هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام من یه هدفون تسکو دارم میخواستم بدونم میشه هدفون رو توری به کنسول ps3 وصل کرد که صدا از تلویزیون پخش نشه و از تو هدفونم پخش بشه هدفونم بلتوث هم دارد
با سلام قربان من خودم هدفون تسکو بلوتوثی داشتم رفتم اموزششو از تو نت برای متصل کردن به ps3 پیدا کردم ولی اخرش وصل شد به کنسول ولی خبری از صدا نبود نمیتونم بگم 100 درصد وصل نمیشه ولی به احتمال زیاد جواب نمیده انگار سونی کاری کرده فقط هدفونای خاصی مثل هدفونای خودش فقط بشه وصل کرد بهش ولی بازم میگم اطلاعاتم 100 درصد نیست شما تو گوگل سرچ کن how connect headphone to ps3 دستور العملش هم به صورت تصویری هم نوشتاری موجوده تست کن ببین کار میکنه یا نه موفق باشید

دوستان سلام وعرض ادب دو تا بازی دارم که یکیش تازگیا ارور ۸۰۰۱۰۵۱۴ میده روش هیچ خط و خشی نیست ویکی هم که از یکی از دوستان تو انجمن خریدم حتی یبارم باز نکرد کنسول حالا نمیدونم چیکار کنم ایا باید دوباره ورژن رو به کارخونه تیدیل کنم؟یا باید کار دیگه ای انجام بدم؟
از ارور عکس بگیر بنداز

دوستان سلام.یه سوالی داشتم میخاستم بدونم دمای سی پی یو و ار سی ایکس ودور فن مثلان در بازی گاد او وار اسنشن باید رو چند باشه.ماله من در همین بازی دمای سی پی یو هفتاد و چهار و ار سی ایکس رو شستا شش ودور فن زده پنجاه درصد ایا عادی هست ممنون میشم جواب بدین

دوستان سلام.یه سوالی داشتم میخاستم بدونم دمای سی پی یو و ار سی ایکس ودور فن مثلان در بازی گاد او وار اسنشن باید رو چند باشه.ماله من در همین بازی دمای سی پی یو هفتاد و چهار و ار سی ایکس رو شستا شش ودور فن زده پنجاه درصد ایا عادی هست ممنون میشم جواب بدین
چه مدلیه کنسول شما fat یا slim

slim 120 gig
قربان در حالت ایده ال دمای کارت گرافیک و cpu نباید به 70 الی 80 درجه برسه شما چند ساعت بازی کردی که به این دما رسیده؟ دورفنتون هم خیلی بالاست مطمینید 50 درصده باید صدای هواپیما بده تو این حالت فنه کنسول در کل بگم به غیر از فن که اصلا خوب نیست کارت گرافیک و cpu میشه گفت ایده الن البته به شرطی که بعد از حداقل یک ساعت بازی کردن به این دما رسیده باشن تهش ببرید نشون تعمیر کار بدید شاید خمیرش باید عوض شه و اشغالای برد و فن تمیز شن

قربان در حالت ایده ال دمای کارت گرافیک و cpu نباید به 70 الی 80 درجه برسه شما چند ساعت بازی کردی که به این دما رسیده؟ دورفنتون هم خیلی بالاست مطمینید 50 درصده باید صدای هواپیما بده تو این حالت فنه کنسول در کل بگم به غیر از فن که اصلا خوب نیست کارت گرافیک و cpu میشه گفت ایده الن البته به شرطی که بعد از حداقل یک ساعت بازی کردن به این دما رسیده باشن تهش ببرید نشون تعمیر کار بدید شاید خمیرش باید عوض شه و اشغالای برد و فن تمیز شن
استاد نیم ساعت که بازی میکنم دور فن بالا میره ولی دما تا یک ساعت همونه که عرض کردم ولی از صدا فن معلوم بیشتره پنجاه درصد دست درد نکنه که راهنمایی کردی کنسول ماله ده پونزده ساله پیشه دیگه ارزش اینکه تا تعمیرگاه برم نداره سوختم فدای سرمون

نمیدونم والا با توجه به حرفات cpu و rsx وضعیتشون خوبه ولی فن نه بعد اخه اگر فنت با 50 درصد هم در نظر بگیریم کار میکنه دمای cpu و rsx هم خوب نیست چون این همه فن فشار میاره تازه لبه مرزه دماشون یه تعمیر کار رفتن مگه چقدر کار داره تهش دو روزتو بگیره باز بستگی به تصمیم خودت داره راستی شما اصلا از کجا میدونی فنت با 50 درصد داره کار میکنه؟

نمیدونم والا با توجه به حرفات cpu و rsx وضعیتشون خوبه ولی فن نه بعد اخه اگر فنت با 50 درصد هم در نظر بگیریم کار میکنه دمای cpu و rsx هم خوب نیست چون این همه فن فشار میاره تازه لبه مرزه دماشون یه تعمیر کار رفتن مگه چقدر کار داره تهش دو روزتو بگیره باز بستگی به تصمیم خودت داره راستی شما اصلا از کجا میدونی فنت با 50 درصد داره کار میکنه؟
select+start+home که داخل بازی با هم فشار میدم نشون میده باشه حالا میدم یکی برام خمیر سلیکونشا عوض کنه دست درد نکنه از راهنماییات

• Like
Reactions: Aperture
سلام من ps3 نمیدونم مشکلش چیه روشنش میکنم اروره چشمک قرمز میده بعد باتری هم نداره بعدشم 2 از فیوزاهای nec gpu هم نیست هر چقدر سشورار هم کشیدم بازم همین مشکل بود لطفا جواب بدین

سلام دوستام منps3 گرفتم مدل fat هارد ۵۰۰
مدلCECHLO4
در کل موقع بازی دور اخر فن کار میکنه بعد اینکه از بازی خارج شدی به دور دو میفته لازمه خمیر عوض کنم یا طبیعیه
و یه سوال دیگه باav تصویر دارم ولی وقتی hdmiوصل میکنم صفحه فقط سیاه هس با یه نوار نازک عمودی صورتی سمت چپ در کل صفحه سیاه هس مشکل از کجاس
در مورد صفحه سیاه دکمه پاور رو تا موقعه ایکه صفحه بوت بالا بیاد فشار میدین (البته باید 3 تا بوق بخوره )بعد از منو ورودی مورد نظر رو انتخاب میکنید

سلام من ps3 نمیدونم مشکلش چیه روشنش میکنم اروره چشمک قرمز میده بعد باتری هم نداره بعدشم 2 از فیوزاهای nec gpu هم نیست هر چقدر سشورار هم کشیدم بازم همین مشکل بود لطفا جواب بدین
چی گفتی داداش،مشکلت چقد عجیبه،ایسگا گرفتی

چی گفتی داداش،مشکلت چقد عجیبه،ایسگا گرفتی
منم این کنسولو دیدم پرام ریخت انقدر مشکل داشت ps3 من مشکل چراق قرمز داره بعدشم باتری cmos یا همون باتری پشتیبان هم نداره من مثل تعمیر کار ها توی youtube با سشورار به مدت نیم ساعت جلوی فن گرفتم بازم درست نشد

منم این کنسولو دیدم پرام ریخت انقدر مشکل داشت ps3 من مشکل چراق قرمز داره بعدشم باتری cmos یا همون باتری پشتیبان هم نداره من مثل تعمیر کار ها توی youtube با سشورار به مدت نیم ساعت جلوی فن گرفتم بازم درست نشد
به خدا اول فکر کردم پلی تری خودم عجیب ترین مشکلا داره ولی انگار عجیب تر از ماله منم بود

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or