همه چیز درباره ی Xbox Live

با usb هم میشه به لایو وصل شد؟ منظورم ماله مودمه adsl برای 360 هست؟ می شناسه؟
نه فقط بوسیله کابل LAN امکان پذیره
می تونی کانکشنو با 360 share کنی

می خواستم بدونم کسی هست که بتونه این تماس رو برام بگیره؟ یا جایی شرکتی رو میشناسین اینجور تماس های خارجی رو انجام بده ؟ خرجش مهم نیست فقط یکی پیدا بشه این کارو بکنه !
کسی چیزی نمیدونه ؟;)
اشکان کجایی:biggrin1:

واااااااااااااااااااااااااااای برو بچ من کشورمو چطوری امریکا کنم؟ انقدر از اینو اون پرسیدم سرویس شدم، یعنی من تا ابد نمی تونم از ms point استفاده کنمو خرید کنم؟ :((:(

واااااااااااااااااااااااااااای برو بچ من کشورمو چطوری امریکا کنم؟ انقدر از اینو اون پرسیدم سرویس شدم، یعنی من تا ابد نمی تونم از ms point استفاده کنمو خرید کنم؟ :((:(
تنها راه عوض کردن گیمرتگت هست. من 1 سال زور زدم ولی راهی نداره. البته در مورد ایمیل و کشور من می خواستم.

دوست عزیز شما وقتی یک کشور رو انتخاب می کنید موقع ساخت گیمرتگ،در دیتابیس یوزرها ثبت میشه و امکان تغییرش به هیچ وجه حتی توسط پشتیبانی مایکروسافت امکان پذیر نیست. :smile:

سلام.ببخشید یه سوال مهم داشتم.من سرعت دانلودم تو pc خوبه ولی تو 360 مشکل دارم همیشه.ping من هم خوبه.360 هم یکسره به مودم وصل کردم.میخاستم بدونم ipهایی که تو 360 وارد کردم تو سرعتم تاثیری داره یا نه؟اگه جواب منو بدین ممنون میشم.

سلام
دوستام من شدیدا مصمم شدم به لایو وصل شوم . فریم ور دستگاه نمیدونم چیه ! راهی وجود داره که بفهم چیه ؟
بعد برای نصب فریم ور باید چیکار کنم یعنی راحت میتونم خودم انجام بدم ؟
من قبلا 2 بار برای 30 دقیقه هم به لایو وصل شدم البته به Dial UP :sick: الان دوباره وصل شم امکان داره بن شم ؟

سلام.بنظر شما بهتر ادم xbox کپی داشته باشه یا xbox ارجینا؟ هرکدوم یه مزیتی داره و یه عیبی هم داره البته این مسله فقط برای کسایی که live بازی میکنن مهمه.من خودم یهبار بن شدم.دوباره که کنسول خریدم یک ماه ارجینال بود دستگام اما بدلیل بالا بودن قیمت سی دی هاش دوباره کپی کردم اما مطمنم بن میشم باز:((با نظرات شما میخوام به یه نتیجه کلی برسیم.در ضمن بن شدن = هرگونه تغیر نرم افزاری و سخت افزاری انقدر نگید سی دی رو چک کنیم بن نمیشیم با این کار تا حدودی از بن شدن جلو گیری میشه کرد.اول و اخر بن میشیم من دوستای زیادی رو داشتم که بیش از اندازه هم مرا عات میکردن اما بن شدن.​

دوست عزیز تو پست قبلیم گفتم هر گونه تقیر روی کنسول = بن دیرو زود داره فقط.در صمن با دیال اپ نمیشه لایو بازی کرد یعنی نمی ارزه لگ پیدا میکنی خفن.فریم ور هم الان جدیدن 1.5 امده کنسولتو بده به یه مغازه معتبر تا واسط نصب کنن راهیم وجود نداره که بدونی در حال حاصر فریم ور دستگات چنده

راستی من فنم رو 12 ولت کردم مشکلی پیش نمیاد ؟
اگر بردت falcon بود همون اولم عوضش نمیکردی مشکلی پیش نمیومد.:d
من قبلا 2 بار برای 30 دقیقه هم به لایو وصل شدم البته به Dial UP :sick: الان دوباره وصل شم امکان داره بن شم ؟
دوست عزیز تو پست قبلیم گفتم هر گونه تقیر روی کنسول = بن دیرو زود داره فقط
بابا این همه دارن بازی میکنن هنوز بن نشدن . به نظر من ماکروسافت دیگه بیخیال بن شده.حالا ما فرض رو بر این بزاریم که بن بشی مگه چی میشه فقط نمیتونی بری live .حداقل بهتر تا اینکه هیچ وقت نری live. تا زمانی که میتونی بورو live بعدشم اگه بن شدی حداقل دلت نسوخته که یکبار هم نتونستی بری live.من که خودم میرم.خدا کنه بن نشم آخه تازه میخوام بعد امتحانا بترکونم.:d

بابا این همه دارن بازی میکنن هنوز بن نشدن . به نظر من ماکروسافت دیگه بیخیال بن شده.حالا ما فرض رو بر این بزاریم که بن بشی مگه چی میشه فقط نمیتونی بری live .حداقل بهتر تا اینکه هیچ وقت نری live. تا زمانی که میتونی بورو live بعدشم اگه بن شدی حداقل دلت نسوخته که یکبار هم نتونستی بری live.من که خودم میرم.خدا کنه بن نشم آخه تازه میخوام بعد امتحانا بترکونم.:d
سلام این حرفو بر چه پایه و اساسی زدی؟ :mad:ها؟من 35 نفر از دوستلم همراه خودم تو موج قبلی بن شدیم.درضمن ماکروسافت 6ماه یک بار بن میکنه.اگه تو هم عشق لایو داشتی این حرفو نمی زدی بن شدن یه مسله مهمه لطفا بیشتر تحقیق کن و بدون xbox LIVE یه دنیای دیگست:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or