هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون

بیشتر برای ارشیو می خوام و اینکه هر چند ماه یه بار حداقل یه ۱۰ دقیقه بازی کنم بعد خاموش کنم .. حتی نمیخوام سیستم عاملشو آپدیت کنم .. دوست دارم به همون شکل اولیه باشه.. همون ورژن که که حین ورود به بازی
لوگوی کلاسیک p l a y s t a t i o n 3 رو به همراه یه صدای زنگ .. پخش می کرد .
View attachment 358096

من بیشتر فکر کردم برای بازی و اینها میخواید چون این مدلهای قدیمی به خصوص این 90 نانو متریها داغ و پر سرو صدا هستند ولی همچین چیزی بدون کارکرد گیر بییارید برای ارشیو کردن خیلی عالیه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: masoud.speed
ایشالا نصب شما هم بشه این فامیلا :D
دستت درد نکنه. پس مدلش جدیده خداروشکر.
آره خودم باهاش ور میرم و کشفش میکنم
فقط برام سواله توی اکثر ویدئوهای آموزشی که میدیدم webMAN MOD و IRISMAN و multiMAN همزمان نصب بود. تازه چند تا دیگه هم نصب بودن. چرا باید همزمان نصب باشه؟ مگه برای مثال webMAN MOD خودش فایل منجر نیست و همه کارارو انجام نمیده؟
طبق سرچی که زدم ظاهراً webMAN MOD از بقیه کامل تره و هر چند روز یه بار آپدیت واسش میاد و جالبه هر آپدیتش تغییرات جدید و خوبی داره.
توی صفحه github برنامه ش آپدیت جدید و فایل های مورد نیازش همیشه به روز هست و میشه دانلود کرد:
Releases · aldostools/webMAN-MOD

البته میگن IRISMAN چون فایل منجرش دو تا پنجره رو کنار هم میاره پرطرفدار تره. خلاصه اگه همه کارارو میشه با webMAN MOD انجام داد بقیه رو حذف کنم. خلوت تر بشه. در هر صورت بازی های PS1 و PS2 و PS3 رو که با PC انتقال میدم به کنسول.

در مورد فریمور باید برسه دستم ببینم چی به چیه و چه ورژن HFW و HEN ای نصبه. بعدش میگردم دنبال آموزش آپدیت HFW و...

راستی توی یوتیوب که سرچ میزدم متوجه شدم که بعد از کپی فایل iso بازی های ps2 نمیشه مستقیم اجراش کرد و خطا میده. باید با نرم افزارهای جانبی داخل کنسول فایل بازی decrypt بشه بعد میشه اجراش کرد. که البته خیلی سخت نیست. اما من یه روش ساده تری رو پیدا کردم. چون دسترسی کامل به PC دارم یه نرم افزار جالب به اسم PS2 Classic GUI رو پیدا کردم که توسط PC میتونه بازی ها رو decrypt کنی و بعد مستقیم کپی کنی داخل کنسول. بعدش دیگه نیاز نیست با کنسول کار اضافه ای انجام بشه. البته قابلیت های خیلی بیشتری هم داره. مثلاً تبدیل بازی به PKG و خیلی کارای دیگه.
PS3 - PS2 Classics GUI

متوجه شدم برای بازی های PS1 خیلی ساده تره و بعد از اینکه فایل ایمیج داخل اون پوشه ریخته بشه خودش میشناسه و اجرا میکنه. هر چند الان نمیدونم کیفیت اجرای بازی های PS1 بین webMAN MOD و IRISMAN و multiMAN فرق داره یا نه.
با جستجوی زیاد یه نرم افزار جالب به نام POP-FE برای بازی های PS1 و PSP و... پیدا کردم. نرم افزار جدید و به روزی هست. میشه باهاش برای بازی های PS1 کاور و عکس گذاشت. فایل بازی رو به یه PKG کامل با عکس و مشخصات تبدیل کرد. و خیلی قابلیت های جالب دیگه هم داره:

Releases · sahlberg/pop-fe

گفتم که به پرواز درمیارمش :)) تازه هنوز کنسول دستم نرسیده

دوستان میتونن این دو تا نرم افزاری که معرفی کردم رو تست کنن.

.Amirone

webMAN خیلی کاربردیه، عناوین ISO کنسول PS2 رو مستقیم اجرا می کنه، ISOـها رو به مسیر hdd0/PS2ISO انتقال بده، از داشبورد به راحتی اجراشون کن. برای PS1 خود پوشه بازی رو بدون دستکاری انتقال بده به hdd0/PSXGAMES اجرا می کنه از داشبورد، روی webMAN گزینه هایی مثل Smooth برای بهتر کردن لبه ها وجود داره ولی همشون 480 اجرا می شن. مولتیمن کاربردش صرفا اجرای بازی نیست، فایل منیجریه که می تونه فایل های اسپلیت شده رو مرج کنه، pkgـهای حجم بالا رو تبدیل و نصب کنه، مشکلات اجرای عناوین رو فیکس کنه از خود برنامه، قدیمی ترین فایل منیجر PS3ـه. webMAN از خود داشبورد عناوین رو اجرا می کنه و اگر هارد وصل کردی که بازی جدید توشه، با یک رفرش به لیست webMAN عناوینت اضافه می شن. این برنامه ها فضایی نمی گیرن و بودنشون واجبه. برای PSP باید لانچر نصب کنی بعد می شناسش
سلام دوستان ، یه سوال دارم . خیلی علاقه دارم یه ps3 فت سری اول ۶۰ گیگ داشته باشم . حالا برفرض اگر من اکبند و پلمپشو گیربیادم .. جوری که کلا از سال ۲۰۰۶ که ساخته شده تا الان ، اصلا روشن نشده باشه بازم میگم برفرض..
آیا میتونم به اندازه عمر طبیعی یک کنسول استفاده کنم ازش یا اینکه نه .. و مثلا حتما باید خمیر سیلیکونش عوض بشه .. یا اینکه ممکنه خازناش فاسد شده باشه ... و حتی با وجود خاموش بودن ، ارزش نداشته باشه ؟؟
آک که بماند، تمیز هم به زور گیر میاد! اول اینکه همه تقریبا کپی خورن، رضا خدابیامرز چندماه پیگیر بود، فقط تونست کنسول ارجینال خور اون زمان جور کنه. چقدر هم خوشحال بود بهم پیام داد :( سری اول 90نانومتری هان که درگاهشون بیشتره، با لوازم کامل چون کلکسیونیه زیر 30 فکر نمی کنم کسی قیمت بده. بعد کسی که این کنسول رو از هرجای دنیا خریداری می کنه باید بدونه این وسیله آرشیویه، دست به هیچ جاش نباید بخوره. اگر برای بازی می خوای با فریمویر 3.40 که محاله! عناوین رو هم برات اجرا نمی کنه چون پیغام آپدیت میاد از دیسک، پس بگرد یک کنسول تمیز پیدا کن خودتو مارو هم اذیت نکن:D
پی اس تری منم متاسفانه مشکل پیدا کرده، دوباره بازی های دیسک رو اجرا نمیکنه، با اینکه اکانت هم وارد میشه بدون مشکل،

اسلیم هست سال 2010 خریدم حدودا اخراش، فکر کنم مشکل لنز پیدا کرده، از طرفی چون تاحالا باز نشده قائدتا خمیر هم باید تعویض شه،

دیگه بعد 14 سال اکبند نگه داشتن و مثل ساعت کار کردن و هنوز حتی داغ و سر و صدا نکردن، مجبورم برای این داستان لنز ببرمش تعمیر بچه ام رو : (

فقط امیدوارم بعدش درست شه، چون نشه واقعا یک پی اس تری جدید میفتم، از اونجایی که قدیمی هم نمیخوام بگیرم چون ریسک داره، مجبورم از ما.لتینا اکبند بگیرم و 20 30 تومن پیاده شم، فدای سر بچه ام؛ ولی حقیقتا دوست دارم همین کنسول سالیان خودم درست شه چون یک دنیا و هزاران ساعت باهاش خاطره دارم... ایشالا درست شه...
تعمیر نمی خواد، درایو سالم 400 500 پیدا میشه، اکثر PS3ـها لنزشون دس نخوردس بخاطر کپی خور بودن، کنسول هایی که سوختن قطغاتشون به وفور در سایتو بازار با قیمت مناسب وجود داره. این مورد اهمیتی نداره حتی هزینه سرویس هم اضافیه مگه اینکه خودت بخوای انجام بدی، درایو یک کابل دیتا داره یک برق، که قابو برداری همون روئه، یعنی برد اصلی هم نیاز نیست باز بشه، فقط یک پیچ پشتش داره به قاب وصله، همون باز بشه درایو رو می تونی برداری. دوشواری نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or