دروددوستان چند تا تا سوال دارم اگر جوان مردی میدونه جوابش رو ممنون میشم پاسخ بده
1 فرمت کردن PS3 از طریق منوی SETTING تو XMB و SAFE MODE چه فرقی با هم دارن دقیقا
2 نصب اپدیت رسمی از طریق XMB و SAFE MODE چه فرقی با هم دارن؟
3 من اگر هارده PS3 م رو درارم و فرمتش کنم با کامپیوتر باید به چه فرمتی درش بیارم تا دوباره بتونم داخل دستگاه بذارمش و ازش استفاده کنم؟ NTFS و FAT 32 و EXFAT منظورمه؟ اصلا فرقی میکنه چی باشه فرمتش؟
سلام
من میخوام یک ps3 fat 40gb بخرم فقط بخاطره انحصاری هاش فقط بودجه ps3 دارم
آیا ارزش داره
ممنون میشم که راهنماییم کنید
داداش اگر میخوای ps3 بخری ایرادی نداره ولی سراغه این مدلی که گفتی اصلا نرو این مدلا خیلی زود خراب میشن شاید اصلا خراب شده و بعد تعمیر شده کلا کنسولای ps3 fat خوده سرطانن سمتشون نرو حالا حافظه کمشو میشه اپگرید کرد ولی خرابیشون به شدت بالاست slim یا super slim بخرسلام
آیا ارزش داره
سلام 100% ارزش خرید داره ولی مدل Slim بگیرید و سراغ فت نروید مخصوصا نسخه 40 گیگسلام
آیا ارزش داره
PS3 به صرفه تره و بیشتر می ارزه
من کامپیوترم شبیه ساز ps3 رو نمیشکه برای اینکه بازی های انحصاری ps3 رو بازی کنم میخوام ps3 بخرم اینکه Ps3 بخرم بصرفه هست یا این که یه سیستم جمع کنم که این شبیه ساز رو بکشه و بتونم باهاش بازی کنم؟
بیا من این پستو قبلا تو یکی از تاپیکا برای یه بنده خدای دیگه فرستاده بودم در مورد همین سوال شما برو بخونش فقط قبلش بگم برد کبری رو کلا از سرت بنداز بیرون که گیر نمیاد گیرم بیاری خرج و کثیف کاریش بالاست چون برخلاف hen و cfw هک سخت افزاری هست و دستگاه باید باز بشه و برد کبری رو مادربوردش نصب بشه و به مادربورد فشار میاره راهنمای خرید پلی استیشن 3 پست سوم از اخرو بخون شبیه سازم بهت توصیه نمیکنم علاوه بر اینکه باید پول زیادی برای ارتقا سیستم بدی تو بازیای چند نفره به مشکل میخوری و شبیه ساز در صورتی که سیستمت بکشه هم اصلا تضمین اجرا شدن همه ی بازیا و بی نقص اجرا شدنشون رو بهت نمیده دوست عزیز سوال دیگه ای داشتی در خدمتمسلام
من هیچ چیزی درباره کپی خور ps3 نمی دونم اینکه cfw و کبرا و hen چیه کدوم بهتره
لطفا راهنمایی کنید