آقا راستي اگه آپديت جدي براي بازي بياد ميشه از طريق اينترنت دانلود كرد و رو فلش بزنيم و با
اون به xbox وصل كنيم تا آپديت بشه.
اول اینکه من اگه بخوام یه سری توی Marketplace ها بگردم و ... میشه اون گلد اولش رو فعلا فعال نکرد که اینکارا رو با همون سیلور انجام بدم؟
سلام علیرضا جان جواب سوال دومت رو که نمیدونم ، اما در مورد سوال اول :
خیر ، نمیتونی مثلا" الان اون 1 ماه رو فعال نکنی و بعدا" فعال کنی . در واقع میتونی از 2 طریق زیر ثبت نام کنی :
1 - مستقیما" از محیط خودِ دستگاه ثبت نام کنی که خودبخود ، بخوای یا نخوای ، اون 1 ماه گلد مجانی به محض اینکه ثبت نام کنی شروع میشه .
2 - از طریق سایت www.xbox.com ثبت نام کنی ، که در اینصورت اصلا" اون 1 ماه فعال نمیشه و در آینده هم نمیشه فعالش کرد
سلام دوستان من الان اینترنت وایرلس گرفتم. سرعتش هم خوب هست فقط وقتی میخوام به Live وصل شم تو دشبورد جدید سه قسمت وجود داره و تو همون قسمت اول یعنی نتورک ارور میده و یکی از راه حلاش اینه که میگه IP شما استاتیک هست و شما روتر یا مودمت رو خاموش کن و 30 ثانیه دیگه وصل شو. درست نشد. چیکار کنم؟ راستی من دو تا کارت شبکه دارم. از آنتن وایرلس میاد تو یک کارت و از Xbox هم به کارت دیگه. عکس دست هم زیر آیکون اینترنت وایرلس من هست. کمکم میکنید؟
آقایون برای این مشکل چه راه حلی هست؟دوم اینکه با دیال آپ (شرمندم !!! ) میخوام کانکت بشم ولی این ارور رو مینویسه که مربوط به IP هست:
Can't obtain an IP address from your router or modem.
باید چه کنم؟
دوستان لطفا یکی کمک کنه هیچ کدوم از این روشهایی که تو سایت بود برای Share کردن جواب نداد میشه یکی کمک کنه این جا هیچکس وایرلس Share نکرده؟