همه چیز درباره ی Xbox Live

ببین Error نیست،یه پیام هستش که وقتی 360 رو روشن میکنم میده و تمام قسمت های داشبورد(marketplaceو...)ازبین میره و فقط My Xbox و Friends میمونه!!!!!!!!!(Error نیست هااااااا):confused:
جای هیچ گونه نگرانی نیست این خطا برای اینه که لایو مشکلاتی برایش پیش میاد ... برای من هم کد نشان داده شده و دسترسی من چند ساعت از این امکانات نظیر marketplaceو غیره قطع شد در صورتی که با فشار دادن دکمه گاید{{{{سعید محمد کجایید؟:biggrin1:}}}} شما می تونید لیست دوستان خودتون ببینید و به راحتی لایو بازی کنید

سلام دوستان من اینترنت وایرلسم رو Share کردم. ولی وقتی تو تست کانکشن میرم همه رو رد میکنه و فقط یک خطا میده اونم برای Nat هست. NAT چیه هست؟

ببین Error نیست،یه پیام هستش که وقتی 360 رو روشن میکنم میده و تمام قسمت های داشبورد(marketplaceو...)ازبین میره و فقط My Xbox و Friends میمونه!!!!!!!!!(Error نیست هااااااا):confused:

اين Error جاي هيچ نگراني نداره و مربوط به خود سرورهاي لايو و Marketplace هست.;)

پ.ن : امير اينقدر مردم رو گمراه نكن nOOB !!:biggrin1:

دوستان یکی به من کمک کنه بگه باید چیکار کنم.:(

این حرف آقا پدرام هست

snhyys.jpg

باید برای این کار وارد کنترل پنل مودمت بشی و به بخش NAT بری و این کارها رو انجام بدی.
برای ورود به کنترل پنل مودم هم توی آدرس بار My Computer میزنی 192.168.1.1
بعد ازت User و Pass می خواد که هر 2 رو admin میزنی. ;)

ای بابا چه گیری دادی به پوینت...حتما دارم که میپرسم !!!
راهنمایی کن لطفا"
درضمن خودت هم تو لایو جزء فرندامی

شما از بخش My XBox برو توی تب دوم که آواتارت کنارش ایستاده.وارد Edit Profile شو.اونجا فکر کنم بتونی تغییر بدی Gamertag رو با 800 پیونت.;)

سلام اقا من به xboxlive وصل شدم به گیمرتگ که رسید من یه گیمرتگ جدید زدم داشت چک میکرد که ببینه مشابهش هست یا نه ولی یدفعه نوشت بعدا مراجعه کنید الان sign up نمیکنیم بعد حالا هر چی به میخوام به لایو وصل شم این ایرادو میگیره
your network dosent have sufficent MTU setting xboxlive requires a minimum MTU setting of 1364
یعنی چی؟

من هم با این داشبورد جدید آخری وصل شدم به لایو 1 ماهم اکانت گلد مجانی داد.. :love:

اصلا مراحل وصل شدنش با داشبورد قدیمیه خیلی فرق داره.. آدم دیوانه میشه.. :mad:

تو قسمت MY XBOX اصلا نباید بری تو Gamertag باید بری تو پروفایل خودت و گزینه اول رو انتخاب کنی و همینجور مراحل رو بری.. بعد دیگه آدرس کشور هم نمیخواد..!

فقط رسیدم یک جا که چندتا اسم برای گیمرتک زده بود و گفته بود یکی رو انتخاب کن من هم یکی انتخاب کردم ولی نکته جالب اینحا بود که اسم پروفال هم تغییر کرد و امتیازات هم اصلا پاک نشد..:eek:

فقط من موندم چه جوری باید لایو بازی کنم..؟ یعنی باید برم داخل بازی بعد از اونجا یک گزینه مخصوص انتخاب کنم..؟
یا از هیمن محیط داشبورد باید لایو بازی کرد..؟ من که دیوانه شدم..

من هم با این داشبورد جدید آخری وصل شدم به لایو 1 ماهم اکانت گلد مجانی داد.. :love:

اصلا مراحل وصل شدنش با داشبورد قدیمیه خیلی فرق داره.. آدم دیوانه میشه.. :mad:

تو قسمت MY XBOX اصلا نباید بری تو Gamertag باید بری تو پروفایل خودت و گزینه اول رو انتخاب کنی و همینجور مراحل رو بری.. بعد دیگه آدرس کشور هم نمیخواد..!

فقط رسیدم یک جا که چندتا اسم برای گیمرتک زده بود و گفته بود یکی رو انتخاب کن من هم یکی انتخاب کردم ولی نکته جالب اینحا بود که اسم پروفال هم تغییر کرد و امتیازات هم اصلا پاک نشد..:eek:

فقط من موندم چه جوری باید لایو بازی کنم..؟ یعنی باید برم داخل بازی بعد از اونجا یک گزینه مخصوص انتخاب کنم..؟
یا از هیمن محیط داشبورد باید لایو بازی کرد..؟ من که دیوانه شدم..

از داخل بازی می تونی بری بخش XBox Live اون بازی و جستجو کنی برای سرور ها یا بگی کسانی که توی لیست دوستانت هستن تو رو به بازی دعوت کنن.

your network dosent have sufficent MTU setting xboxlive requires a minimum MTU setting of 1364
با همون روشي كه terova چند پست قبل تر بهش اشاره كرد وارد صفحه تنظيمات مودمت شو
در قسمت WAN بخش PPP و همينطور در بخش LAN تنظيمات MTU شونو رو چك كن ببين از 1364 بالاتر هست يا نه اگه نيست بالاتر ببرش بزار روي 1436 كه مقدار استاندارديه

سلام اقا من به xboxlive وصل شدم به گیمرتگ که رسید من یه گیمرتگ جدید زدم داشت چک میکرد که ببینه مشابهش هست یا نه ولی یدفعه نوشت بعدا مراجعه کنید الان sign up نمیکنیم بعد حالا هر چی به میخوام به لایو وصل شم این ایرادو میگیره
یعنی چی؟

با همون روشي كه terova چند پست قبل تر بهش اشاره كرد وارد صفحه تنظيمات مودمت شو
در قسمت WAN بخش PPP و همينطور در بخش LAN تنظيمات MTU شونو رو چك كن ببين از 1364 بالاتر هست يا نه اگه نيست بالاتر ببرش بزار روي 1436 كه مقدار استاندارديه

وقتی ترافیک شبکه بره بالا و بیش از حد بشه یا نوسانات ارتباطی که بوجود میان این پیغام داده میشه و معمولا بعد از 10 دقیقه درست میشه...
تنظیمات مودم هم دست نمی خواد بزنی ، ولی اگر احیانا خواستی تغییر بدی 1492 و 1472 پیشنهاد میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or