دوستان من اگر بخوام PS3 کپی خور و آکبند تهیه کنم ، چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ (قیمت رو هم در بازار اگر اطلاع دارید بگید).
ممنون
کپیخور اکبند نیست
پیشنهاد من Slim کپیخور نرم افزاری هست
دوستان من اگر بخوام PS3 کپی خور و آکبند تهیه کنم ، چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ (قیمت رو هم در بازار اگر اطلاع دارید بگید).
ممنون
سلام من راهنمایی می خواستم به نظر شما خرید یه ps3 اسلیم کپی نرم افزاری خوبه یا انتظار برای هک شدن کنسول ps4 یا xbox one با توجه این که دیگه اصولا بازی های مهمی برای ps3 نمیاد
سلام
اصلا مشخص نیست که PS4 کی هک بشه ، اصلا بشه یا نه (مثل ویتا) و این بستگی به شما داره که چقدر بتونین تحمل کنین
درسته بازی جدید آنچنانی برای PS3 نمیاد ولی مطمئنا اینقدر بازی انحصاری و خوب داره که تا مدت ها شما رو سرگرم کنه ، Uncharted , Gow , Heavy Rain , Beyond...
بعد ps3 تا کی ساپورت میشه؟
داداش من فت داشتم نزدیک 6 سالم برام کار کرد دور فنم نداشت یا مشکل دیگه ای ولی یهو وسط بازی خاموش شد درستم نشد در کل عمرش تموم شده بود ازون 60 گیگای اصلیم بود منظورم اینه حتی اگه فت رو فروشنده بهت گفت دور فن نداره و اینجور حرفا بازم خریدش اشتباهه ولی مدل اسلیم الان من خریدم دست دو خونگی این کنسول اصلا با مدل فت 180 درجه فرق داره هم کنسول بی صدا کار میکنه هم خنک هم سرعت لودش نسبت به فت دو برابره سعی کن مدل 2104 هم بگیری اولین سریه اسلیمه که cell rsx کنسول مدل 40 45 نانومتریه و چون سری اوله کیفیتش بهترهدوستان میخواستم برای گیم نت ps3 بگیرم دنبال کوپی خور بودم که قیمت اسلیم بالاس
چند تا فت خوب پیدا کردم اما یکی از دوستان (فروشنده) میگفت که فت اصلا به درد نمیخوره و خرابی زیادی داره و در کل ارزش خرید اصلا نداره میخواستم بدونم واقعا فت انقدر خرابه
به نظرتون ارزش خرید داره ؟
ارزونترین باید بری دنبال دسته دوم اکبند گیرت نمیاد به قیمت ارزونارزونترین ps3 آکبند چند هست؟ آیا میشه به صورتی بازی کپی اجرا کرد؟
دستت دردنکنه , پول خریدشو دارم اما دنبال آکبند با قیمت مناسب هستم
مثلا سایت dc قیمت xbox 360 اسلیم باندل کینکت گذاشته 1.700 که خوب از xbox one هم گرونتره - یا 2 روز پیش قیمت ps4 که 500 گیگ بود ریجن 2 قیمت گذاشته بود 1.250 الان همونو کرده 1.400
یه آگهی دیدم تو دیوار ps3 super slim 500gb آکبند 520 هزار - دنبال جاییم که فروشگاه با قیمت مناسب باشه بخرم خودشم راحت تست کنه
و اطلاعات کاملی از هک شدن کنسول داشته باشه و اگر هک میشه خودش هک کنه