هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

نمیشه بازی های ps3 رو با فرمت fat 32 ریخت تو فلش و از فلش بازی کرد؟
چی شد مگه قرار نشد برید pc ارتقا بدید؟
در رابطه با چراغا یه چراغ قرمز هست که یعنی دستگاه خاموشه و ربطی به ایراد داشتن یا نداشتن دستگاه نداره یه چراغ سبز هست که یعنی روشنه و یه چراغ زرد هست که یعنی دستگاه بردش یه اسیبی دیده حالا این اسیب مربوط به چه قطعه ای ( cpu و gpu و...) تو مادربورد هست باید دستگاه باز بشه و تعمیر کار تشخیص بده که دقیقا چه قطعه ای اسیب دیده یه سری حالت های دیگه هم برای خرابی دستگاه هست مثل انبریک شدن دستگاه موقع اپدیت و یا کپی خور کردن دستگاه که اگر به درستی این دو کار صورت نگیرن و یا خدایی نکرده برق وسطشون بره دستگاه انبریک میشه که دیگه بالا نمیاد هر چند با چراغ زرد متفاوته چون در این حالت سیستم عامل یا NOR و NAND دستگاه اسیب دیدن و نه مادربورد که اونم تعمیرات مخصوصه خودش رو داره خرابی منبع تغذیه هم هست که اونم اشتباه نکنم چراغ زرد نمیده ولی خب دستگاه هم روشن نمیشه و چراغ خاموشم هست مثل دستگاه خودم که چراغ بی رنگ میاد به جای چراغ زرد این مورد هم میتونه به راحتی حل شه مثل ماله خودم هم ممکنه مشکل بزرگ باشه و مثل چراغ زرد به خرابیه مادربرد ربط داشته باشه ولی همه این خرابیا که گفتم احتمال رخدادنشون خیلی کمه اکثر دستگاه ها چراغ زرد میشن که همین چراغ زردم تو SUPER SLIM و SLIM به ندرت اتفاق میافته
در مورد بازی بله میشه ولی چهار نکته رو باید رعایت کنی فلشت باید سرعت خوبی داشته باشه وگرنه ممکنه بازی اجرا نشه و یا کند اجرا بشه و همچنین ظرفیت فلشت باید بالا باشه تا بازی مورد نظر کامل توش جا بشه و بعد اینکه به USB 2 و یا USB 3 بودن فلش هم ربط داره انگار که در این مورد مطمین نیستم ولی فکر کنم باید از USB 2 یا USB 3 حتما ساپورت کنه فلش متاسفانه اطلاعاتم در این مورد کافی نیست و اینکه فک نکنم برای بازیایی که فایل بزرگ تر از 4 گیگ دارن بشه از این روش استفاده کرد چون قبلا هم بهت گفتم وقتی به همچین بازیی برمیخوری باید فایل بزرگ تر از 4 گیگش رو خرد کنی با برنامه بعد که انتقالش میدی به هارد داخلی دستگاه از طریق برنامه MULTIMAN برنامه مولتی من به طور خودکار فایل شکسته شده رو به هم میچسبونه ولی شما که نمیخوای بریزی رو هارد داخلی میخوای از خوده فلش اجراش کنی که بعید میدونم برای اینجور بازیا بشه با فلش اجرا کرد توصیه منم اینه که تا جای ممکن بازیا رو بریزید داخل هارد داخلی و با فلش و یا هارد اکسترنال اجراشون نکنید هر چند که شدنیه این کار یه چیزه دیگه هم بگم خدمتتون کلا اجرا کردن حدود 70 درصد بازیای PS3 مثل اب خوردنه ولی 30 مابقی به دلایل مختلف مثل داشتن حجم بالا و یا داشتن فایل بالاتر از 4 گیگ و یا خیلی کند نصب شدن و یا اجرا نشدن اذیت میکنن بازیایی که کند نصب میشن تو مولتیمن و یا اجرا نمیشن بعد از نصب تعدادشون خیلی کمه ولی هستن و راه های مختلفی برای اجرا کردنشون هست مثلا باید به فرمت ISO تبدیلشون کرد و بعد نصبشون کرد و...

آخرین ویرایش:
در رابطه با چراغا یه چراغ قرمز هست که یعنی دستگاه خاموشه و ربطی به ایراد داشتن یا نداشتن دستگاه نداره یه چراغ سبز هست که یعنی روشنه و یه چراغ زرد هست که یعنی دستگاه بردش یه اسیبی دیده حالا این اسیب مربوط به چه قطعه ای ( cpu و gpu و...) تو مادربورد هست باید دستگاه باز بشه و تعمیر کار تشخیص بده که دقیقا چه قطعه ای اسیب دیده یه سری حالت های دیگه هم برای خرابی دستگاه هست مثل انبریک شدن دستگاه موقع اپدیت و یا کپی خور کردن دستگاه که اگر به درستی این دو کار صورت نگیرن و یا خدایی نکرده برق وسطشون بره دستگاه انبریک میشه که دیگه بالا نمیاد هر چند با چراغ زرد متفاوته چون در این حالت سیستم عامل یا NOR و NAND دستگاه اسیب دیدن و نه مادربورد که اونم تعمیرات مخصوصه خودش رو داره خرابی منبع تغذیه هم هست که اونم اشتباه نکنم چراغ زرد نمیده ولی خب دستگاه هم روشن نمیشه و چراغ خاموشم هست مثل دستگاه خودم که چراغ بی رنگ میاد به جای چراغ زرد این مورد هم میتونه به راحتی حل شه مثل ماله خودم هم ممکنه مشکل بزرگ باشه و مثل چراغ زرد به خرابیه مادربرد ربط داشته باشه ولی همه این خرابیا که گفتم احتمال رخدادنشون خیلی کمه اکثر دستگاه ها چراغ زرد میشن که همین چراغ زردم تو SUPER SLIM و SLIM به ندرت اتفاق میافته
در مورد بازی بله میشه ولی چهار نکته رو باید رعایت کنی فلشت باید سرعت خوبی داشته باشه وگرنه ممکنه بازی اجرا نشه و یا کند اجرا بشه و همچنین ظرفیت فلشت باید بالا باشه تا بازی مورد نظر کامل توش جا بشه و بعد اینکه به USB 2 و یا USB 3 بودن فلش هم ربط داره انگار که در این مورد مطمین نیستم ولی فکر کنم باید از USB 2 یا USB 3 حتما ساپورت کنه فلش متاسفانه اطلاعاتم در این مورد کافی نیست و اینکه فک نکنم برای بازیایی که فایل بزرگ تر از 4 گیگ دارن بشه از این روش استفاده کرد چون قبلا هم بهت گفتم وقتی به همچین بازیی برمیخوری باید فایل بزرگ تر از 4 گیگش رو خرد کنی با برنامه بعد که انتقالش میدی به هارد داخلی دستگاه از طریق برنامه MULTIMAN برنامه مولتی من به طور خودکار فایل شکسته شده رو به هم میچسبونه ولی شما که نمیخوای بریزی رو هارد داخلی میخوای از خوده فلش اجراش کنی که بعید میدونم برای اینجور بازیا بشه با فلش اجرا کرد توصیه منم اینه که تا جای ممکن بازیا رو بریزید داخل هارد داخلی و با فلش و یا هارد اکسترنال اجراشون نکنید هر چند که شدنیه این کار یه چیزه دیگه هم بگم خدمتتون کلا اجرا کردن حدود 70 درصد بازیای PS3 مثل اب خوردنه ولی 30 مابقی به دلایل مختلف مثل داشتن حجم بالا و یا داشتن فایل بالاتر از 4 گیگ و یا خیلی کند نصب شدن و یا اجرا نشدن اذیت میکنن بازیایی که کند نصب میشن تو مولتیمن و یا اجرا نمیشن بعد از نصب تعدادشون خیلی کمه ولی هستن و راه های مختلفی برای اجرا کردنشون هست مثلا باید به فرمت ISO تبدیلشون کرد و بعد نصبشون کرد و...
برای اطلاعات عمومی میخواستم
شاید نظرم عوض شد ps3 خریدم
هنوز تکلیفم با خودم مشخص نیست
یه روز میگم ارتقا pc
یه روز میگم ps3
دارم دیوونه میشم
معلوم نیست با خودم چند چندم

راستی...
از اطلاعاتی که میدی
بی نهایت سپاس گذارم
حداقل شما و یکی دو نفره دیگه هستند درست و حسابی راهنماییم کنند

آخرین ویرایش:
برای خرید ps3
از سایت های اینترنتی خرید کنم یا
از دیوار سفارش بدم
لطفا راهنمایی کنید؟
داداش از سایت های اینترنتی که عکس درست حسابی نداره نخر اکه میخوای اینترنتی خرید کنی از دیوار یا شیپور یا ایسام یخر. نکته: داداش حتما به کارتون نگاه کن ببین اصل سونی هستش یا نه چون تقلبی زیاده و تقلبیش رو کارتون PS3 بر عکسه و حتما چک کن که سریال نامبر کارتون با دستگاه یکیه.

Ps3 چقدر تو بازی افت فریم داره؟
بازی های انحصاری چون با سخت افزار کنسول مچ شدن زیاد افت فریم ندارن یا حتی ممکنه اصن نداشته باشن
ولی بازی های مولتی پلتفرم احتمال افت فریم داره
من خودم تو PS3 فقط انحصاری بازی کردم برا همین از مولتی ها خبر ندارم 😁 (مولتی ها رو داخل ۳۶۰ و وی بازی کردم)

Ps3 چقدر تو بازی افت فریم داره؟
بستگی به بازی داره ولی به اون صورت که محسوس باشه من تا حالا ندیدم که بازی ای افت فریم داشته باشه اگر داشته باشه باید بخاطر ضعیف بودن خوده بازی باشه نهایتش کنسولو برمیداری به اینترنت وصلش میکنی و بازی رو اپدیت میکنی

• Like
Reactions: mqg1387
برای خرید ps3
از سایت های اینترنتی خرید کنم یا
از دیوار سفارش بدم
لطفا راهنمایی کنید؟
به نظر من از سایت دیوار بخری بهتره ولی من اصلا اینکه از نزدیک دستگاه رو ندیدی بخری رو توصیه نمیکنم برای خرید هم به موارد زیر توجه کن
1 کنسول بارکدش با بارکد جعبه یکی باشه (البته این مورد خیلی هم مهم نیست ولی بهتره که باشه)
2 کنسول مدل slim یا superslim باشه
3 برچسب پلمپ زیر دستگاه اصلا برداشته یا اسیب دیده نباشه(اگر برداشته شده باشه یا جابجا شده باشه و یا اسیب دیده باشه یعنی اینکه کنسول قبلا باز شده رو این مورد خیلی حساسیت نشون بده بر چسب پلمپ باید دقیقا روی پیچی باشه که برای باز کردن کنسول لازمه که باز بشه و صحیح و سالمم باشه برچسب چون راه هست که بشه برداشتش و دوباره چسبوندش برای این که ببینی این برچسب کجای کنسول slim و یا super slim قرار داره توصیه میشه فیلمای باز کردن این دو مدل دستگاهو تو نت ببینی)
4 کنسول از نظر ظاهری سالم باشه( زیاد کثیف یا خط و خش دار نباشه)
5 کنسول از نظر کارکرد (سالم بودن درایو بلوری و بالا اومدن و سالم بودن هارد و دور فن بالا نداشتن و زیاد داغ نشدن و هنگ نکردن) چک بشه برای مورد اول و دوم و سوم که کنسولو یه بار روشن میکنی و میری تو یه بازی تا مشخص بشه سالمن اگر از بازی اورجینال دیسکی استفاده بشه بهتره تا درایو بلوری هم بشه تست کرد برای سه مورد اخر یا باید کنسولو بدی دست تعمیر کار یا اینکه خودت ببینی صدای فنش بالاست یا نه و اینکه باهاش یه ساعت بازی کنی بعد برنامه webman داشته باشی بری توش ببینی دمای کنسول چقدر بالا رفته بدی تعمیر کار راحت تره
6 حتما حتما یه هفته مهلت تست از فروشنده برای چک کردن موارد بالا بگیر
چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aryahp and mqg1387
سلام دوستان من ی ps3 slim 250 گیگ دارم دمای cpu و gpu وقتی روشن میکنم از 31 و 32 شروع میشه درحالت استندبای تا 60 میرسه بعد از ی رب بازی دما میره رو 67 و دور فن میره بالا صداش آزاردهنده نیست ولی شنیده میشه میخواستم بدونم دماش عادیه یا ن؟ چراغ زرد یا قرمزم نمیشه اخطار گرم شدن هم نمیده ی پیچ زیرش هست روکش ابی داره من ب اون و حرف فروشنده اعتماد کردم ک گفت پلمپه حالا میخواستم بدونم دماش عادیه یان راستی ایستاده ک کنسول رو میزارم دماش 67 میشه افقی شاید تا 70 بره

سلام دوستان من ی ps3 slim 250 گیگ دارم دمای cpu و gpu وقتی روشن میکنم از 31 و 32 شروع میشه درحالت استندبای تا 60 میرسه بعد از ی رب بازی دما میره رو 67 و دور فن میره بالا صداش آزاردهنده نیست ولی شنیده میشه میخواستم بدونم دماش عادیه یا ن؟ چراغ زرد یا قرمزم نمیشه اخطار گرم شدن هم نمیده ی پیچ زیرش هست روکش ابی داره من ب اون و حرف فروشنده اعتماد کردم ک گفت پلمپه حالا میخواستم بدونم دماش عادیه یان راستی ایستاده ک کنسول رو میزارم دماش 67 میشه افقی شاید تا 70 بره
دوست عزیز با یه سرچ ساده تو نت با عنوانی مثل ps3 slim best temperatrue یه عالمه تاپیک برات میاد که در مورد دمای مناسب ps3 توشون بحث شده من خودم تو دوتاشون رفتم گفته بودن بهترین دمای ps3 بین 65 الی 70 درجه است که البته نه برای 15 دقیقه برای 1 ساعت و حد دماش هم 80 درجست یعنی نباید به این دما برسه یا بالاتر ازش بره این سوال شما هم در کل بهتره از تعمیر کار مجرب پرسیده بشه نه کاربرای اینجا حالا بگذریم که اکثر بچه های اینجا دانش فنی به اون صورت ندارن مثل خودم اصلا دستگاه شما رو نمیتونن از نزدیک ببینن تا یه شرح کامل از وضعیت دما و فنش داشته باشن ولی با این حال نظر شخصی خودم اینه که ps3 شما سالمه و فقط کمی ضعیف شده و بهتره سرویس (فنش و خمیر سلیکونش ) بشه بازم میگم اصلا رو نظر من حساب باز نکن

• Like
  • Like
هرکار کردم نشد از این سایت دانلود کنم!
............
یه سوال دیگم دارم :
موقع کپی فیلم از روی dvd داخل ps3 بعد یکی دو دقیقه پیغام fail میده! میدونید مشکل کجاست؟
متاسفم قربان تا حالا dvd حاوی فیلم رو داخل هارد ps3 کپی نکردم و نمیدونستم که اصلا همچین کاری میشه کرد ولی شما اگر فیلمو بریزی داخل فلش با فرمت fat 32 هم میتونی داخل ps3 اجراش کنی البته فرمت فیلم باید mp4 باشه در مورد دانلود بازیه metal gear هم این سایتو https://romsfun.com/roms/playstation-3/metal-gear-rising-revengeance.html و همچنین این سایتو Vimm's Lair: PlayStation 3 Vault امتحان کنید البته نمیدونم سرعتش کافیه یا نه برای دانلود و یه بدیه دیگه هم که دارن این سایتا اینه که بازی رو تک پارت برای دانلود گذاشته 26 گیگ باید یه جا دانلود کنید اگر بازم نشد تو گوگل سرچ کنید download metal gear rising revengence ps3 و همه سایتا رو چک کنید ببینید از یکیشون میتونید دانلود کنید یا نه دیگه اینم نشد باید با هارد یا فلش تشریف ببرید پشت شهرداری بگید براتون بریزن بازیو

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or