همه چیز درباره ی Xbox Live

من اینترنتم حجمی هست.. اگر بخوام به لایو وصل بشم چقدر از حجم میره.؟ یک تناسبی چیزی نداره..؟

2- اکانت گلد لایو چند قیمته..؟

3- مثلا من رفتم تو لایو و میخوام فوتبال بازی کنم.. اونجا باید چکار کنم .. باید دنال کسی بگردم که با من بازی کنه یا گروهی چیزی داره که میشه رفت و اونجا بازی کرد..

بعد بازی کردنش چه جور هست ..اون یک طرفه شما هم یک طرف..؟

تناسب خاصی نداره ! به بازیها بستگی داره
مثلا من یک ساعت GTA IV بازی کردم حدودا 50 مگ پرید :biggrin1:

2. یکماهه 13تومن(7 دلار). سه ماهه 27 تومن. یکساله+یکماه رایگان 55 تومن :smile: گرونه ! اگه به همون دلار بود خوب بود :(
3.باید خودت اینارو تجربه کنی
چیز سخت و پیچیده ای نیست;)

سلام دستگاه من Core هست و مموریم 64 هست . وقتی خواستم از طریق خود XBOX برم LIVE پیغام آپدیت اومد و اولین اپدیت رو تونستم انجام بدم اما برای دومین اپدیت پیغام کمبود فضا رو داد . یعنی هیچ راهی نیست بدون خریدن هارد یا مموری به LIVE وصل شم ؟! ! :((

متاسفانه راهی نیست !
البته مایکروسافت به کسانی که مثل شما مشکل داشتن یک رم 512 مجانی یا یه هارد 20 گیگ خیلی ارزونتر از قیمت واقعی میداد که البته در ایران فکر نمیکنم ساپورت بشه و اینکه هنوز این کارو انجام میده یا نه !

---------------

بچه ها ظاهرا مایکروسافت LIVE رو برای اخر هفته ها (تعطیلات) مجانی کرده !
البته خبر یکم قدیمیِ ولی من ندیدم کسی از بچه ها بدونه یا نگفته کسی !
حالا تا شنبه صبر میکنم تا تست کنم :دی

اگه کسی میتونه یه یکماهه با قیمت نزدیک به دلارش جور کنه.pm plz :D

آخرین ویرایش:
ولي با اين ISP با هر روشي مثل Port Forwarding , فعال كردن UPnP يا استفاده از ***** DMZ نتونستم حتي Moderate ش كنم
الان سه روزه روش كار ميكنم ولي هنوز موفق نشدم
نظر شما چيه ؟

همه پورت ها رو Block کرده و شما هیچ کاری نمی تونی بکنی ، به غیر از اینکه مستقیما با یکی که مسئوله صحبت کنی!

سلام به همگی
از اینکه وسط بحثتون می پرم واقعا شرمندم ولی چون این اولین پست من تو این سایت بود لذا اجازه باز کردن تاپیک و نداشتم!
من مسترکارت از یه کشور اروپایی (رومانی) دارم و می خوام اکانت گلد بخرم ولی تا اونجایی که من فهمیدم خرید این اکانت پستی هستش و راهی نداره پول بریزی برات کد رو بفرسته!
اگه کسی هست که می تونه جایی رو واسه این خرید با مسترکارت بهم معرفی کنه ممنون میشم.

با تشکر

سلام به همگی
از اینکه وسط بحثتون می پرم واقعا شرمندم ولی چون این اولین پست من تو این سایت بود لذا اجازه باز کردن تاپیک و نداشتم!
من مسترکارت از یه کشور اروپایی (رومانی) دارم و می خوام اکانت گلد بخرم ولی تا اونجایی که من فهمیدم خرید این اکانت پستی هستش و راهی نداره پول بریزی برات کد رو بفرسته!
اگه کسی هست که می تونه جایی رو واسه این خرید با مسترکارت بهم معرفی کنه ممنون میشم.

با تشکر

از سایت خود LIVE میتونی شارژ کنی :smile:
هیچ کارتی نمیفرسته.خیلی راحت شارژ میشه
فقط فکر کنم اکانت LIVE ات هم باید اروپایی باشه!

سلام دوستان
یه سوال:؟

من اینترنت رو بین PC و 360 شبکه کردم و تمام مشخصات IP و ... رو وارد کردم ولی وقتی برای Test Connect میره Error میده و ارتباط برقرار نمیکنه(مشکل از کجاست)؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

دوست عزیز سوالتون رو تو این بخش مطرح کنید زودتر به جواب میرسید;)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه سوال:؟

من اینترنت رو بین PC و 360 شبکه کردم و تمام مشخصات IP و ... رو وارد کردم ولی وقتی برای Test Connect میره Error میده و ارتباط برقرار نمیکنه(مشکل از کجاست)؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

من تا حالا نه این ارور را دیدم و نه شنیدم!ولی چندتا احتمال داره!

1.آپدیت بد انجام شده(احتمالش کمه;) )

2.کنسولت یک مشکل پیدا کرده( فنی )

ببین Error نیست،یه پیام هستش که وقتی 360 رو روشن میکنم میده و تمام قسمت های داشبورد(marketplaceو...)ازبین میره و فقط My Xbox و Friends میمونه!!!!!!!!!(Error نیست هااااااا):confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or