The Kop
کاربر سایت
اول بذارید برید توی منوی بازی بعد به لایو وصل بشید.ممنون امیر جان ولی من هر خودم دستی به Xbox live وصل میشم. نمی دونم بعضی وقتا پیش میاد بعضی وقتا پیش نمیاد. نمیدونم چه جوریاست
اول بذارید برید توی منوی بازی بعد به لایو وصل بشید.ممنون امیر جان ولی من هر خودم دستی به Xbox live وصل میشم. نمی دونم بعضی وقتا پیش میاد بعضی وقتا پیش نمیاد. نمیدونم چه جوریاست
آقا یه سوال داشتم من از پروفایل Auto sign in رو Disable کردم ولی وقتی که کنسول رو روشن میکنم ازم میخواد که پروفایلم رو Sign کنم که برم تو محیط داشبورد و با ورود به داشبورد هم به لایو وصل میشه
راهی هست که وارد محیط داشبورد بشم ولی وارد لایو نشم؟ بعد برای خارج شدن از لایو باید کدوم گزینه رو بزنم
توی داشبورد؟
البته میتونستم دیسک بذارم و بازی کنم ولی فکر کنم چون پروفایل Sign نشده بود اچیومنت و گیم اسکور به پروفایل منتقل نمیشد درسته؟(خلاصه یه راهنمایی کنین ممنون میشم)
ممنون. حتما امتحان می کنم تا حالا به این نکته توجه نکرده بودم. امیدوارم درست بشهوقتی به لایو وصل میشی صبر کن تا اعلام کنه چندتا از دوستانت آنلاین هستند.. بعد برو تو بازی..
سلام این بازی هایی که نسخه Reviewاش بیرون اومده بود مثه Saintrow2اگه همینطوری بازی کنیم و مولتی بازیش نکنیم که بن نمیشیم.هاون؟
اين review چي هست؟
ميشه يه توضيح كامل بديد
سلام....اینم ارور های لایو:
W:0000.00B
X:0000.F001
Y:0000.0000
Z:8015.1904
ID:0002.0002
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟:confused:
یعنی برم تو پنل مودم؟؟؟؟؟؟:blushing:مشکل از IP یا DNS هست.یک بار مودم رو خاموش روشن کن،اگر درست نشد مودم رو یه چک کن ببین تنظیماتش به هم نریخته باشه.
یعنی برم تو پنل مودم؟؟؟؟؟؟:blushing:
وقتی مودم را روشن خاموش کنم،کنسول روسن باشه یا خاموش؟؟؟؟