BLACK.HAWK
کاربر سایت
دوستان.سرعت اینترنتی که شما باهاش به XBOX LIVE وصل میشین چقدره؟؟
بهترین شرکت ارائه دهنده ADSL تو تهران چیه؟
من از صبا گرفتم...
بهترین شرکت ارائه دهنده ADSL تو تهران چیه؟
من از صبا گرفتم...
نه فقط بوسیله کابل LAN امکان پذیرهبا usb هم میشه به لایو وصل شد؟ منظورم ماله مودمه adsl برای 360 هست؟ می شناسه؟
کسی چیزی نمیدونه ؟می خواستم بدونم کسی هست که بتونه این تماس رو برام بگیره؟ یا جایی شرکتی رو میشناسین اینجور تماس های خارجی رو انجام بده ؟ خرجش مهم نیست فقط یکی پیدا بشه این کارو بکنه !
تنها راه عوض کردن گیمرتگت هست. من 1 سال زور زدم ولی راهی نداره. البته در مورد ایمیل و کشور من می خواستم.واااااااااااااااااااااااااااای برو بچ من کشورمو چطوری امریکا کنم؟ انقدر از اینو اون پرسیدم سرویس شدم، یعنی من تا ابد نمی تونم از ms point استفاده کنمو خرید کنم؟
واااااااااااااااااااااااااااای برو بچ من کشورمو چطوری امریکا کنم؟ انقدر از اینو اون پرسیدم سرویس شدم، یعنی من تا ابد نمی تونم از ms point استفاده کنمو خرید کنم؟
نه بابا ایرانش کجا بود!:biggrin1:ببخشيد. من از كجا بفهمم كه كجا زدم؟! آخه يادم نيست.:biggrin1: ايران تو ليستش داشت؟ اگه داشت كه زدم ايران در غير اين صورت US رو زدم.
اگر بردت falcon بود همون اولم عوضش نمیکردی مشکلی پیش نمیومد.:dراستی من فنم رو 12 ولت کردم مشکلی پیش نمیاد ؟
من قبلا 2 بار برای 30 دقیقه هم به لایو وصل شدم البته به Dial UP الان دوباره وصل شم امکان داره بن شم ؟
بابا این همه دارن بازی میکنن هنوز بن نشدن . به نظر من ماکروسافت دیگه بیخیال بن شده.حالا ما فرض رو بر این بزاریم که بن بشی مگه چی میشه فقط نمیتونی بری live .حداقل بهتر تا اینکه هیچ وقت نری live. تا زمانی که میتونی بورو live بعدشم اگه بن شدی حداقل دلت نسوخته که یکبار هم نتونستی بری live.من که خودم میرم.خدا کنه بن نشم آخه تازه میخوام بعد امتحانا بترکونم.:dدوست عزیز تو پست قبلیم گفتم هر گونه تقیر روی کنسول = بن دیرو زود داره فقط