همه چیز درباره ی Xbox Live

وقتی ترافیک شبکه بره بالا و بیش از حد بشه یا نوسانات ارتباطی که بوجود میان این پیغام داده میشه و معمولا بعد از 10 دقیقه درست میشه...
تنظیمات مودم هم دست نمی خواد بزنی ، ولی اگر احیانا خواستی تغییر بدی 1492 و 1472 پیشنهاد میشه...

من گذاشتم رو 1500 فرقی نکرد ولی خودش درست شد
مرسی

SALAM MIKHASTAM BEPORSAM KASI MIDUNE IN MICROSOFT POINT GENERATOR A DOROST KARMIKONAN YA NE VA INKE CHETORI MITUNIM MSA POIN HA RO FREE BE DAST BIYARIM YA INKE JAYI HAST BEFRUSHE
1.لطفا فارسی تایپ کنید!
2.این مایکروسافت پوینت ها به هیچ عنوان free نیستند!
3.شما می تونید با خرید اکانت بازیسنتر ( به صورت بسیار ارزان تر نسب به مکان های دیگه ) و یا از فروشگاه های تهران بخرید!

VAGEAN AZATUN MAZERAT MIKHAM KE DOBARE ENTORI TAYP KARDAM DALILESHAM INEKE VAGEAN KHEILI TUL MIKESHE AGE BEKHAM FARSI TAYP KONAM
MIDUNIN MANZORE MAN IN BARNAME HAYE TORRENTYE VA IN SITAYIKE BA KILIK KARDAN VA GAM KARDAN POINT BEHETUN CODAYE MS POINT CARTO EMAIL MIKONAN VALI MOSHKELE ASASI INEKE HAME OFFEAR HASHUN YA MALE AMRICAST YA OSTORALIYA :((

من میخوام به لایو وصل شم هنگام وصل شدن More Info واسه Y میگه:
Y:20a8-4800
بن شدم یا نه ؟:biggrin1:
----------
ویرایش: مشکل حل شد خداروشکر که بن نشدم.

آخرین ویرایش:
سلام به همه...........
اقا یکی جواب داداش ما رو بده دیگه

سلام دوستان
من برای اولین دفعه خواستم به لایو کانکت بشم.
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه من اگه بخوام یه سری توی Marketplace ها بگردم و ... میشه اون گلد اولش رو فعلا فعال نکرد که اینکارا رو با همون سیلور انجام بدم؟
دوم اینکه با دیال آپ (شرمندم !!!:biggrin1: ) میخوام کانکت بشم ولی این ارور رو مینویسه که مربوط به IP هست:
Can't obtain an IP address from your router or modem.
باید چه کنم?
فقط سوال دومی رو جواب بدین در مورد ip
ممنون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or