همه چیز درباره ی Xbox Live

خب دیگه فهمیدم.:smile:
فقط موقع ی اتصال به لایو کامپیوتر نباید روشن باشه که؟
بازی های ارجینال میگن که استفاده کنین تا بن نشین.همین بازی های پلی باکس ارجیناله دیگه؟
بازم ممنون از همگی:smile:

خب دیگه فهمیدم.:smile:
فقط موقع ی اتصال به لایو کامپیوتر نباید روشن باشه که؟
بازی های ارجینال میگن که استفاده کنین تا بن نشین.همین بازی های پلی باکس ارجیناله دیگه؟
بازم ممنون از همگی:smile:
اگه مودم تون 2 تا پورت داشته باشه میشه که هم به کامپیوتر وصل باشه و هم به کنسول.فقط همزمان نمیشه که یک IP فعال باشه که این به ISP تون مربوط میشه.
بله اگه بازی اوریجینال انجام بدین بن نخواهید شد.
خیر پلی باکس اوریجینال نیست.قیمت بازیهای اوریجینال بیشتر از 50 هزار تومنه!;)

آقایون تو لایو بازیها REGION LOCK هستن یا نه:(
لایو؟؟
بازیها ریجن لاک دارن و کنسول شما با توجه به ریجنی که ساپورت میکنه دیسک رو اجرا میکنه.به لایو یا غیر لایو ربطی نداره!
اگه منظور شما بازیهای ارکید هست که خیر ریجن لاک ندارن و روی همه کنسولها با دانلود کردن قابل اجرا هستن.

فکر کنم منظورش این بود که مثلا کسی که GoW Pal داره میتونه با UC بازی کنه یا نه ؟
بله میتونه . از این نظر 95 درصد بازیها مشکلی ندارن . ولی مثلا Pes رو باید با ریجن خودت بازی کنی

فکر کنم منظورش این بود که مثلا کسی که GoW Pal داره میتونه با UC بازی کنه یا نه ؟
بله میتونه . از این نظر 95 درصد بازیها مشکلی ندارن . ولی مثلا Pes رو باید با ریجن خودت بازی کنی

بله منظورم همینه خییییییییییلیییییییییی ممنون:love:

فکر کنم فقط pro9 این خاصیت ناپسند را داشته باشه...!:biggrin1:

شوخی نکن..! یعنی PES اینجوریه..؟ منو بگو که کلی با این بدبخت ور رفتم..

می دونین در مورد لایو چی بیشتر از همه آدمو میسوزونه ؟:biggrin1: اینکه یه کارد Prepaid 12+1 واسه یه ماه رو میزت کنار xbox افتاده باشه نتونی ازش استفاده کنی!;)

اونم بعد از دردسر هایی که سر کردیت کارد و ساسپند شدن اکانت و مسائل دیگه کشیدم;)
الان موقع هر نوع خریدی چه Redeem کردن کد ها یا استفاده از کردیت کارد status code 80169d94 می گیرم که "Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. Status Code: 80169d94"
اینجوری که فهمیدم مشکل بخاطر مچ نبودن اطلاعات کردیت کارد با Contact Information ه تغییر دادن چندین باره Contact Info با فاصله زمانی کم هست که البته مشکل رو حل کردم الان کردیت کارد با CI کاملا مچه

حالا تنها کاری که باید بکنم و تنها راهش تماس با ساپورت تلفنی xbox ه;) تا بقول بچه ها اکانتم رو Verify کنن

این داستانی که گفتم:biggrin1: می خواستم بدونم کسی هست که بتونه این تماس رو برام بگیره؟ یا جایی شرکتی رو میشناسین اینجور تماس های خارجی رو انجام بده ؟ خرجش مهم نیست فقط یکی پیدا بشه این کارو بکنه !
به یجام سپردم که تازه بعد از یک ماه می فرمایند که این کارو جزو زمان بندی کارهاشون قرار دادن;)

می دونین در مورد لایو چی بیشتر از همه آدمو میسوزونه ؟:biggrin1: اینکه یه کارد Prepaid 12+1 واسه یه ماه رو میزت کنار xbox افتاده باشه نتونی ازش استفاده کنی!;)

اونم بعد از دردسر هایی که سر کردیت کارد و ساسپند شدن اکانت و مسائل دیگه کشیدم;)
الان موقع هر نوع خریدی چه Redeem کردن کد ها یا استفاده از کردیت کارد status code 80169d94 می گیرم که "Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. Status Code: 80169d94"
اینجوری که فهمیدم مشکل بخاطر مچ نبودن اطلاعات کردیت کارد با Contact Information ه تغییر دادن چندین باره Contact Info با فاصله زمانی کم هست که البته مشکل رو حل کردم الان کردیت کارد با CI کاملا مچه

حالا تنها کاری که باید بکنم و تنها راهش تماس با ساپورت تلفنی xbox ه;) تا بقول بچه ها اکانتم رو Verify کنن

این داستانی که گفتم:biggrin1: می خواستم بدونم کسی هست که بتونه این تماس رو برام بگیره؟ یا جایی شرکتی رو میشناسین اینجور تماس های خارجی رو انجام بده ؟ خرجش مهم نیست فقط یکی پیدا بشه این کارو بکنه !
به یجام سپردم که تازه بعد از یک ماه می فرمایند که این کارو جزو زمان بندی کارهاشون قرار دادن;)
من تا اونجایی که می دونم در اینگونه مواقع گیمرتگ ساس بن می شه ولی من دقیقا موضوع اختلاف information شما را نمی دونم...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or