ادجان دوستانمون زحمت می کشن برا هرچی یه تاپیک ناز میزنن دستشون درد نکنه ، اجرشون با اوس کریم اینم خدمت شما .

http://forum.bazicenter.com/thread23585/

سلام به همگی دوستان.
اکانت لایو من به دلیل اینکه اون اوایل واسه خرید DLC بازی MK به 1600 پوینت نیاز داشتم امریکا رو انتخاب کردم. میخواستم ببینم این روی سرورهایی که موقع بازی واسم پیدا میکنه تاثیر میزاره ؟ مثلا توی Street Fighter x Tekken همی سرورهایی که پیدا میکنه از امریکا هستن . در صورتی که من میخوام با اسیا یا اروپا بازی کنم . میشه رجین اکانتم رو تغییر بدم الان ؟

سلام به همگی دوستان.
اکانت لایو من به دلیل اینکه اون اوایل واسه خرید DLC بازی MK به 1600 پوینت نیاز داشتم امریکا رو انتخاب کردم. میخواستم ببینم این روی سرورهایی که موقع بازی واسم پیدا میکنه تاثیر میزاره ؟ مثلا توی Street Fighter x Tekken همی سرورهایی که پیدا میکنه از امریکا هستن . در صورتی که من میخوام با اسیا یا اروپا بازی کنم . میشه رجین اکانتم رو تغییر بدم الان ؟
نه داداش اون با بهترین پیتگ برات پیدا میکنه .

ببخشید یه سوال داشتم.این بازی call of duty elite رو من از لایو دانلود کردم و میرم تو بازی میگه ایمیل و پسورد و از اینا بزن.پسوردو که میزنم ارور میده و میگه از 6 تا کلمه بیشتر بازی و acceptly a-z,A-Z,0-9 یعنی چی آخه.اگه کسی رفته بپه.

راستی این بازی چجور بازی هستش؟ خوبه؟ کسی امتحان کرده؟

CoD Elite بازی نیست.یه App به حساب میاد برای بقیه بازیهای CoD.یه چیزی مثل Halo Waypoint برای Halo یا مثلا Battlelog برای بتلفیلد.

ببخشید ولی من نفهمیدم چی گفتید و منظورتونو نگرفتم.الایت الان چیه پس؟ بازی نیست؟ چه کاربردی داره؟ app چیه؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید.

ببخشید ولی من نفهمیدم چی گفتید و منظورتونو نگرفتم.الایت الان چیه پس؟ بازی نیست؟ چه کاربردی داره؟ app چیه؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید.

COD Elite یه برنامست نه بازی.. با اون میتونید بازی خودتون توی COD رو آنالیز کنید ، کلن بسازید و.. البته واسه پرمیوم شدن 800 پوینت میخواد!!

COD Elite یه برنامست نه بازی.. با اون میتونید بازی خودتون توی COD رو آنالیز کنید ، کلن بسازید و.. البته واسه پرمیوم شدن 800 پوینت میخواد!!

اع.ممنون.پس بیخودی زدیم دان کردیم.راستی COD چی برا دانلود داره که بازی باشه و فیری هم باشه تو لایو.

من یه سوال داشتم که خیلی عصبانیم کرده.من تو لایو وقتی میخوام بازی red dead رو لایو بزنم وقتی میرم تو بازی ازز لایو دیس کانکت میشه ولی وقتی بازی mw3 رو تو لایو میزنم از لایو دیس کانکت نمیشه.چرا اینطوریه؟
کمک.!!!

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

من یه سوال داشتم که خیلی عصبانیم کرده.من تو لایو وقتی میخوام بازی red dead رو لایو بزنم وقتی میرم تو بازی ازز لایو دیس کانکت میشه ولی وقتی بازی mw3 رو تو لایو میزنم از لایو دیس کانکت نمیشه.چرا اینطوریه؟
کمک.!!!

چی شد؟ در ضمن یه سوال دیگه.امروز این اینترنت من بازی در اورده و برای همین فروم بازیسنتر 5 دقیقه طول میکشه تا بیاد.مشکل از چیه؟ از isp هستش؟!

کمک.!!!

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

چی شد؟ در ضمن یه سوال دیگه.امروز این اینترنت من بازی در اورده و برای همین فروم بازیسنتر 5 دقیقه طول میکشه تا بیاد.مشکل از چیه؟ از isp هستش؟!

جواب ما چی شد؟ باید هی بگم تا جواب بدید؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or