نه!!!!!!!!!پس با این حساب تو سال 2010 تا الان که بن ویو نفرستاده هیچ کس بن نشده؟
نه!!!!!!!!!پس با این حساب تو سال 2010 تا الان که بن ویو نفرستاده هیچ کس بن نشده؟
اقایون سلام
من به تازگی Xbox گرفتم البته 5سال پیش آرکید فالکون داشتم که ترکید
میخواستم بدونم واسه اینکه بیام لایو و بدون ترس و لرز بازی کنم باید چه نکاتی رو رعایت کنم؟
یه سوال خیلی مهم.هر کی رو دوست دارین جواب بدین.
من به لایو وصل میشم ولی وقتی که میخوام برم تو بازی از لایو دیس کانکت میشه چرا؟
در ضمن 3 ماهم تازه گلد گرفتم.
---------- نوشته در 09:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 PM ارسال شده بود ----------
چی شد؟ کمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکککککککککککککککککککککککککککککککککککک
اون دقیقا نمی دونم .ولی فک کنم منم اونجوریه وقتی تازه وارد بازی میشی اولش انگار قطع شد ولی چند دقیقه دیگه وصل میشه.
در ضمن وقتی هم بازی رو اجرا میکنی و می خواد پچ دانلود کنه برا همه مینویسه disconect from live و بعد که پچ دانلود شد دوباره خودش وصل میشه.
وگر نه مشکل از isp هست.
الیته مال من اونجوریه اطلاعات دقیق ندارم.!
از چی میترسی!؟!؟!؟اگه بن میکرد می نوشتyour consol been bannedنه مال من همه چیزش حله.آپدیتم کردم.همیشه که می رفتم درست بود.امروز یه ریسکی کردم pes 2012 آنلاین زدم معمولی می ترسم یا بن کرده باشن یا گلدم پریده باشه.من اون وقتا که گلد نبودم میرفتم تو بازی اینطوری میشد.خیلی میترسم....کلا اون بالا میزنه disconect from xbox live و تو مولتی پلیر نمیره و وقتی که از بازی در میام به لایو وصل میشه.چند بار امتحان کردم.تو بازی که هستم میزنم وصل شه میزنه برو test conection کن.
چیکار کنم؟ کممممممممممممممممک....میترسم/؟؟؟
از چی میترسی!؟!؟!؟اگه بن میکرد می نوشتyour consol been banned
بعدم اصلا امکان نداره گلد بپره.isp مشکل داره امروز شاید.
اگه تو یک بار ریسک کردی pes 2012 معمولی زدی من یک ساله دارم بازی معمولی اجرا میکنه و burner max نشده.هنوزم بن نشدم.نظر شخصیمم اینه که خرج اضافه نکنین دیگه بن ویو خبری نیست.
دشبورد من 2.0.14699.0 هستشما برین کنسولتون lt3 کنین و اخرین داشتبورد بریزین و بازیاتونم برنر مکس بخرین و از لایو لذت ببرین همین موفق باشین .
دشبورد من 2.0.14699.0 هست
آخرین ورژنه یا باید آپدیت کنم؟
شما برین کنسولتون lt3 کنین و اخرین داشتبورد بریزین و بازیاتونم برنر مکس بخرین و از لایو لذت ببرین همین موفق باشین .
درود دوباره
بردم دستگاه LT3 کردم. ! از کجا میشه مطمئن شد که LT3 شده ؟
به طرف گفتم برای بازی آنلاین می خوام گفت نمیشه آنلاین بازی کرد چون دستگاه شما کپی خوره ؟ درست گفته یا چرت گفته ؟
وقتی بازم می خوام به لایو وصل بشم از می خواد که آپدیت کنه ؟ بزارم آپدیت بشه یا نه ؟
یه سوال دیگه اکانت آنلاین سه ماه جایی سراغ دارید بفروشه ؟ و همچنین بازی برنر مکس ؟ تو جمهوری هیچکس نداشت ! تو پایتختم فقط 12 ماه داشتن 95 هزار تومان ! برنر مکس نداشتن !
خواهش می کنم کمک کنید
چجوری آپدیت کنم؟باید آپدیت شه. آخرین ورژن 2.0.14717.0 هستش.
چجوری آپدیت کنم؟