angel-legend
کاربر سایت
کسی نبود جواب ما رو بده!؟؟با پروفایل دومم یه آواتار خریدم چطوری میشه از همون آواتاری که خریدم برای پروفایل های دیگم استفاده کنم!؟ هر کاری میکنم نمیشه!!!
کسی نبود جواب ما رو بده!؟؟با پروفایل دومم یه آواتار خریدم چطوری میشه از همون آواتاری که خریدم برای پروفایل های دیگم استفاده کنم!؟ هر کاری میکنم نمیشه!!!
یکی جواب بده خواهشا!!!!!!!یک سوال داشتم.الان مایکروسافت ار نوامبر تا 2009 تا حالا بن ویو نفرستاده.یعنی توی این 3 سال هیچ کس بن نشده؟و مایکروسافت به صورت تک تک بن نمیکنه و یک دفعه بن ویو میفرسته هر کی فلگ باشه بن میکنه؟
در کل منظور اصلی سوال اینه تا وقتی که بن ویو نباشه و اونایی که فلگ باشن بن شن خبری از بن نیست؟
یکی جواب بده خواهشا!!!!!!!
درود دوستان گرامی
من می خوام به صورت آنلاین بازی کنم ! با بازی کپی هم میشه ؟
الان داشبورد من 2.0.13604.0 هست . وقتی به اینترنت وصل میشم میگه باید آپدیت کنی !
اگه آپدیت کنم کپی خور بودن دستگاه نمیپره ؟
یک سوال دیگه دستگاه من LT2 هست ! برای آنلاین با LT2 هم میشه یا حتماً باید LT3 باشه دستگاه ؟
لطفاً سریع پاسخ بدین
سپاس
درود دوستان گرامی
من می خوام به صورت آنلاین بازی کنم ! با بازی کپی هم میشه ؟
الان داشبورد من 2.0.13604.0 هست . وقتی به اینترنت وصل میشم میگه باید آپدیت کنی !
اگه آپدیت کنم کپی خور بودن دستگاه نمیپره ؟
یک سوال دیگه دستگاه من LT2 هست ! برای آنلاین با LT2 هم میشه یا حتماً باید LT3 باشه دستگاه ؟
لطفاً سریع پاسخ بدین
سپاس
---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:50 PM ارسال شده بود ----------
داشبورد XBOX از طریق آفلاین (از فلش) فایل تو سایت بود به 2.0.14699.0 آپدیت کردم. ولی بازم برای وصل شدن به لایو یه آپدیت دیگه می خواد ! آپدیت کنم ؟
دوست عزیز شما باید اول از همه کنسولتون lt3 کنین بعد جدیدترین اپدیت رو داشتبوردتون بریزین بعد اون باز هایی که میخای انلاین بازی کنیو برنر مکس بخری بعد بری بازی کنی با خیال راحت موفق باشین .
مرسی خیلی ممنونم دوست عزیز . شما نمیتونی کار میبره میزنین خراب کاری می کنین همون بدین بیرون سریع اوکیش کنن موفق باشین .ممنونم دوست عزیز از پاسخت.
قهرمانی رئالم بهت تبریک می گم.
برای LT3 کردن باید بدم بیرون یا اینکه خودمم می تونم LT3 کنم؟
نه!!!!!!!!!پس با این حساب تو سال 2010 تا الان که بن ویو نفرستاده هیچ کس بن نشده؟
اقایون سلام
من به تازگی Xbox گرفتم البته 5سال پیش آرکید فالکون داشتم که ترکید
میخواستم بدونم واسه اینکه بیام لایو و بدون ترس و لرز بازی کنم باید چه نکاتی رو رعایت کنم؟
یه سوال خیلی مهم.هر کی رو دوست دارین جواب بدین.
من به لایو وصل میشم ولی وقتی که میخوام برم تو بازی از لایو دیس کانکت میشه چرا؟
در ضمن 3 ماهم تازه گلد گرفتم.
---------- نوشته در 09:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 PM ارسال شده بود ----------
چی شد؟ کمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکککککککککککککککککککککککککککککککککککک
اون دقیقا نمی دونم .ولی فک کنم منم اونجوریه وقتی تازه وارد بازی میشی اولش انگار قطع شد ولی چند دقیقه دیگه وصل میشه.
در ضمن وقتی هم بازی رو اجرا میکنی و می خواد پچ دانلود کنه برا همه مینویسه disconect from live و بعد که پچ دانلود شد دوباره خودش وصل میشه.
وگر نه مشکل از isp هست.
الیته مال من اونجوریه اطلاعات دقیق ندارم.!
از چی میترسی!؟!؟!؟اگه بن میکرد می نوشتyour consol been bannedنه مال من همه چیزش حله.آپدیتم کردم.همیشه که می رفتم درست بود.امروز یه ریسکی کردم pes 2012 آنلاین زدم معمولی می ترسم یا بن کرده باشن یا گلدم پریده باشه.من اون وقتا که گلد نبودم میرفتم تو بازی اینطوری میشد.خیلی میترسم....کلا اون بالا میزنه disconect from xbox live و تو مولتی پلیر نمیره و وقتی که از بازی در میام به لایو وصل میشه.چند بار امتحان کردم.تو بازی که هستم میزنم وصل شه میزنه برو test conection کن.
چیکار کنم؟ کممممممممممممممممک....میترسم/؟؟؟