همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان کسی اینجا photo party دانلود کرده؟ به چه دردی میخوره؟
من دانلودش کردم فکر کنم باید دوستتون رو دعوت کنید و عکساتون رو به نمایش بذارید!
لطفا اگه کسی اطلاعات بیشتری داره ما رو بی بهره نذاره

دوستان کسی اینجا photo party دانلود کرده؟ به چه دردی میخوره؟
من دانلودش کردم فکر کنم باید دوستتون رو دعوت کنید و عکساتون رو به نمایش بذارید!
لطفا اگه کسی اطلاعات بیشتری داره ما رو بی بهره نذاره
یک برنامه ساده هستش که با دوستانت می تونی یک نمایشگاه یا به قول معروف share picture راه بیندازی و از عکس ها لذت ببری...:biggrin1:

ببخشيد اينجا سوال ميكنم . من چند وقته نمي تونم به xbox live وصل بشم:( وقتي مي خوام وصل بشم يك error ميده ميگه شما به انترنت وصل شديد ولي به xbox live وصل نشديد نمي دونم مشكل چيه اگه ميشه يكي راهنماييم كنه ممنون ميشم .

ببخشيد اينجا سوال ميكنم . من چند وقته نمي تونم به xbox live وصل بشم:( وقتي مي خوام وصل بشم يك error ميده ميگه شما به انترنت وصل شديد ولي به xbox live وصل نشديد نمي دونم مشكل چيه اگه ميشه يكي راهنماييم كنه ممنون ميشم .

ببین اینفوش چیه شاید بن شده باشی...
کلید Y که بزنی بعد از Test Connection بهت یه سری کد و اینا میده.

فکر نکن.مطمئن باش بن شدی.این کد بن هست... ;)
:(( تازه مي خواستم يك دل سير انلاين بازي كنم چون قبلا زياد بازي نكرده بودم اين ديگه اخر بد شانسيه
من فقط سه بار بازي كپي تو دستگاه گذاشتم بعدا يك بازي ارجينال خريدم با اون بازي مي كردم نمي دونم چرا بن شدم ؟:confused: فقط بخاطر همون سه بار ؟ :evil:

دوستان یه سوالی داشتم ایا فقط باید از کابلی که توی جعبه پرمیوم و الیت برای شبکه کردن اینترنت و کامپیوتر هست استفاده کرد یا کابل های شبکه مشابه هم میشه؟مثلا من یدونه کابل شبکه مال مودم ای دی اس ال دارم میخوام ببینم میشه ازش استفاده کرد؟چون چند بار سعی کردم وصل بشم به لایو ولی موفع چک ای پی ادرس ارور میده

دوستان یه سوالی داشتم ایا فقط باید از کابلی که توی جعبه پرمیوم و الیت برای شبکه کردن اینترنت و کامپیوتر هست استفاده کرد یا کابل های شبکه مشابه هم میشه؟مثلا من یدونه کابل شبکه مال مودم ای دی اس ال دارم میخوام ببینم میشه ازش استفاده کرد؟چون چند بار سعی کردم وصل بشم به لایو ولی موفع چک ای پی ادرس ارور میده

بله می تونی استفاده کنی.
هیچ مشکلی نداره.
ممکنه IP ت رو اشتباه بزنی عزیز ...

:(( تازه مي خواستم يك دل سير انلاين بازي كنم چون قبلا زياد بازي نكرده بودم اين ديگه اخر بد شانسيه
من فقط سه بار بازي كپي تو دستگاه گذاشتم بعدا يك بازي ارجينال خريدم با اون بازي مي كردم نمي دونم چرا بن شدم ؟:confused: فقط بخاطر همون سه بار ؟ :evil:

خوب اون 3 بازیتون چی بود sinte row 2 که نبوده چون اونو هرکی آن بازی کرده بن شده:-"
بازی ارجینالتون چی بود؟:biggrin1:

سلام آقا من تازه میخوام به لایو وصل شم از فریمور دستگاه هم اطلاع ندارم نمیدونم Ixterem هست یا نه
ولی فقط میخوام بازی اورجینال استفاده کنم اینطوری دیگه امکان بن شدن نیست درسته؟(با بازی اورجینال)
بعد من الان پول بیشتر از 2 بازی رو ندارم اگه میشه 2 بازی که همیشه طرفدار داره و همه توی لایو بازی میکنند یا
به قولی سرورهاش همیشه شلوغه معرفی کنید ممنون میشم
الان قیمت بازیهای اورجینال 360 چقدره؟ توی بازارچه همین سایت هم میفروشن؟

سلام آقا من تازه میخوام به لایو وصل شم از فریمور دستگاه هم اطلاع ندارم نمیدونم Ixterem هست یا نه
ولی فقط میخوام بازی اورجینال استفاده کنم اینطوری دیگه امکان بن شدن نیست درسته؟(با بازی اورجینال)
بعد من الان پول بیشتر از 2 بازی رو ندارم اگه میشه 2 بازی که همیشه طرفدار داره و همه توی لایو بازی میکنند یا
به قولی سرورهاش همیشه شلوغه معرفی کنید ممنون میشم
الان قیمت بازیهای اورجینال 360 چقدره؟ توی بازارچه همین سایت هم میفروشن؟

یکی از این 3 تا رو انتخاب کن.به نظر من حتما یکیش Geow 2 باشه.
Gears Of War 2
Left 4 Dead
COD 5

تو فروشگاه مجازی آقا پیام بازی اوریجینال می فروشه.فکر کنم بگی برات این بازی ها هم بیاره.بازی های خوب هم از 50 شروع میشه میره بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or