هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام داداش
آره منم وقتی webman نصب شد و صدای فن رو شنیدم ترسیدم. حتی خاموش روشن هم میکردم صدای فن قطع نمیشد. حتی موقع بوت!! با خاموش کردن syscon مشکل حل شد.
راستشو بخوای فعلاً بازی های PS2 رو تست نکردم. اصلاً فرصت نشد. اما بازی های PS1 مثل آب خوردن اجرا میشن و این واسم خیلی مهمه. کیفیت اجراش از PS2 هم بهتره و کیفیت بهتری داره. خیلی واسم مهم بود. چون 90 درصد مواقع با بچه ها کراش ماشینی و فوتبال 99 و تیکن 3 بازی میکنیم.
1- اما در مورد HEN. والا هنگ و فریز داره!!! مثلاً یه وقت میبینی مولتی من رو باز میکنی و همینجور صفحه سیاه میشه و محیط مولتی من بالا نمیاد. حتی وقتی اینجور میشه خیلی مواقع باید برقشو بکشم!!! یا وقتی روشن شد و وارد hen میشی تا فعال بشه همینجور صفحه HEN خشکش میزنه! متاسفانه بعضی بازی ها اجرا نمیشن. یا خطا میده یا همون اولش اصلاً لودینگ بازی نمیاد. مثل تیکن 6 و NFS Rival و MX vs. ATV. به نظر میرسه سازگاری با بازی ها هم خیلی جالب نیست.
فکر کردم شاید مشکل از هارد یا شلوغی فایل ها باشه و یه ریست نیاز باشه. برای محکم کاری من اومدم هاردو درآوردم و یه SSD گذاشتم. کامل فرمت زدم و ریست کامل و از اول فریمور و HEN رو نصب کردم. تمیز. خلوت. بابا خداییش SSD بذارین روی PS3 .چه سرعت خفنی. مخصوصاً موقع انتقال بازی ها. اما مشکل هنگ و فریز؟؟؟؟ هیچ فرقی نکرد!!!!!!!. همچنان بعضی مواقع هنگ میکنه!!! با اینکه فرمت شد و هاردو عوض کردم و همه چیز تمیزه. تاثیری روی هنگ کردن نداره. حتی webman رو این سری نصب نکردم که خلوت تر باشه. بازم بعضی وقتا hen یا مولتی من هنگ میکنن.
از نظر قدرت و دما مشکل نداره ها. مثلاً جمعه حدود دو ساعت پیاپی مورتال کمبات ps3 رو بازی کردیم. نه صدای فن بلند شد نه داغ کرد. اما این هنگی ها عجیبن. حسم میگه Hen ایراد داره.
حالا باز ور میرم باهاش
2- والا من تازه ps3 دستم رسیده و آماتورم. اطلاعاتی ندارم در مورد این قضیه
3- هنوز واسه ps2 وقت نکردم. اما کنسول رو میزون کنم میرم سراغش. صبح تا شب سر کارم و خیلی آروم آروم دارم کاراشو انجام میدم. حتماً تست میکنم. حتما
...........................................

راستی بازی هایی که اجرا نمیشن معمولاً این خطای 80010017 رو میدن. یا بعضی مواقع این خطا نمیاد و صفحه سیاه میشه و باید خاموش کنی کنسول رو. والا توی نت سرچ زدم نوشته مربوط به رمزگذاری بازیه یا اینکه باید کنسول ریست بشه و ریستور و فلان. والا من که حتی هاردو کندم و SSD گذاشتم و همه چیو از اول نصب کردم. دیگه چرا باید این خطا رو بده؟؟ حس میکنم مشکل از HEN و هیبرید فریموره و با بعضی بازی ها مشکل داره. من تر و تمیز فریمور رو از PS3Xploit Team -[ Making The PS3 Great Again!!! ]- دانلود کردم و کنسول رو فول ریست زدم که هارد SSD پرواز کنه. HEN هم طبق آموزش از طریق مرورگر کنسول و سایت PS3Xploit Team -[ Making The PS3 Great Again!!! ]- راحت نصب میشه و فعال هم میشه و همه چی بالا میاد.
خیلی مواقع هم فریز نمیشه هاا. اما یهو میبینی وسط کاری و میخوای وارد مولتی من بشی الکی فریز میشه!! یا کنسول رو تازه روشن کردی و وارد HEN میشی که فعال شه بی دلیل صفحه HEN خشکش میزنه!!!!!!!

View attachment 358640

یه سرچ زدم. با نرم افزار Rebug Toolbox و گزینه Change Active PS3ID مشکل بازی مورد نظر حل میشه . دیگه خطا نمیده اما ظاهراض این نرم افزار روی HEN کار نمیکنه!!!
این مشکل خیلی شایع ست ظاهراً. مربوط میشه به بعضی بازی ها که رمزگذاری شدن.
چه بده این HEN #-o
Multiman ورژن سازگار با hen نصب کن
اگر بازی اجرا نشد نسخه pkg بازیا رو از nopaystation دانلود کن ۱۰۰ درصد اجرا میشن
هن اخرین نسخه نصب کن موقع اجراشدنش هم دکمه و اینا هیچی نزن تا کامل اجرا بشه اگر بازم مشکل فریز داشت هیبرید فریمور رو ۲ بار نصب کن اموزشش تو نت هست دوباره هن رو نصب کن بعدش هارد هم بهتره hdd باشه sdd ممکنه ناپایدار باشه رو ps3

Multiman ورژن سازگار با hen نصب کن
اگر بازی اجرا نشد نسخه pkg بازیا رو از nopaystation دانلود کن ۱۰۰ درصد اجرا میشن
هن اخرین نسخه نصب کن موقع اجراشدنش هم دکمه و اینا هیچی نزن تا کامل اجرا بشه اگر بازم مشکل فریز داشت هیبرید فریمور رو ۲ بار نصب کن اموزشش تو نت هست دوباره هن رو نصب کن بعدش هارد هم بهتره hdd باشه sdd ممکنه ناپایدار باشه رو ps3

آره. برم خونه Multiman ورژن HEN رو نصب میکنم. اما ورژن مخصوص HEN رو زده 04.84. ایرادی نداره که قدیمیه؟ خب ورژن 4.91 جدیدتره و قابلیت های بیشتری داره حتما. در هر صورت چاره ای نیست. باید نصب کنم.
برای HEN حواسم هست. حالا بازم دقت میکنم که دکمه ای رو نزنم. والا هیبرید فریمور رو دو بار هم نصب کردم. ریست و فلان و...
اما در مورد SSD باهات مخالفم. خیلی وضعیتش از HDD بهتره. سرعت عمل منوها و سیستم عامل. بوتش. سرعت کپی. بازی هایی هم که نصب کردم از نظر سازگاری فرقی با HDD ندارن اما سرعت بارگذاری بازی ها سریعتره. خلاصه خیلی خوبه. این خطاها و هنگ ها و مشکلات با HDD هم بود.
"""""اگر بازی اجرا نشد نسخه pkg بازیا رو از nopaystation دانلود کن ۱۰۰ درصد اجرا میشن"""
خب من این بازی هارو دانلود کردم. با حجم های بالای 10 گیگ. نمیشه یه جوری اینارو تبدیل کرد به PKG؟؟؟؟
این سایتی که معرفی کردی همه بازی هارو با فرمت PKG داره؟ یعنی مثلاً بازی Tekken 6 با فرمت PKG قابل دانلوده؟

آخرین ویرایش:
آره. برم خونه Multiman ورژن HEN رو نصب میکنم. اما ورژن مخصوص HEN رو زده 04.84. ایرادی نداره که قدیمیه؟ خب ورژن 4.91 جدیدتره و قابلیت های بیشتری داره حتما. در هر صورت چاره ای نیست. باید نصب کنم.
برای HEN حواسم هست. حالا بازم دقت میکنم که دکمه ای رو نزنم. والا هیبرید فریمور رو دو بار هم نصب کردم. ریست و فلان و...
اما در مورد SSD باهات مخالفم. خیلی وضعیتش از HDD بهتره. سرعت عمل منوها و سیستم عامل. بوتش. سرعت کپی. بازی هایی هم که نصب کردم از نظر سازگاری فرقی با HDD ندارن اما سرعت بارگذاری بازی ها سریعتره. خلاصه خیلی خوبه. این خطاها و هنگ ها و مشکلات با HDD هم بود.
"""""اگر بازی اجرا نشد نسخه pkg بازیا رو از nopaystation دانلود کن ۱۰۰ درصد اجرا میشن"""
خب من این بازی هارو دانلود کردم. با حجم های بالای 10 گیگ. نمیشه یه جوری اینارو تبدیل کرد به PKG؟؟؟؟
این سایتی که معرفی کردی همه بازی هارو با فرمت PKG داره؟ یعنی مثلاً بازی Tekken 6 با فرمت PKG قابل دانلوده؟
اون سایت بازی ها رو اورجینال مستقیم از سرورهای سونی دانلود میکنه و نسخه بدون دستکاری هست بازی هایی که شما از سایر سایت ها دانلود میکنید دستکاری شده برای cfw هست و تبدیل به pkg هم کنی بازم دستکاری هست دقت کن فایل rap یا لایسنس بازی ها رو هم از niopaystation بگیری کنار لینک دانلود بازی هست این فایل ها رو باید در پوشه مخصوص بریزی اموزشش تو نت هست
sdd مسلما سرعتش بالاست ولی hdd هم اگه با سرعت چرخش بالا مثلا 7200 باشه کم از sdd نیست

• Like
Reactions: RezaMahdavian

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or