هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

کسی به سوال بالا جواب میده
دوست عزیز مطمین باشید که رایگان بودن یا نبودن انلاین بازی کردن ربطی به مدل ps3 نداره برای همه مدلای ps3 یکی هست دور فت هم خط قرمز بکشید که هم خیلی قدیمی شدن هم خیلی میسوزن نمیدونم انلاین بازی کردن روی ps3 مجانیه یا پولی ولی هر چی باشه برای همه مدلاست الانم بعید میدونم بازی انلاینی بشه روی ps3 بازی کرد اکثرا سروراشون شات دون شدن اگرم تعداد قلیلی هنوز کار کنن به شدت خلوتن باید تنهایی بری توشون مپ بازی رو متر کنی اگر خیلی انلاین دوست داری پیشنهادم به شما xbox one s یا x هست ماهی 15 دلار بده gamepass بگیر یه عالمه بازی رو میتونی باهاش دانلود کنی و انلاین و افلاین بازی کنی سرورای اکثرشون هم پره موفق باشید

نو که فکر نمیکنم باشه کنسول های نسل هفتمی با وجود نسل نهم الان وضعیتشون مثل ps2 هستش و فقط دست دومشون هست برای قیمت و خرید هم میتونی بری تو نرم افزار دیوار
سلام من الان یدونه ps3 slim پیدا کردم پشتش باز شده ولی برد کبرا روش نیست نمیدونم چرا باز شده به نظرت بگیرم؟

سلام من الان یدونه ps3 slim پیدا کردم پشتش باز شده ولی برد کبرا روش نیست نمیدونم چرا باز شده به نظرت بگیرم؟
چون دیگه نیازی به برد کبرا نیست و به صورت نرم افزاری کپیخور میشه. اگه سالم باشه و فقط برای برد باز شده باشه اره بگیر

الان ps3 super slim با حافظه ۲۵۰ یا ۵۰۰ گیگ تمیز چند گیر میاد؟

هکش به چه صورتی هست؟ نرم افزاری یا سخت افزاری؟
و سخته هکش یا نه؟
خطر نداره؟

این مدل super slim مثل مدلا قبلیش نیست ؟ از نظر اینکه دیدم تو همین تاپیک نوشتن باید کنسول باز کنی خمیر عوض کنی و ....

بازیازشو از کجا میشه پیدا کرد که روی هاردش ریخت؟

آیا غیر از دسته خودش پلی ۳ . دسته ps2 هم بهش میخوره ؟ یا دسته usb ؟ با تبدیل

هنوز برای ps3 بازی میاد؟

و سخته هکش یا نه؟
خطر نداره؟

این مدل super slim مثل مدلا قبلیش نیست ؟ از نظر اینکه دیدم تو همین تاپیک نوشتن باید کنسول باز کنی خمیر عوض کنی و ....

هنوز برای ps3 بازی میاد؟
سلام دوست عزیز، همه‌ی مدل‌های PS3 الآن به صورت نرم‌افزاری کپیخور می‌شن ترجیحاً همون‌جا که می‌خری بگو کپی‌خورش کنند...
بازی دیگه نمیاد براش آخرین بازی‌ها fifa 19 و pes 18 هستن براش ولی بالای 4000تا بازی براش موجوده که می‌تونی به راحتی دانلود کنی هم سایت‌های خارجی و هم داخلی...
مشکل گرمايشی معروف PS3 fat که موجب چراغ زرد شدن می‌شد تا حدودی برطرف شده در مدل‌های اسلیم و سوپراسلیم ولی کماکان گزارش شده که به ندرت اتفاق افتاده...
فقط دسته خودش رو می‌خوره و PS4... البته یه سری هم دیدم که مونتاژ شده هستند دسته‌ها و ادعا می‌کنند که پشتیبانی می‌کنند از PS3 ولی توصیه نمی‌شه....
موفق باشید.

و سخته هکش یا نه؟
خطر نداره؟

هنوز برای ps3 بازی میاد؟

سلام اقا احسان

دسته ی usb راحت بهش می خوره خودم چند تا دسته تست کردم . حتی دسته ی ps2 با تبدیل usb پس خیالت راحت.

دنبال خرید ps3 super slim هستم
که هارد داخلیش ۲۵۰ یا ۵۰۰ گیگ باشه

با چه قیمتی ارزش خرید داره این مدل ps3 ؟
از کجا میشه گیر آورد؟

این مدل هک میشه؟ هکش راحته یا دردسر داره؟
همه بازیا اجرا میکنه؟
میشه از فلش اینا هم برا اجرا بازی استفاده کرد ؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
دنبال خرید ps3 super slim هستم
که هارد داخلیش ۲۵۰ یا ۵۰۰ گیگ باشه

با چه قیمتی ارزش خرید داره این مدل ps3 ؟
از کجا میشه گیر آورد؟

این مدل هک میشه؟ هکش راحته یا دردسر داره؟
همه بازیا اجرا میکنه؟
میشه از فلش اینا هم برا اجرا بازی استفاده کرد ؟

از کجا میشه پیدا کردو دقیق نمیدونم ولی بگردی پیدا میشه :D
هارد رو خودت میتونی عوض کنی و هر ظرفیتی دوست داشتی روش بندازی.
راحت هک میشه و هیچ دردسری نداره. از فلش هم میشه بازی اجرا کرد.

سلام دوستان واقعا من موندم ps3 بخرم یانه راهی نیست که بشه فهمید صاحب قبلیش چقدر یا چند ساعت باهاش کار کرده یا اینکه خمیرش عوض شده یا نه ؟
دو راه فقط به ذهنم میرسه برای خمیر که خب برگه پلمپ دستگاه رو ببین خواستی بگو برات ازش عکس بزارم اگه سرجاش باشه یعنی باز نشده اگه سرجاش نباشه یا خیلی کج و کوله باشه یعنی باز شده یا احتمالا باز شده برای کار کرد دستگاه هم یکی خود دستگاه رو ببین و هم دستش رو ببین تمیزه یا نه خط و خش زیاد داره یا نه و اینکه برو بخش تروفی بازی ها ببین چند تا بازی اونجا هست و تا چند درصد کامل شدن اگه تعداد بازی ها بالا بود و درصد تروفی ها هم همین طور یعنی زیاد باهاش بازی شده البته هیچ کدوم از این راه ها 100 درصدی نیستن ولی راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه بهت بگم

• Like
Reactions: se.phi.roth

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or