همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام

یک چندتا سئوال در مورد PES 2009 داشتم

1- این گیر کردنی که تو بازی هست مربوط به سرعت اینترنت من هست یا کلا بازی مشکل داره..؟

2- وقتی که برای من گیر داره بازی برای اون کسی هم که از اونور داره بازی میکنه گیر ایجاد میشه (منضورم داخل بازی هست)

3- چرا وقتی من تو این بازی میرم رویه گیمرتک یک نفر و بعد گیمر کارت رو میزنم و موقعی که میخوام IVEINT TO GAME کنم این گزینه برای من بسته هست..؟

من بعد چند وقت دستگاهمو که روشن کردم خواستم به لایو وصل بشم دیدم مشکل داره. دیدم اون کردیت کارتی که یکی واسم اکانتمو شارژ کرده بود تموم شده واسه همین دیگه نمیتونم وصل بشم(منظورم اینه با سیلور هم وصل نمیشه) .
حالا میخوام ببینم واسه اینکه این مشکل رفع بشه حتما یه کردیت کارت دیگه باید زد یا اگه با کارت های خود لایو هم شارژ کنم درست میشه؟!

من بعد چند وقت دستگاهمو که روشن کردم خواستم به لایو وصل بشم دیدم مشکل داره. دیدم اون کردیت کارتی که یکی واسم اکانتمو شارژ کرده بود تموم شده واسه همین دیگه نمیتونم وصل بشم(منظورم اینه با سیلور هم وصل نمیشه) .
حالا میخوام ببینم واسه اینکه این مشکل رفع بشه حتما یه کردیت کارت دیگه باید زد یا اگه با کارت های خود لایو هم شارژ کنم درست میشه؟!
اگه منظورت اینه که موقع وصل شدن ارور Suspend شدن اکانتت رو میده, خودم تجربشو دارم هیچی در یک کلام بگم دهنت سرویسه:biggrin1:

وقتی بیشتر از یک یا دو ماه ازexpire شدن ccت گذشته باشه و شما expiry date ش رو آپدیت نکنید
اکانت به حالت Suspend در میاد البته بین این دو ماه هم چندین بار به ایمیلی که در Contact Information وارد کردین میل اخطار رو میزنه

اکانت های Suspend شده به این راحتیا بر نمی گردن
علاوه بر اینکه باید یک کردیت کارد دیگه وارد کنی باید کاملا با Contact Information ت تتبیق داشته باشه و مهم ترین و سخت ترین کار تماس با Xbox Phone Support ه که باید اطلاعاتت رو Verify کنن و بعد از ارجاع مسله(!) به Billing Department در صورت موافقت اونها اکانت از Suspend ی در بیاد

کلا خیلی ها سر این مسله بی خیال اکانت و گیمرتگشون شدن و رفتن یکی دیگه ساختن
برای شما هم که گیمرسکور زیادی نداری من همین راه رو پیشنهاد میکنم

اگه منظورت اینه که موقع وصل شدن ارور Suspend شدن اکانتت رو میده, خودم تجربشو دارم هیچی در یک کلام بگم دهنت سرویسه:biggrin1:

وقتی بیشتر از یک یا دو ماه ازexpire شدن ccت گذشته باشه و شما expiry date ش رو آپدیت نکنید
اکانت به حالت Suspend در میاد البته بین این دو ماه هم چندین بار به ایمیلی که در Contact Information وارد کردین میل اخطار رو میزنه

اکانت های Suspend شده به این راحتیا بر نمی گردن
علاوه بر اینکه باید یک کردیت کارد دیگه وارد کنی باید کاملا با Contact Information ت تتبیق داشته باشه و مهم ترین و سخت ترین کار تماس با Xbox Phone Support ه که باید اطلاعاتت رو Verify کنن و بعد از ارجاع مسله(!) به Billing Department در صورت موافقت اونها اکانت از Suspend ی در بیاد

کلا خیلی ها سر این مسله بی خیال اکانت و گیمرتگشون شدن و رفتن یکی دیگه ساختن
برای شما هم که گیمرسکور زیادی نداری من همین راه رو پیشنهاد میکنم

ممنون از راهنماییت.:smile:
فکر کنم باید بیخیال اکانت بشم:((
همش تقصیر اون کسی هست که اکانتمو شارژ کرده. یکی از اعضای همین سایت هست که قبلا تو بازارچه تاپیک داشته(اسمشو اینجا نمیگم). ما به این آقا تو شهریور گفتیم اکانتمون رو واسه 1 ماه شارژ کنه. 1 ماه گذشت دیدم هنوز گلد دارم. گفتم حتما یه اشتباهی شده. به این آقا چند بار تو همین سایت پیغام دادم گفتم پیگیری کنید اما اصلا جوابی نگرفتم!
تا اینکه هفته پیش بعد از چند وقت دستگاه رو روشن کردم دیدم اینجوریه.
همین الان هم یکی از دوستان بهم پیغام داد گفت اکانت منم این آقا شارژ کرده و واسم مشکل ایجاد کرده.:evil:

سلام

یک چندتا سئوال در مورد PES 2009 داشتم

1- این گیر کردنی که تو بازی هست مربوط به سرعت اینترنت من هست یا کلا بازی مشکل داره..؟

2- وقتی که برای من گیر داره بازی برای اون کسی هم که از اونور داره بازی میکنه گیر ایجاد میشه (منضورم داخل بازی هست)

3- چرا وقتی من تو این بازی میرم رویه گیمرتک یک نفر و بعد گیمر کارت رو میزنم و موقعی که میخوام IVEINT TO GAME کنم این گزینه برای من بسته هست..؟

كلا خيلي مشكل داره live PES2009!!!
نميدونم چرا!!!منم با 1000تا اميدو آرزو خواستم بازي كنم ديدم كلي گير داره!!!
فقط يه بازي گير نداشت كه اونم 5-2 بردم:biggrin1:
فكر كنم بستگي به كسي داره كه باهاش بازي ميكني!!!
من با خارجي ها كه بازي ميكنم معمولا گير داره!!!
ولي يه بار با دوستم بازي كردم خوب بود ولي عالي نبود!!!
به نظر من FIFA09 توي اين زمينه خيلي بهتره!!!

سلام کسی تا الان تو لایو Call of Duty 5 زده pal مشکلی نداره مثل saint row2 یا مثل halo 3 کلا کدوم بازیا با این که full stealth هستن ولی اگه باهاشون بریم لایو بن میشیم؟

نظرتون در مورد این چیه میشه تو لایو باهاش بازی کرد
1r65js.png

البته اسم بازی mercs 2 هست ولی ای میزنه gears of war

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. من برای اولین بار می خوام به XBOX LIVE وصل بشم.با SILVER یک ماهه.اگر من وصل شم بعد برای مدتی وصل نشم.ایا اعتبارم به طور خودکار یک ماه تموم میشه؟(اگه استفاده هم نکم)یا غیر از اینه.
با تشکر

سلام دوستان. من برای اولین بار می خوام به XBOX LIVE وصل بشم.با SILVER یک ماهه.اگر من وصل شم بعد برای مدتی وصل نشم.ایا اعتبارم به طور خودکار یک ماه تموم میشه؟(اگه استفاده هم نکم)یا غیر از اینه.
با تشکر

آره دوست عزيز شما از اولين باري كه به live وصل شي حتي اگه 1 ماه وصل نشين
به طور خودكار كم ميشه از از اكانتتون...
در ضمن شما يك ماه اكانت gold دارين
توضيح بيشترم اينكه شما با كنسولت ميتوني با 3تا gamertag با هركدوم 1ماه gold
داشته باشي...

دوستان من يه مشكلي توي بازيه GearS Of WaR 2 دارم!!!
بيشتر وقتا وقتي تير شليك ميكنم با تآخير شليك ميشه!!!

يعني 1 ثانيه بعد( حالا يا كمتر يا بيشتر) به هدف ميخوره و واقعآ اعصاب
خورد كنه!!!مشكل از كجاس؟؟؟

دوستان من يه مشكلي توي بازيه GearS Of WaR 2 دارم!!!
بيشتر وقتا وقتي تير شليك ميكنم با تآخير شليك ميشه!!!

يعني 1 ثانيه بعد( حالا يا كمتر يا بيشتر) به هدف ميخوره و واقعآ اعصاب
خورد كنه!!!مشكل از كجاس؟؟؟
تو لايو ديگه؟ مشکل از پينگ شما و سرور هست. ببين
هربار که شما دکمه رو برای شليک فشار ميديد ، دستور شليک از کنسول و شما ارسال ميشه برای سرور ، بعد باز سرور يک پاسخ بايد ارسال کنه برای کنسول شما و در نهايت تير شليک ميشه ، به خاطر اینترنت واقعا آشغال و تحميلی که ماها داريم ، هميشه این مشکل رو در بازی کردن با سرور های خارجی داريم ، اگر این سرور در اروپا و آمريکا باشه ، تير شما بعد از 3-4 ثانيه برخورد ميکنه که در این شرايط بازی کردن غير ممکنه. اگر نزديک تر باشه که بهتر عمل ميکنه اما بازم بازی لذتی نداره ، چون رو شما هميشه فشار خواهد بود.
برای همين بيشتر وقتا بايد سعی کنيد تا با دوستانتون قرار بزاريد ، يکی که کانکشن قوی داره هاست بشه ، و بقيه بهش جوين بشين تا هيچ مشکلی نداشته باشين ، درست مثل خارجی ها !!!!

تو لايو ديگه؟ مشکل از پينگ شما و سرور هست. ببين
هربار که شما دکمه رو برای شليک فشار ميديد ، دستور شليک از کنسول و شما ارسال ميشه برای سرور ، بعد باز سرور يک پاسخ بايد ارسال کنه برای کنسول شما و در نهايت تير شليک ميشه ، به خاطر اینترنت واقعا آشغال و تحميلی که ماها داريم ، هميشه این مشکل رو در بازی کردن با سرور های خارجی داريم ، اگر این سرور در اروپا و آمريکا باشه ، تير شما بعد از 3-4 ثانيه برخورد ميکنه که در این شرايط بازی کردن غير ممکنه. اگر نزديک تر باشه که بهتر عمل ميکنه اما بازم بازی لذتی نداره ، چون رو شما هميشه فشار خواهد بود.
برای همين بيشتر وقتا بايد سعی کنيد تا با دوستانتون قرار بزاريد ، يکی که کانکشن قوی داره هاست بشه ، و بقيه بهش جوين بشين تا هيچ مشکلی نداشته باشين ، درست مثل خارجی ها !!!!

ممنون از راهنماييت...
به نظر منم اگه تعدادمون به 10نفر برسه به راحتي ميتونيم بازي كنيم و لذت ببريم...
يعني 10نفر هماهنگ باشيم و سر يك ساعتي همه با هم وصل شيم...
البته براي همه ي بازي ها بايد اين هماهنگي باشه...:bash:

ممنون از راهنماييت...
به نظر منم اگه تعدادمون به 10نفر برسه به راحتي ميتونيم بازي كنيم و لذت ببريم...
يعني 10نفر هماهنگ باشيم و سر يك ساعتي همه با هم وصل شيم...
البته براي همه ي بازي ها بايد اين هماهنگي باشه...:bash:
عزیزم من نزدیک 180 تا دوست دارم که 100تاشون را ادد کردم و بقیه هم رابطه دارم. من هر ساعتی online بشم می بینم 10 نفر cod4 و 4 نفر GOW2 و.... دارند بازی می کنم و اون لحظه تصمیم می گیرم چی بازی کنم.کم کم آشنا می شی...;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or