هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان کسی میتونه بگه چگونه میتونم سنسور حرکتی دسته یا دستگاه رو روشن کنم؟چون هرکاری میکنم واسه بازی باران شدید نمیتونم استفاده کنم از سنسور حرکتیش

• Like
Reactions: mqg1387
سلام دوستان کسی میتونه بگه چگونه میتونم سنسور حرکتی دسته یا دستگاه رو روشن کنم؟چون هرکاری میکنم واسه بازی باران شدید نمیتونم استفاده کنم از سنسور حرکتیش
سلام اتومات خودش روشن میشه مشکل شماز از دستس

خسته نباشید میخواستم بدونم دسته فیک با دسته اصلی چه قدر فرق داره خیلی با هم فرقشونه
دسته فیک داریم تا فیک بستگی داره کیفیت دسته فیک چقدر باشه که اکثرا پایینه کیفیتشون در بدترین حالت دسته های فیک سیکس اسیکس و شوک و بلوتوث (باید با سیم وصل شن به کنسول) و باتری درست حسابی ندارن و کیفیت بدنه و ریبونشون هم به شدت پایینه حتی شاید گیر نیاد ریبونشون اصلا توصیه نمیشه خرید دسته فیک

• Like
سلام من یه پلی‌استیشن ۳ فت ۴۰گیگ دارم تا وقتی وارد بازی نشدی همه چیز درسته ولی وقتی بازی رو باز میکنم ارور میده که کنسول خیلی گرم شده و سه تا بوق میزنه و خاموش میشه.باز کردم تمیز کردم خمیر سیلکونشم عوض کردم ولی فایده نداشت کسی میدونه مشکل کجاست؟کپی خور نیست اگه بخوام دمای فن رو ببینم باید کپی خورش کنم؟اگه آره کدوم فریمور نصب
یادمه یه زمان فت داشتم دستگاه خیلی دماش میرفت بالا و میدونستمم ک سالمه. با راهنمایی یکی از دوستان متوجه شدم هیت سینک خوب اتصال پیدا نمیکنه به چیپ ها و دفع حرارت خوبی نداره. یه تیکه مقوا گذاشتم پشت چیپ ها و پیچ ها رو بستم و تا همین چند ماه پیشم فروخته بودم به دوستم هنوز دستگاهه سالم بود و کار میکرد. دیگه فروختش و پلی 4 خرید.

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام خدمت دوستان عزیز، من یه هدفون بلوتوثی لنوو دارم (سالم و تست شده با موبایل) که به PS3 اسلیم وصل می‌شه ولی هیچ صدایی ازش نمیاد. همه تنظیمات رو هم طبق یوتیوب درست انجام دادم برای اینکه خروجی صدا روی هدفون بلوتوثی باشه اما بازم صدایی ندارم.

چه هدستی بخرم که کار کنه باهاش؟

• Like
سلام خدمت دوستان عزیز، من یه هدفون بلوتوثی لنوو دارم (سالم و تست شده با موبایل) که به PS3 اسلیم وصل می‌شه ولی هیچ صدایی ازش نمیاد. همه تنظیمات رو هم طبق یوتیوب درست انجام دادم برای اینکه خروجی صدا روی هدفون بلوتوثی باشه اما بازم صدایی ندارم.

چه هدستی بخرم که کار کنه باهاش؟
قربان متاسفانه هدفونای بلوتوثی به ps3 نمیتونن وصل شن خودم یه هدفون تسکو بلوتوثی داشتم که وصل میشد ولی صدایی ازش نمی اومد عین ماله شما شما دو تا راه داری راه اولت اینه که بری سونی گلد بخری که خب گرونه نزدیکه 3 تومنه ولی در عوض کیفیت نسبتا بالایی داره و سونی برای ps3 و ps4 طراحیش کرده تو جعبش یه دانگل بلوتوثی داره که به یو اس بی کنسول وصل میشه و شما میتونی از این طریق با هدفون رو ps3 بازی کنی راه دومت هم اینه که ریسک کنی و یه هدفون که تو جعبش دانگل بلوتوث داره یا سیمش usb هست نه 3.5 تو بازار بخری دانگل و یا سره سیم usb اش رو وصل کنی به کنسول ببینی صدا میده یا نه برای راه دوم من اصلا نمیتونم تضمینی به شما بدم اگر از راهی جواب گرفتی مخصوصا راه دوم به منم سعی کن اطلاع بدی دنبالشم خودم

• Like
آک موجود نیست جایی؟
من دو سال پیش از همون پشت شهرداری یدونه اکبند اصل پیدا کردم ولی اکثرا کپی یا های کپی بودن الانم برو همه مغازه ها رو بگرد احتمالا پیدا کنی البته با قیمت گزاف
فقط حتما یه سرچ کن یوتویوب فرق اصل و کپی رو یاد بگیر

دوستان راهی وجود داره بشه ریجن ps3 تغییر داد ولی خیلیم برام محم نیست فقط جای دگمه ضبدر دایره تغییر بدم اخه دستگاه خودم j دگمه بازیها رو تغییر میده خیلی تو مخ
با مولتیمن فکر کنم بشه تغییر داد جایدکمه رو ولی رژیون خیر نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or