همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
من یه 360 دارم که متاسفانه 3 چراغ شده و نمیتونم باهاش بازی کنم حالا مشکل اینجاست که گلدم همین جوری داره هدر میره:-"
راهی نیست که بشه این اکانت رو روی یه کنسول دیگه منتقل کرد؟:biggrin1:

سلام
من یه 360 دارم که متاسفانه 3 چراغ شده و نمیتونم باهاش بازی کنم حالا مشکل اینجاست که گلدم همین جوری داره هدر میره:-"
راهی نیست که بشه این اکانت رو روی یه کنسول دیگه منتقل کرد؟:biggrin1:
سلام .
شما بر روی یک کنسول دیگه از گزینه recover gamer tag استفاده کن تا اکانت مورد نظر خودتون رو روی کنسول جدید داشته باشید .

من کنسولم رو یک یک سال و نیم پیش گرفتم. با اون فیرموری که روش بوده و کپی خور شده نمیشه هیچ بازی رو بدونه اینکه بن بشم آنلاین بازی کنم؟

بهترین کار اینه که همیشه آخرین فریمور روی درایوت باشه که خیلی از نکات امنیتی رعایت بشه.
شما دیسک های بازیت هم Stealth Patch باشن مشکلی برات پیش نمیاد.
در کل پیشنهاد میشه به آخرین نسخه ارتقا بدی Frimware درایو کنسولت رو.

با سلام.
من برای اتصال به XBOX LIVE از روش SHRE کردن اینترنت بین کامپیوتر و ایکس باکس استفاده می کنم.همه کارهایی که یکی از دوستان در تاپیکی که در این مورد نوشته بود رو انجام دادم.
ولی وقتی که می خواد MTU رو تست کنه.FAILED می ده.
اشکال از کجاست؟لطفا کمکم کنید.با تشکر

دوستان من امروز تمامی مراحل عضویت در لایو رو انجام دادم ولی وقتی میرسم به قسمت ساخت گیمر تاگ میگه عضویت در ایکس باکس لایو ظاهرا فعلا مقدور نیست یه چیز تو این مایه ها
xbox live is currect unavalable مشکل چیه؟

دوستان من امروز تمامی مراحل عضویت در لایو رو انجام دادم ولی وقتی میرسم به قسمت ساخت گیمر تاگ میگه عضویت در ایکس باکس لایو ظاهرا فعلا مقدور نیست یه چیز تو این مایه ها
xbox live is currect unavalable مشکل چیه؟
احتمالا اون ساعات سرور مشکل داشته ولی کلا چنین مسئله ای وجود نداره ! در مورد نام گیمرتگ هم دقت کنید چون برای تغییرش 800 پوینت لازم داره !

من میخوام به لایو وصل بشم میگه باید آپدیت جدید رو انجام بدی. بعد که میخوام از کامپیوتر فایل آپدیت رو بگیرم به هیچ وجه دانلود نمیشه و همش ERoRE میده.لینکای مختلف هم امتحان کردم .آیا میشکلی پیدا کرده؟

من میخوام به لایو وصل بشم میگه باید آپدیت جدید رو انجام بدی. بعد که میخوام از کامپیوتر فایل آپدیت رو بگیرم به هیچ وجه دانلود نمیشه و همش ERoRE میده.لینکای مختلف هم امتحان کردم .آیا میشکلی پیدا کرده؟
اقا منظورت همین nxe؟؟؟؟
اگه اره من الان از این جا امتحان کردم مشکلی نداشت
http://download.microsoft.com/downl...84-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip

اقا منظورت همین nxe؟؟؟؟
اگه اره من الان از این جا امتحان کردم مشکلی نداشت
http://download.microsoft.com/downl...84-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip

بله منظورم همینه و همش این پیغام رو میده
"No connection could made because the target machine actively refused it.
probably the service is inactive on the server or you have a firewall installed that blocks internet download manager . if you have a firewall please ensure that its settings allow IDM downloading frome the internet.
cannot to download to download.microsoft.com:8-"

با سلام به دوستان.سال نو مبارک
من وقتی MORTAL KOMBAT VS DC UNIVERSE رو در لایو می خوام بازی کنم.بعد از چند ثانیه که بازی(گیم پلی)اجرا میشه یه پیغام می اد و میگه که:THIS SEASON IS NO LONGER AVAILABLE بعد بازی قطع میشه.هر بار که می خوام بازی کنم این مشکل پیش می اد. می خواستم بدونم مشکل چیه؟
منتظر پاسخ هستم.با تشکر از دوستان

اینی که شما گفتی از تو نت هم گیر میاد برای سفارش؟

فکر نمی کنم.
باید بگردید.چیزی نیست که خیلی راحت گیر بیاد.
اگر توی Play-Asia موجود باشه،شاید بازیسنتر بتونه براتون خریداری کنه،اما خوب هزینه رو هم باید در نظر گرفت.

بله منظورم همینه و همش این پیغام رو میده
"No connection could made because the target machine actively refused it.
probably the service is inactive on the server or you have a firewall installed that blocks internet download manager . if you have a firewall please ensure that its settings allow IDM downloading frome the internet.
cannot to download to download.microsoft.com:8-"
کسی نمیدونه چرا این پیغام رو میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or