همه چیز درباره ی Xbox Live

یعنی قیمت خودش 100 هزاره یا با ارسال و همه چی میشه 100 هزار؟

این قیمتی بود که توی ایران اگر پیدا بشه میدن.
توی Play-Asia.Com قیمت ها اینه :

Code:
http://www.play-asia.com/paOS-19-71-99-49-en-15-Wireless+Networking+Adapter.html

برای محاسبه هزینه ها هم باید با ادمین های بازیسنتر صحبت کنید که با هزینه پستش چقدر در میاد.

تازه فهمیدم برای لایو باید پول هم بدم:((حالا باید سالی چقدر بدم؟؟؟؟

1 ماه رایگان روی کنسول هست.اما بعد از استفاده از این یک ماه باید پول بدید.بسته به مدت زمان قیمت تا حدود 60000 تومان هم کشیده میشه.
کارت های XBox Live هم در 3 نوع 1 ماهه،3 ماهه و 1 ساله عرضه میشن. ;)

دستت درد نکنه.حیف که اینجا دکمه ی تشکر نداره.
آقا من یه ماهی میشه که پروفایلمو ساختم.ولی تا حالا اصلا به لایو وصل نشدم.حالا که 1 ماه هستش پروفایل ساختم یعنی 1 ماه مجانیم رفته؟؟؟:((
تا سه پروفایل روی هر کدوم یک ماه گلد هست
یعنی اگه با پروفایل عوض کردن مشکل نداری دو ماه دیگه داری

دستت درد نکنه.حیف که اینجا دکمه ی تشکر نداره.
آقا من یه ماهی میشه که پروفایلمو ساختم.ولی تا حالا اصلا به لایو وصل نشدم.حالا که 1 ماه هستش پروفایل ساختم یعنی 1 ماه مجانیم رفته؟؟؟:((

شما اگر تا الان به XBox Live وصل نشدی هنوز اکانت گلد شروع به کار نکرده.پس نگران نباش.

حالا ازم کم میشه یا نه؟؟؟آخه آقا مهدی میگه شده آقای...(متاسفانه اسمشونو نمیدونم)میگن نشده؟؟؟؟
سر در گم میشویم:biggrin1:

ببین دوست عزیز خیلی سادست.
شما وقتی به XBox Live تاحالا وصل نشدی،چطوری قراره از اعتبار گلدتون کم بشه ؟

حالا ازم کم میشه یا نه؟؟؟آخه آقا مهدی میگه شده آقای...(متاسفانه اسمشونو نمیدونم)میگن نشده؟؟؟؟
سر در گم میشویم:biggrin1:
ببخشید درست نخوندم فکر کردم منظورتون اینکه با پروفایل قبلا کانکت شدید اقا پدرام (اقای که اسمشونو نمیدونید) درست میگن
عذر میخوام:blushing:
تازه فهمیدم برای لایو باید پول هم بدم:((حالا باید سالی چقدر بدم؟؟؟؟

اگه از بازیسنتر بخرید:
3ماه:28 تومن
13ماه:59 تومن
مغازه ها هم 3 ماه را میدن 36 تا 39 تومن

آخرین ویرایش:
ببخشید که اینقدر سوال میکنم.چون تا حالا لایو بازی نکردم.
من مثلا بخوام 13 ماهه بگیرم چجوریه؟پول رو میریزم بعد چی میشه؟

اگر از بازیسنتر بخرید،کدی رو در اختیارتون قرار میده که در بخش Redeem Code توی XBox وارد می کنید و اکانت گلد شما به مدت 13 ماه شارژ میشه.
البته این کارت 13 ماهه با اسم 1+12 فروخته میشه. ;)

دوستان من امروز اومدم برم Live یه پیغام برای آپدیت داد این برای چیه؟
در ضمن Mahdii22 آقا اشکان گفته بود که تا خودمون اطلاع ندادیم تو جاهای دیگه نگید فکر کنم نباید می گفتید.

سلام.به یه مشکل بر خوردم اگه میشه کمکم کنید...با اد لیستام که میخوام بازی کنم نمیشه اینوایت که میفرستن ارور میده یا تو پارتی که میخوام برم میزنه نمیتونین وارده مسنجر بشید و ارور میده ولی میتونم با خارجیها بازی کنم.لطفا کمک کنید.مرسی

من يک سری از اين اکانتهای phish شده دارم
ميشه بپرسم چه جوری از اينا بايد استفاده کرد مرسی
email+pass

email=fricounet@free.fr
password=110194
points=5000
submit=Go!
IP: 82.66.199.12 | Date: 02-04-2009 / 13:20:03 (Date=0 GTM)

email=nelly-ocr@hotmail.co.uk
password=OLDchesterroad
points=2500

THX

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها

بعد از عمری اومدم برم لایو ، وقتی Connet To Xbox Live رو میزنم چند ثانیه زمان میبره مثل همیشه ولی تا به لایو وصل میشه یه صفحه باز میشه توو مایه ها Eror که متنشو پایین مینویسم ، 2 تا گزینه داره یکی Cancel اون یکی Update Profile . کنسل که میکنم به کل از لایو میاد بیرون ، وقتی هم آپدیت پروفایل رو میزنم خب مثلا باید چه تغییراتی انجان بدم ؟ :confused: وقتی Back هم میزنم باز هم میاد بیرون از لایو Sign Out میشه :confused:

متن او صفحه اینو نوشته :
Your account has been suspended due to a
problem with your payment option. please
use a diffrent payment option or update. please
your current information in Account
Management

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or