الان وضعیت دقیقا چجوریه کنسول اصلا روشن میشه؟سلام دوستان
یه مشکلی داشتم لطفا اگر کسی اطلاعی داری کمکم کنه من کنسول پلی استیشن سه رو باز کردم وقتی جمش کردم و روشنش کردم اول کپی خورش پرید بعد که اومدم درستش کنم متاسفانه هارد با پی سی فرمت شد و الان هرکاری میکنم فریمور نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
باید اول چند تا برسی کنی که ببینی مشکل از کجاست تا بتونی درستش کنی ... مثلا هارد سالمه و بد فکتور میگن نشده !؟ با کامپیوتر تست میکردی و ببینی همه چیش رنگ سبزه با برنامه تست هارد و البته الان هم فرمت گفتی شده ... خوب بعد الان بالا میاد هارد با کامپیوتر... بعد از تست از همون جا یا پلی ۳ بریم ریکاوری و سیف مود ...که با کنترل دکمه ها رو زدن میره و بری از اونجا فریمور بریزی حالا فریموری که نصب میشه یا سرچ کن ببین هکی باز هم نصب میشه فریمور ... فرمت هارد هم که عوض کردی و شناخته پلی ۳ و فریمور هم با فلش وصل میکنیم و میریزی ... یه گزینه دیگه هم هست اونجا که فکر نکنم لازمش باشه دیگه بزنی ... حالا همه این ها مربوط به نصب فریمور و هارد فرمت و ... هستش که اگه انجام دادی دیگه هیچی و اگه مشکل دیگه باشه باید اون ها رو هم برسی کنی ....سلام دوستان
یه مشکلی داشتم لطفا اگر کسی اطلاعی داری کمکم کنه من کنسول پلی استیشن سه رو باز کردم وقتی جمش کردم و روشنش کردم اول کپی خورش پرید بعد که اومدم درستش کنم متاسفانه هارد با پی سی فرمت شد و الان هرکاری میکنم فریمور نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
فعلا برای فریمور 4.89 HEN نیومده ولی به احتمال بالا در اینده نزدیک عرضه میشهدوستان برای فریمور جدید hen اومده ؟
اومد hen برای فریمور 4.89 ولی اگر میتونی صبر کنی چند ماهی صبر کن hen هنگی داره مخصوصا ورژنای ابتداییش اگر میخوای مطمین بشی که هنگیش پایینه و ایراد خاصی نداره چند ماه صبر کن ببین وضعیتش چجوریاست اگر عجله داری که همین الان دانلودش کندوستان برای فریمور جدید hen اومده ؟
ممنون. من مشکل هنگ کردن همیشه داشتم. فقط تو xmb اتفاق می افته هیچ وقت هنگام بازی هنگ نمیکنه. فعلا عجله ای ندارم صبر میکنم ورژن استیبل بیاداومد hen برای فریمور 4.89 ولی اگر میتونی صبر کنی چند ماهی صبر کن hen هنگی داره مخصوصا ورژنای ابتداییش اگر میخوای مطمین بشی که هنگیش پایینه و ایراد خاصی نداره چند ماه صبر کن ببین وضعیتش چجوریاست اگر عجله داری که همین الان دانلودش کن
بله درسته هنگای hen همیشه تو xmb و درست وقتی که فعالش میکنی اتفاق میافته ولی اگر hen جدید استیبل نباشه ممکنه تعداد هنگا بیشتر شه و ... من نمیگم که این ورژن hen استیبل نیست ممکنه خیلی هم خوب و استیبل باشه بهترین کار اینه که اگر برات مقدوره دو سه ماهی صبر کنی ببینی ورژن جدید HEN میاد یا نه اگر ورژن جدید برای همین فریمور نیومد بعد دو سه ماه سری بزنی به سایتایی مثل REDDIT تو گوگل سرچ کنی is ps3hen version 3.1.1 stable و تو این مایه ها اگر دیدی کسی ایرادی نگرفته بریزیش میتونی هم الان بریزیش نهایت دیدی خوب نیست دوباره ورژن رسمی بریزی و صبر کنی که ورژن استیبل بیادممنون. من مشکل هنگ کردن همیشه داشتم. فقط تو xmb اتفاق می افته هیچ وقت هنگام بازی هنگ نمیکنه. فعلا عجله ای ندارم صبر میکنم ورژن استیبل بیاد
سلام استادسلام دوستان
من یه ps3 فت دارم باز کردم تمیز کنم ولی موقع کار برد زیر دکمه پاور و اجکت شکست
حالا که بستمش دیگه اصلا روشن نمیشه حتی با دسته و کابل
ربطی به کیته داره؟ اگه آره میدونید چجور میشه بدون اون روشنش کرد؟
هرجا میگردم ندارن از این کیته
مرسی
سلام داداشسلام استاد
اگر امکانش هست لطفا یه عکاس بزارید
سلام بدون کیت روشن نمیشهسلام داداش
از چی عکس بفرستم؟
همه چیز کنسول سر جاشه فقط این کیته رو نداره
https://m.media-amazon.com/images/I/51S-2UJww1L._AC_SL1000_.jpg
بزرگوار اگر تهرانی یه سر پشت شهرداری بزن تو تعمیراتی ها امیدوارم که پیدا کنیسلام داداش
از چی عکس بفرستم؟
همه چیز کنسول سر جاشه فقط این کیته رو نداره
https://m.media-amazon.com/images/I/51S-2UJww1L._AC_SL1000_.jpg
درودسلام من یه پلیاستیشن ۳ فت ۴۰گیگ دارم تا وقتی وارد بازی نشدی همه چیز درسته ولی وقتی بازی رو باز میکنم ارور میده که کنسول خیلی گرم شده و سه تا بوق میزنه و خاموش میشه.باز کردم تمیز کردم خمیر سیلکونشم عوض کردم ولی فایده نداشت کسی میدونه مشکل کجاست؟کپی خور نیست اگه بخوام دمای فن رو ببینم باید کپی خورش کنم؟اگه آره کدوم فریمور نصب کنم؟