ایشالا نصب شما هم بشه این فامیلا
دستت درد نکنه. پس مدلش جدیده خداروشکر.
آره خودم باهاش ور میرم و کشفش میکنم
فقط برام سواله توی اکثر ویدئوهای آموزشی که میدیدم webMAN MOD و IRISMAN و multiMAN همزمان نصب بود. تازه چند تا دیگه هم نصب بودن. چرا باید همزمان نصب باشه؟ مگه برای مثال webMAN MOD خودش فایل منجر نیست و همه کارارو انجام نمیده؟
طبق سرچی که زدم ظاهراً webMAN MOD از بقیه کامل تره و هر چند روز یه بار آپدیت واسش میاد و جالبه هر آپدیتش تغییرات جدید و خوبی داره.
توی صفحه github برنامه ش آپدیت جدید و فایل های مورد نیازش همیشه به روز هست و میشه دانلود کرد:
Releases · aldostools/webMAN-MOD
البته میگن IRISMAN چون فایل منجرش دو تا پنجره رو کنار هم میاره پرطرفدار تره. خلاصه اگه همه کارارو میشه با webMAN MOD انجام داد بقیه رو حذف کنم. خلوت تر بشه. در هر صورت بازی های PS1 و PS2 و PS3 رو که با PC انتقال میدم به کنسول.
در مورد فریمور باید برسه دستم ببینم چی به چیه و چه ورژن HFW و HEN ای نصبه. بعدش میگردم دنبال آموزش آپدیت HFW و...
راستی توی یوتیوب که سرچ میزدم متوجه شدم که بعد از کپی فایل iso بازی های ps2 نمیشه مستقیم اجراش کرد و خطا میده. باید با نرم افزارهای جانبی داخل کنسول فایل بازی decrypt بشه بعد میشه اجراش کرد. که البته خیلی سخت نیست. اما من یه روش ساده تری رو پیدا کردم. چون دسترسی کامل به PC دارم یه نرم افزار جالب به اسم
PS2 Classic GUI رو پیدا کردم که توسط PC میتونه بازی ها رو decrypt کنی و بعد مستقیم کپی کنی داخل کنسول. بعدش دیگه نیاز نیست با کنسول کار اضافه ای انجام بشه. البته قابلیت های خیلی بیشتری هم داره. مثلاً تبدیل بازی به PKG و خیلی کارای دیگه.
PS3 - PS2 Classics GUI
متوجه شدم برای بازی های PS1 خیلی ساده تره و بعد از اینکه فایل ایمیج داخل اون پوشه ریخته بشه خودش میشناسه و اجرا میکنه. هر چند الان نمیدونم کیفیت اجرای بازی های PS1 بین webMAN MOD و IRISMAN و multiMAN فرق داره یا نه.
با جستجوی زیاد یه نرم افزار جالب به نام POP-FE برای بازی های PS1 و PSP و... پیدا کردم. نرم افزار جدید و به روزی هست. میشه باهاش برای بازی های PS1 کاور و عکس گذاشت. فایل بازی رو به یه PKG کامل با عکس و مشخصات تبدیل کرد. و خیلی قابلیت های جالب دیگه هم داره:
Releases · sahlberg/pop-fe
گفتم که به پرواز درمیارمش تازه هنوز کنسول دستم نرسیده
دوستان میتونن این دو تا نرم افزاری که معرفی کردم رو تست کنن.