هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

معلومه نه
بزار پاییز بیاد ارزون میشه بخر
الان قیمت ها فوق توهمیه

خودم دنبال کنسولم
ولی با این قیمتا باد هوایی نمیخرم
به نظرم بخر 3 اول که اومد 400 بود همه گفتن 4 بیاد میره پایین ولی الان خود شاهدی 4 اومده pro اش هم آمده ولی هنوز قیمتی پایین نرفته هیچ کنسولی اینجوری نمیشه چون اینجا ایرانه

الان ps3 super slim با حافظه ۲۵۰ یا ۵۰۰ گیگ تمیز چند گیر میاد؟

هکش به چه صورتی هست؟ نرم افزاری یا سخت افزاری؟
و سخته هکش یا نه؟
خطر نداره؟

این مدل super slim مثل مدلا قبلیش نیست ؟ از نظر اینکه دیدم تو همین تاپیک نوشتن باید کنسول باز کنی خمیر عوض کنی و ....

بازیازشو از کجا میشه پیدا کرد که روی هاردش ریخت؟

آیا غیر از دسته خودش پلی ۳ . دسته ps2 هم بهش میخوره ؟ یا دسته usb ؟ با تبدیل

هنوز برای ps3 بازی میاد؟
دسته usb راحت بهش وصل میشه که میتونی دسته pc یا دسته ps2 و ps1 با تبدیل یا دسته سیمدار 360 رو بهش وصل کنی

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان سوالی داشتم دمای cpu و rsx کنسول من بعد از نیم ساعت بازی کردن به ترتیب به ۷۳ و ۷۹ میرسه اما هیچ وقت به هشتاد نرسیده خواستم بپرسم این طبیعیه یا مشکل داره هوای اتاق هم گرم نیست با این که کولر هم میزنم همش رو این دماست

• Like
سلام دوستان سوالی داشتم دمای cpu و rsx کنسول من بعد از نیم ساعت بازی کردن به ترتیب به ۷۳ و ۷۹ میرسه اما هیچ وقت به هشتاد نرسیده خواستم بپرسم این طبیعیه یا مشکل داره هوای اتاق هم گرم نیست با این که کولر هم میزنم همش رو این دماست

درود

مدل دستگاه

• Like
دورفنت رو چند میره؟
راستش من نمیدونم چون فقط مولتی من رو دارم وب من رو ندارم که دور فن رو بفهمم ولی خب اولش که روشن میکنم سرمو میذارم رو کنسول صدای فنو میشنوم بعد نیم ساعت از فاصله دو متری هم صداشو میشنوم رو بازی killzone 3

• Like
  • Like
Reactions: Amir Gamer2009
دوستان به نظرتون ارزش xbox 360 با ps3 برابر هست؟
نمیخوام مقایسه کنم خواستم نظرتون رو بپرسم که به نظرتون برای تنوع 360 ام رو با ps3 عوض کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or