چی شد مگه قرار نشد برید pc ارتقا بدید؟نمیشه بازی های ps3 رو با فرمت fat 32 ریخت تو فلش و از فلش بازی کرد؟
در رابطه با چراغا یه چراغ قرمز هست که یعنی دستگاه خاموشه و ربطی به ایراد داشتن یا نداشتن دستگاه نداره یه چراغ سبز هست که یعنی روشنه و یه چراغ زرد هست که یعنی دستگاه بردش یه اسیبی دیده حالا این اسیب مربوط به چه قطعه ای ( cpu و gpu و...) تو مادربورد هست باید دستگاه باز بشه و تعمیر کار تشخیص بده که دقیقا چه قطعه ای اسیب دیده یه سری حالت های دیگه هم برای خرابی دستگاه هست مثل انبریک شدن دستگاه موقع اپدیت و یا کپی خور کردن دستگاه که اگر به درستی این دو کار صورت نگیرن و یا خدایی نکرده برق وسطشون بره دستگاه انبریک میشه که دیگه بالا نمیاد هر چند با چراغ زرد متفاوته چون در این حالت سیستم عامل یا NOR و NAND دستگاه اسیب دیدن و نه مادربورد که اونم تعمیرات مخصوصه خودش رو داره خرابی منبع تغذیه هم هست که اونم اشتباه نکنم چراغ زرد نمیده ولی خب دستگاه هم روشن نمیشه و چراغ خاموشم هست مثل دستگاه خودم که چراغ بی رنگ میاد به جای چراغ زرد این مورد هم میتونه به راحتی حل شه مثل ماله خودم هم ممکنه مشکل بزرگ باشه و مثل چراغ زرد به خرابیه مادربرد ربط داشته باشه ولی همه این خرابیا که گفتم احتمال رخدادنشون خیلی کمه اکثر دستگاه ها چراغ زرد میشن که همین چراغ زردم تو SUPER SLIM و SLIM به ندرت اتفاق میافته
در مورد بازی بله میشه ولی چهار نکته رو باید رعایت کنی فلشت باید سرعت خوبی داشته باشه وگرنه ممکنه بازی اجرا نشه و یا کند اجرا بشه و همچنین ظرفیت فلشت باید بالا باشه تا بازی مورد نظر کامل توش جا بشه و بعد اینکه به USB 2 و یا USB 3 بودن فلش هم ربط داره انگار که در این مورد مطمین نیستم ولی فکر کنم باید از USB 2 یا USB 3 حتما ساپورت کنه فلش متاسفانه اطلاعاتم در این مورد کافی نیست و اینکه فک نکنم برای بازیایی که فایل بزرگ تر از 4 گیگ دارن بشه از این روش استفاده کرد چون قبلا هم بهت گفتم وقتی به همچین بازیی برمیخوری باید فایل بزرگ تر از 4 گیگش رو خرد کنی با برنامه بعد که انتقالش میدی به هارد داخلی دستگاه از طریق برنامه MULTIMAN برنامه مولتی من به طور خودکار فایل شکسته شده رو به هم میچسبونه ولی شما که نمیخوای بریزی رو هارد داخلی میخوای از خوده فلش اجراش کنی که بعید میدونم برای اینجور بازیا بشه با فلش اجرا کرد توصیه منم اینه که تا جای ممکن بازیا رو بریزید داخل هارد داخلی و با فلش و یا هارد اکسترنال اجراشون نکنید هر چند که شدنیه این کار یه چیزه دیگه هم بگم خدمتتون کلا اجرا کردن حدود 70 درصد بازیای PS3 مثل اب خوردنه ولی 30 مابقی به دلایل مختلف مثل داشتن حجم بالا و یا داشتن فایل بالاتر از 4 گیگ و یا خیلی کند نصب شدن و یا اجرا نشدن اذیت میکنن بازیایی که کند نصب میشن تو مولتیمن و یا اجرا نمیشن بعد از نصب تعدادشون خیلی کمه ولی هستن و راه های مختلفی برای اجرا کردنشون هست مثلا باید به فرمت ISO تبدیلشون کرد و بعد نصبشون کرد و...
آخرین ویرایش: