همه چیز درباره ی Xbox Live

از چی میترسی!؟!؟!؟اگه بن میکرد می نوشتyour consol been banned
بعدم اصلا امکان نداره گلد بپره.isp مشکل داره امروز شاید.
اگه تو یک بار ریسک کردی pes 2012 معمولی زدی من یک ساله دارم بازی معمولی اجرا میکنه و burner max نشده.هنوزم بن نشدم.نظر شخصیمم اینه که خرج اضافه نکنین دیگه بن ویو خبری نیست.

ممنون.پس درست میشه؟ نه؟

شما برین کنسولتون lt3 کنین و اخرین داشتبورد بریزین و بازیاتونم برنر مکس بخرین و از لایو لذت ببرین همین موفق باشین .

درود دوباره

بردم دستگاه LT3 کردم. ! از کجا میشه مطمئن شد که LT3 شده ؟
به طرف گفتم برای بازی آنلاین می خوام گفت نمیشه آنلاین بازی کرد چون دستگاه شما کپی خوره ؟ درست گفته یا چرت گفته ؟

وقتی بازم می خوام به لایو وصل بشم از می خواد که آپدیت کنه ؟ بزارم آپدیت بشه یا نه ؟

یه سوال دیگه اکانت آنلاین سه ماه جایی سراغ دارید بفروشه ؟ و همچنین بازی برنر مکس ؟ تو جمهوری هیچکس نداشت ! تو پایتختم فقط 12 ماه داشتن 95 هزار تومان ! برنر مکس نداشتن !

خواهش می کنم کمک کنید

درود دوباره

بردم دستگاه LT3 کردم. ! از کجا میشه مطمئن شد که LT3 شده ؟
به طرف گفتم برای بازی آنلاین می خوام گفت نمیشه آنلاین بازی کرد چون دستگاه شما کپی خوره ؟ درست گفته یا چرت گفته ؟

وقتی بازم می خوام به لایو وصل بشم از می خواد که آپدیت کنه ؟ بزارم آپدیت بشه یا نه ؟

یه سوال دیگه اکانت آنلاین سه ماه جایی سراغ دارید بفروشه ؟ و همچنین بازی برنر مکس ؟ تو جمهوری هیچکس نداشت ! تو پایتختم فقط 12 ماه داشتن 95 هزار تومان ! برنر مکس نداشتن !

خواهش می کنم کمک کنید

اون چرت گفته.شما یک بازی برنر مکس بگیر اگه اومد lt3 وگر نه به هیچ عنوان تا مطمئن نشدی نرو لایو.شما فک کنم جای غیر مطمئنی رفتی که طرف ندونسته با دستگاهکپی بازی کرد.
وقتی وصل شدی لایو بعد از اینکه مطمئن شدی lt3 هست اره اپدیت کن.ولی به نظر من اپدیتو از کامپیوتر دانلود کن و بریز تو فلش خالی و بعد به دستگاه وصل کن و ٍexrect کن.اونجوری خیلی بهتره.لینکشم اگه خواستی میدم بهت.
سه ماهه تو سایتای اینترنتی هست مثل :
aligame.ir
ولی این یکی که این زیره واقعا 10 تومانی ارزون میده اسم
Arammarket.ir

حسین جان کلا بازی هایی که میری لایو و باهاشون تو لایو بازی میکنی باید burner max بخری بعد فیفا و پی اس چون xgd2 هستن اصلا برنر مکس نیستن موفق باشی .
یعنی اینا رو بدون برنر مکس بازی کنیم بن نمیشیم؟

یعنی اینا رو بدون برنر مکس بازی کنیم بن نمیشیم؟

سید امیر بازی که xgd2 هست مثلا فیفا 12 وقتی برنر مکس نیست یا بازی های قبل فیفا چطوری میخای بر نر مکسشون کنی خوب نیستن نیستن دیگه . قبل فیفا هیچ کدوم xgd3 نیستن و فقط باید استیل پچ بشن تا بن نشین موفق باشین .

معین جان مرسی از راهنماییت میدونم
میخوام بدونم آفلاین چجوری آپدیت کنم؟

بهد ادجان دوستانمون زحمت می کشن برا هرچی یه تاپیک ناز میزنن دستشون درد نکنه ، اجرشون با اوس کریم اینم خدمت شما .

http://forum.bazicenter.com/thread23585/

سلام به همگی دوستان.
اکانت لایو من به دلیل اینکه اون اوایل واسه خرید DLC بازی MK به 1600 پوینت نیاز داشتم امریکا رو انتخاب کردم. میخواستم ببینم این روی سرورهایی که موقع بازی واسم پیدا میکنه تاثیر میزاره ؟ مثلا توی Street Fighter x Tekken همی سرورهایی که پیدا میکنه از امریکا هستن . در صورتی که من میخوام با اسیا یا اروپا بازی کنم . میشه رجین اکانتم رو تغییر بدم الان ؟

سلام به همگی دوستان.
اکانت لایو من به دلیل اینکه اون اوایل واسه خرید DLC بازی MK به 1600 پوینت نیاز داشتم امریکا رو انتخاب کردم. میخواستم ببینم این روی سرورهایی که موقع بازی واسم پیدا میکنه تاثیر میزاره ؟ مثلا توی Street Fighter x Tekken همی سرورهایی که پیدا میکنه از امریکا هستن . در صورتی که من میخوام با اسیا یا اروپا بازی کنم . میشه رجین اکانتم رو تغییر بدم الان ؟
نه داداش اون با بهترین پیتگ برات پیدا میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or