همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان.
من یه مشکل دارم :
وقتی میخوام اکانتم رو شارژ کنم میگه :فعلا در حال بازسازیست بعدا امتحان کن. eroor : 8016a046
جریان چیه؟
بن که نشدم . چون راحت به live وصل میشم حتی با بقیه اکانتم هم بازی میکنم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام شارژ کنم این ارور رو میده.
البته من ظهر که الان باشه امتحان کردم هنوز شب امتحان نکردم وگفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان کمکی کنن.

سلام
اقا قضیه این update که امروز اومده چیه ؟

من الان خواستم لایو وصل شم میگه باید اپدیت کنی چیه جریان این؟
دوباره update جدید اومده؟!

آپدیت مربوط به حل مشکل صدای HDMI هست.

[LTR]Starting Tuesday morning at 0200 Pacific when you sign into Xbox Live you'll be prompted for a mandatory dashboard update. The update addresses the issue that a few folks were having with audio and their HDMI connection.

This update will be rolled out to all Xbox LIVE members around the world over the space of a few hours, so you may not get prompted for the update immediately. Thanks for your patience
[/LTR]

کسی جواب منو نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان.
من یه مشکل دارم :
وقتی میخوام اکانتم رو شارژ کنم میگه :فعلا در حال بازسازیست بعدا امتحان کن. eroor : 8016a046
جریان چیه؟
بن که نشدم . چون راحت به live وصل میشم حتی با بقیه اکانتم هم بازی میکنم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام شارژ کنم این ارور رو میده.
البته من ظهر که الان باشه امتحان کردم هنوز شب امتحان نکردم وگفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان کمکی کنن.

سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم بازیهایی که تو لایو DLC حساب میشن و Free هستن میشه دانلود کنیم از PC بازی BURNOUT PARADIS پچ موتور بازی رو میخوام :)

سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم بازیهایی که تو لایو DLC حساب میشن و Free هستن میشه دانلود کنیم از PC بازی BURNOUT PARADIS پچ موتور بازی رو میخوام :)

من ندیدم DLC ها روی اینترنت قرار بدن برای دانلود.
از همون XBL باید دانلود کنی.

آقا من تازه وصل شدم به لایو هر بازی که میزارم توی PC‌ تا برای استیل پچ چک کنم این تیک Video Data perasent
نخورده مثلا" يه Gears of War که از یه فروشگاه بود یا یه بازیه دیگه که از فروشگاه مجازی خریده بودم
جدید...قدیمی خلاصه هر چی میزارم این تیک نخورده آخه مگه میشه هیچ کدوم استیلث نباشن
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین؟؟؟؟

سلام
میخواستم بدونم این سیستم دانلود از لایو وقتی کنسول خاموشه چجوریاست؟؟؟
یعنی به کنسول فشار نمیاد؟؟اشکال نداره بره مدت طولانی تو این حالت باشه؟

سلام
میخواستم بدونم این سیستم دانلود از لایو وقتی کنسول خاموشه چجوریاست؟؟؟
یعنی به کنسول فشار نمیاد؟؟اشکال نداره بره مدت طولانی تو این حالت باشه؟
دوست عزیز شما باید در Setting>Shutdown> DOwnload Background رو فعال کنید.
کنسول رو که خاموش میکنید پاور کنسول چند ثانیه یک بار جشمک میزنه و فن ها با سرعت پایینی کار میکنن در مورد فشار اومدن چون عملا از GPU , CPU کاری کشیده نمیشه برای مدت طولانی به طول مثال 10-15 ساعت (خودم تست کردم)هیچی نمیشه .

ببخشید دوستان من یک سوال دارم من به Xbox Live وصل میشم ولی وقتی برای بار اول میرم توی بازی دستگاه هنگ میکنی ( این حالت در آفلاین هرگز پیش نیومده ) ولی کنسول رو ریست می کنم و دوباره میرم توی بازی مشکل حله کسی میدونه باید چه کنم؟

ببخشید دوستان من یک سوال دارم من به Xbox Live وصل میشم ولی وقتی برای بار اول میرم توی بازی دستگاه هنگ میکنی ( این حالت در آفلاین هرگز پیش نیومده ) ولی کنسول رو ریست می کنم و دوباره میرم توی بازی مشکل حله کسی میدونه باید چه کنم؟

درسته...

داشبورد جدید همانطور که بارها گفته شده بسیار سنگین هستش. برای جلوگیری از این مشکل این کار را بکن.

sign in automatic xboxlive توی قسمت profile را غیر فعال کن. در این صورت خودت دستی باید به لایو وصل بشی و توی setting دقیقا یادم نیست ولی یک جایی هستش که می تونی تنظیم کنی که اول داشبورد بیاد و بعدا خودت بزنی بره توی بازی را فعال کنی.

موفق باشی.

ممنون امیر جان ولی من هر خودم دستی به Xbox live وصل میشم. نمی دونم بعضی وقتا پیش میاد بعضی وقتا پیش نمیاد. نمیدونم چه جوریاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or