کبرا کاستوم فریمویره، روی سوپر اسلیم جواب نمیده بخاطر فریمویر رسمیش. کبرا 8.4 و آخریش هم 8.5بتافریمویر 4.91 بدون مشکل آنلاین می شه. Hen در اصل خودش پوسته کبراست. قابلیت های کاربردی کاستوم فریمویر کبرا رو ارائه می ده.بخاطر مشکلات هک سوپراسلیم بصورت HFW ارائه شد، Hen آپدیت آخرش 3.3 بوده درسته؟ قابلیت های کبرا بطور مثال COBRA PS3MAPI رو بروزرسانی کرده، پشتیبانی isoـها کاملتر شده. مشکلات اجرا PSP Launcher رو حل کرده. کلا امکانات کبرا رو اضافه کرده، نحوه اجرای برنامهHen برای کپی خور شدن همیشه هست. سوپر اسلیمی که کپی خور کردم هنوز برخی مشکلات فریز یا اجرای برخی بازی ها رو دارهاتفاقا مطمئن ترین روش کپی خور روش هن هست باگ نداره بعضی از بازی هایی که برای کاستوم فریمور ادیت شدن شاید اجرا نکنه که این بازیا رو باید نسخه بدون دستکاری رو دانلود کنید از سایت ارشیو یا nopaystation بنابراین کپی خور ۱۰۰ درصد کامل و با کمترین دستکاری هست که احتمال بن شدن کنسول هم صفره خودم هن زدم کاستوم فریمور هم رو کنسول قبلی زده بودم با اطمینان کامل میگم بهترین روش اجرای اکسپلویت هن هست تمام نرم افزارهای ضروری و غیره هم الان برای روش هن موجوده بدون هیچ گونه باگ قابلیت های اضافه کاستوم فریمور هم بیشتر بدرد دولوپرها میخوره تا گیمرها
کسی که بتونه روی کنسولش کبرا (CFW) نصب کنه هیچوقت سمت Hen نمی ره. HFW و CFWـها همگی از قابلیت های کبرا استفاده می کنن
آخرین ویرایش: