همه چیز درباره ی Xbox Live

بابا این همه دارن بازی میکنن هنوز بن نشدن . به نظر من ماکروسافت دیگه بیخیال بن شده.حالا ما فرض رو بر این بزاریم که بن بشی مگه چی میشه فقط نمیتونی بری live .حداقل بهتر تا اینکه هیچ وقت نری live. تا زمانی که میتونی بورو live بعدشم اگه بن شدی حداقل دلت نسوخته که یکبار هم نتونستی بری live.من که خودم میرم.خدا کنه بن نشم آخه تازه میخوام بعد امتحانا بترکونم.:d
سلام این حرفو بر چه پایه و اساسی زدی؟ :mad:ها؟من 35 نفر از دوستلم همراه خودم تو موج قبلی بن شدیم.درضمن ماکروسافت 6ماه یک بار بن میکنه.اگه تو هم عشق لایو داشتی این حرفو نمی زدی بن شدن یه مسله مهمه لطفا بیشتر تحقیق کن و بدون xbox LIVE یه دنیای دیگست:mad:
خوب اولا ماکروسافت هیچ وقت بیخیال بن نمیشه!!!
دوما بن کردن ها زمان مشخص و حتمی نداره ولی تقریبا هر سال نزدیک ماه نوامبر بن میکنه!!
در ضمن امسال خیلی از بچه ها بن نشدن که من هم جزشون بودم!!!;)

دوست عزیز باید ببینی چند ماه میشه داری لایو میزنی ؟ و تاریخ ساخت کنسولت چی؟ مثلا اکثر consol 2005 ها بن شدن اما کسای که 2007-2008 بودن بن نشدن.بحث در این باره بی فایدست راهی برای جلو گیری از بن نیست فقط میشه بن شدن رو کمی دیر تر تجربه کرد.امید وارم این شایعه که میگن usb flash واسه xbox ساحته شده راست باشه چون دیگه همه از بن شدن در میان:love:

دوست عزیز باید ببینی چند ماه میشه داری لایو میزنی ؟ و تاریخ ساخت کنسولت چی؟ مثلا اکثر consol 2005 ها بن شدن اما کسای که 2007-2008 بودن بن نشدن.بحث در این باره بی فایدست راهی برای جلو گیری از بن نیست فقط میشه بن شدن رو کمی دیر تر تجربه کرد.امید وارم این شایعه که میگن usb flash واسه xbox ساحته شده راست باشه چون دیگه همه از بن شدن در میان:love:
خوب من الان حدود 1.5-2 سال هست که لایو بازی میکنم و تاحالا 1 بار بن شدم 2 تا کنسول هم ترکوندم که آخریش هم فالکون بود!!!
اگر می خواهی بن نشی کافیه هر گیم جدیدی که میخری تست کنی ببینی ستیلت پچش درست هست یا نه!!!
به همین سادگی کسای زیادی امسال بن نشدن!!
ولی بعضی ها هم خوش شانسی آوردند و تازه کنسول خریده بودن همون طور که شما گفتید بن نشدند ;)

خوب موندی تو live :eek: من 2-3 نفر از دوستای دیگم هستن که 2 سلی میشه تو live هستن اخه بن شدن فقط از روی سیدی نیست که همین کپی کردن درایو و نصب فریم وار هم با عث بن شدن میشه.منم تا قبل اینکه بن شم فکر میکردم هیچ وقت بن نمیشم.به هر حال خذا کنه کسی دچارش نشه بد کوفتیه واسه live بازا

سلام
یک سوال درباره ساخت پروفایل داشتم : انتخاب کشور تو استفاده از لایو فرق میکنه ؟ اخه از یکی شنیدم اگه یک کشور که زیاد معروف نباشه انتخاب کنی احتمال بن شدنت کم هست !
با چه نرم افزاری باید چک کنیم بازی فول استیلس هست ؟

خیلی ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید

خوب موندی تو live :eek: من 2-3 نفر از دوستای دیگم هستن که 2 سلی میشه تو live هستن اخه بن شدن فقط از روی سیدی نیست که همین کپی کردن درایو و نصب فریم وار هم با عث بن شدن میشه.منم تا قبل اینکه بن شم فکر میکردم هیچ وقت بن نمیشم.به هر حال خذا کنه کسی دچارش نشه بد کوفتیه واسه live بازا
تاپیک مخصوص بن شدن داریم.

ولی در مورد بحث شما مطمئن باش مایکروسافت هرلحظه که به همه کپی خورها دست پیدا کنه در جا بن می کنه و نمی ذاره سالی یک نوع کنسول یا یک نوع تاریخ سال را بن کنه.

همانطور که عرفان گفت چک کردن بازی و IX5 تنها راه است.
سلام
یک سوال درباره ساخت پروفایل داشتم : انتخاب کشور تو استفاده از لایو فرق میکنه ؟ اخه از یکی شنیدم اگه یک کشور که زیاد معروف نباشه انتخاب کنی احتمال بن شدنت کم هست !
با چه نرم افزاری باید چک کنیم بازی فول استیلس هست ؟

خیلی ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید
آمرشکا را انتخاب کن. با انگلیس نمی تونی پوینت بگیری.

چرت و پرت هست.

به تاپیک های مبحث آموزش 360 رجوع کن. در قسمت تاپیک های مهم مشخصه. پست اول تاپیک اشکان با تصویر و لینک توضیح داده.

سلام به دوستان و اشنایان:دی
ماهم تصمیم گرفتیم که بعد از سالها:دی 3باره بیایم لایو:p
یک سوال:حداکثر تعدادافرادی که میتونیم گیمر تگ اشون رو تو اد لیستمون داشته باشیم چقدره؟
ممنون بابت پاسخ:biggrin1:

سلام به دوستان و اشنایان:دی
ماهم تصمیم گرفتیم که بعد از سالها:دی 3باره بیایم لایو:p
یک سوال:حداکثر تعدادافرادی که میتونیم گیمر تگ اشون رو تو اد لیستمون داشته باشیم چقدره؟
ممنون بابت پاسخ:biggrin1:
100 نفره. خوش آمدی:biggrin1:

اقا یه کمک فوری من الان مشخصات credit card یکی از فامیل هایی که در امریکا هست گرفتم میخوام کارت گلد بگیرم چه سایتی هست که بشه بخری و هونجا اون کد 25 رقمی رو بده چون سایت های gamestopو amazon کارتو ارسال میکنه چی کار باید بکنم؟

آخرین ویرایش:
اقا یه کمک فوری من الان مشخصات credit card یکی از فامیل هایی که در امریکا هست گرفتم میخوام کارت گلد بگیرم چه سایتی هست که بشه بخری و هونجا اون کد 25 رقمی رو بده چون سایت های gamestopو amazon کارتو ارسال میکنه چی کار باید بکنم؟

بفرما :

Code:
http://www.maximuscards.com/

بفرما :

Code:
http://www.maximuscards.com/

سلام مرسی
راستش از سایت یه کارت گلد گرفتم بعد گفت که کد به ایمیل فرستاده میشه ولی تا الان 2 تا ایمیل اومده یکی مشخصات سفارشی که دادم توشه و یکی هم تشکر کرده بخاطر خرید کردن از سایتشون ولی کد رو نفرستاده :( چیزی هم نگفته که چقدر طول میکشه شما خرید کردی ایمیل کی اومد؟

سلام مرسی
راستش از سایت یه کارت گلد گرفتم بعد گفت که کد به ایمیل فرستاده میشه ولی تا الان 2 تا ایمیل اومده یکی مشخصات سفارشی که دادم توشه و یکی هم تشکر کرده بخاطر خرید کردن از سایتشون ولی کد رو نفرستاده :( چیزی هم نگفته که چقدر طول میکشه شما خرید کردی ایمیل کی اومد؟

تحمل کن می فرسته.سایت معتبریه... :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or