zip code : 95118
city : San Jose
State : C.A(California
احساس نمی کنی یه آدرس محل هم نیازه ؟
این که فقط شهر و کد پستی و استان هست...
zip code : 95118
city : San Jose
State : C.A(California
چرا حق با شماست ولی اگر برای xbox live باشه فقط کافیه یک چیزی الکی بنویسه مثلا 10 تا Aاحساس نمی کنی یه آدرس محل هم نیازه ؟
این که فقط شهر و کد پستی و استان هست...
چرا حق با شماست ولی اگر برای xbox live باشه فقط کافیه یک چیزی الکی بنویسه مثلا 10 تا A
والا من تو این 11 تا گیمر تگی که ساختم به این مشکل بر نخوردمالبته عرفان جان در منورد این قضیه یک هوش نیمه مصنوعی هم وجود دارد به صورته اینکه اگر شما می خواهید آدرس بدید باید از عبارات st , ave و...استفاده کنید در غیر این صورت غالبا می گه اشتباه دادی.
بازی می کنند ولی متقابلا GEOW2 بیشتر طرفدار داره.الان وضعیت Geow 1 توی لایو چطوره هنوز هم بازی میکنن؟ با توجه به اینکه 2 اومده یا نه خلوته؟
چون میخواستم برای لایو Geow1 بخرم میخواستم ببینم وضعیتش چطوره؟:cheesygri
احتمالش هست!روی گزینش برید و اروری که نشونو داده رو شناسایی کنید بگید ببینیم مشکل از چیه.دوستان من وقتی test connection میکنم xbox live رو FAILED میده و ایا بن شدم؟
برای update ها هم نمیتونم connect شم اصلا
دوباره تست بگیرید و بعدش که failed داد A را بزن و بعد Y که بعدش یک سری کد بهت می ده. کدها را بنویس تا بهت بگم.دوستان من وقتی test connection میکنم xbox live رو FAILED میده و ایا بن شدم؟
برای update ها هم نمیتونم connect شم اصلا
حالا سوالات :
1:آیا مشکل از سرور هست؟؟ که خودم هم همین احتمال رو میدم
2:آیا مودم مشکل داره؟
3:شرکتی که ازش سرویس میگیرم رو رو عوض کنم ؟؟یا نه برم با هاشون با مهربانی صحبت کنم بگیم این چه اوضاعیه ؟؟
4:اگه برم جایی دیگه سرویس بگیرم به غیر از پارس آنلاین کوفتی. پینگم خوب میشه؟؟:confused:
امیر جون دستت درد نکنهیک تاپیک به نام تست سرعت در xboxlive وجود داره که بهتر بود اونجا مطرح می شد.
1. مشکل از شرکت سرویس دهنده و یا مرکز مخابراتی شماست.
2 خیر
3.اول اعتراض بکن اگر بعد از 1 ماه درست نشد عوضش کن.
4. بستگی داره. شاید مشکل از شرکت نباشه و از خط و مرکز مخابراتیت باشه.