MR.MARIO
کاربر سایت
همون بازیا رو میگم نسخه بدون دستکاری دانلود کنی اجرا میشه برا همین میگم ۱۰۰ درصد بازیا قابل اجراست اینجا نمیشه نوشت ولی اگر با هن کار کرده باشین هیچ وقت سمت cfw نمیرین من خودم اسلیم داشتم با cfw الان هم hen زدم رو سوپراسلیم با اطمینان کامل میگم بهترین مدل سکپراسلیم و بهترین کپی خور هن هست خیلی ها شاید فقط شنیده باشن هن کپی خور خوبی نباشد مشکل داره و اینا ولی وقتی با هن کار کنین متوجه میشین کامل ترین و بهترین نوع کپی خور هست ضمن اینکه چون فقط اکسپلویتی هست که اجرا میشه و هسته اصلی کنسول رو حراب نمیکنه احتمال بریک کنسول کمه و با خیال راحت تری میشه بازی ها رو انلاین بازی کرد خلاصه مطلب زیاده اینجا جاش نیست ولی هن بنظرم بهترینهکبرا کاستوم فریمویره، روی سوپر اسلیم جواب نمیده بخاطر فریمویر رسمیش. کبرا 8.4 و آخریش هم 8.5بتافریمویر 4.91 بدون مشکل آنلاین می شه. Hen در اصل خودش پوسته کبراست. قابلیت های کاربردی کاستوم فریمویر کبرا رو ارائه می ده.بخاطر مشکلات هک سوپراسلیم بصورت HFW ارائه شد، Hen آپدیت آخرش 3.3 بوده درسته؟ قابلیت های کبرا بطور مثال COBRA PS3MAPI رو بروزرسانی کرده، پشتیبانی isoـها کاملتر شده. مشکلات اجرا PSP Launcher رو حل کرده. کلا امکانات کبرا رو اضافه کرده، نحوه اجرای برنامهHen برای کپی خور شدن همیشه هست. سوپر اسلیمی که کپی خور کردم هنوز برخی مشکلات فریز یا اجرای برخی بازی ها رو داره
کسی که بتونه روی کنسولش کبرا (CFW) نصب کنه هیچوقت سمت Hen نمی ره. HFW و CFWـها همگی از قابلیت های کبرا استفاده می کنن

تازه هنوز کنسول دستم نرسیده