Rorke
کاربر سایت
صد در صد نرم افزاری خیلی بهتره...و البته من یه مدته کنسولمو فروختم اخبارو دنبال نکردم ولی فک کنم با آپ های سونی کبری کلا از رده خارج شد(مطمئن نیستم).دلیل برتریش هم یکی اینه که سونی مطمئنا با آپ نمیتونه جلوشو بگیره....و اجرای بازیا خیلی راحت تره...و در پایان کم هزینه تره..علت های دیگه ای هم هس که طولانی میشه.سلام خدمت همه دوستان
بعد از سالها دوری از بازی ، تصمیم گرفتم یه کنسول بازی برای خودم تهیه کنم. منتها برای انتخاب به کمکتون نیاز دارم
پست اول تاپیک رو خوندم و تا حدودی یه چیزایی دستگیرم شد منتها تاریخا خیلی قدیمی بود نمیدونم چیزی تغییر کرده یا نه
قصد دارم یه پلی 3 تهیه کنم که یا قابلیت کپی خوردن داشته باشه یا بشه این قابلیت رو بهش اضافه کنم
و حالا سوالاتم :
کپی خور با برد کبری بهتره یا نرم فزاری ؟ و چرا ؟
دستگاه های اورجینال کپی خور میشن ؟ اگه پاسخ مثبته از خودمونم بر میاد یا باید جای خاصی انجام بشه ؟
دستگاه های اورجینال هم قابل کپی خور شدن هستن ولی نه همشون کنسول های فت و یه سری از اسلیم ها این قابلیت رو دارن...بسته به ورژن دستگاه خودتون میتونین کپی خور کنین ولی بعضیا به دانگرید سخت افزاری نیاز دارن که با فلشر انجام میشه و توسط فروشنده ها و تعمیرکارا صورت میگیره
آره وصل میشه...سلام به همه شما دوستان گرامی
میخوام کنسول بخرم , رفتم سراغ wii u و 3ds که دیدم انقدر بد و بدرد نخوره که حتی خودشون فرارین حتی نمیان جوابتو بدن
بخاطر تصمیم گرفتم یه vita و ps3 بخرم ( سوال در مورد vita رو تو تاپیک خودش پرسیدم )
اول بگم تلویزیونم یه تلویزیون معمولی لامپی هستش یکی 21 اینچ و یکی دیگه 32 اینچ لامپی
حالا میخوام درباره خرید wii u کمکم کنید , ps3 به تلویزیون من وصل میشه؟ مشکلی نداره؟
قیمت الان کنسول چنده؟ آکبند داره؟ قیمتش چنده؟
چه مدلایی داره؟ کدومش بهتره؟
آیا کپی خور شده؟
اگر کپی خور شده خود فروشنده کپی خور میکنه؟ یا کسی هست ببرم پیشش کپی خور کنه؟ بازی هاشو کسی هست بفروشه مثل روی دیسک یا هارد و ....؟
لوازم جانبی چیا میخواد؟
دسته اضافه اش چنده؟
بازی جدید براش میاد؟ بازی خوب داره؟
غیر از بازیا خودش بازیا کنسول دیگه یا قبلی رو اجرا میکنه؟ اونام میشه کپی بازی کرد؟
قیمتو اطلاع ندارم.
فت.اسلیم.سوپر اسلیم....و خوب سوپر اسلیم از همه بهتره.
بله کپیخور شده...
جواب سوالو تو پسته قبلی دارم.بازیاشم فراون تو نتو فروشگاه های اینترنتی و هر جایی که فکرشو بکنی گیر میاد..
لاوزم حانبی هم یه موو داره که با یکم بی معرفتی میشه گفت کاربردی نداره زیاد.
بازی های جدید هم بعضیا برای کنسولای نسل 7 میاد ولی به هر صورت خوده شرکتا سعی میکنن کاربرا رو به سمته کنسول جدید تر بکشونن.
بازی های PS1PS2 رو میدونم میتونه اجرا کنه کنسولای دیگه رو اطلاع ندارم...
بازیا که بعضیا میان بعضیا نمیان ولی...یادم نیس درست حسابی کنفرانس E3 سال 2013 بود یا 2014...سونی اعلام کرد از PS3 تا 2018 ساپورت میکنه ینی کلا یک سالو نیمه دیگه...سلام ممنون.
میخاستم بدونم که الان خریدن ps3 ارزش داره یا خیر؟ یعنی بازیهای جدید برای ps3 میاد یا خیر؟ ممنون
راستشو بخوای به نظره من ارزششو نداره..حالا تصمیم با خودتونه.
Last edited by a moderator: