سلام من یه ps3 اسلیم 250 گیگ دارم. مدتی پیش کپیخورش پرید بردم بیرون کپیخور کردن و وبمن و مولتی من هم روش نصب کردن. و فریمورش هم overflow 4.85 هستش. الان یه مشکلی هست... تو بعضی بازیا بعد از نیم ساعت بازی کردن یه هشدار اورهیت گوشه سمت راست صفحه میاد و دمای cpu و rsx رو نشون میده... وبعد از اون هربار که میاد دمای بیشتری نشون میده. تو سه تا از بازیام بعد از 10 دقیقه که وارد بازی شدم همون هشدار میاد و دمای بالایی رو نشون میده (بالای 70درجه) و بلا فاصله دور فن مثل هواپیما میره بالا و توی بازی pes 2018 بعد از 1 ساعت اینجوری میشه... تو بعضی بازیها اصلانه هشداری میاد نه دورفن میره بالا... قبل از اینکه کپیخورش بپره چنین مشکلی نداشتم. فریمورم هم rogero 4.82 بود که خودم آپدیت کرده بودم. مشکل کجاست؟ از خمیر سیلیکونه؟ یا شاید مربوط به تنظیمات وبمن میشه؟ خواهشا جواب بدین... راستی یه چیزی فک میکنم قبلا همین مشکل داغ شدن رو داشته... چون من دستگاهم رو دست دوم گرفتم.. و یه نرم افزار روش بود به اسم کنترل فن که عکسش عکس یه پرچم آبی بود یه بار اجراش کردم یه صفحه آبی اومد یه سری نوشته هم توش بود زود زدم بیرون.. حدس میزنم داغشدن رو از قبل داشته که اون نفر قبلی به صورت نرم افزاری دور فن رو پایین آورده بوده... چون یه جایی از مولتی من دمای سیستم رو دیده بودم که دمای 70 تا 85 درجه داشت. قبل از اینکه کپیخورش بپره اون نرمافزار control fan روش بود و من تو بازی های سنگین مثل آنچارتد 3 و لست اف اس هیچ مشکلی نداشتم... الآن وقطی دستگاه رو روشن میکنم و دمای سیستم رو میگیرم، در حالت عادی حدود 40 درجه نشون میده که بعد از هر چند ثانیه دما یک درجه میره بالا تر که خیلی نگرانم کرده... خودم حدس میزنم خمیر سیلیکون باشه... لطف کنین جواب بدین. خیلی ممنون...