che-jaleb
کاربر سایت
مثل خر موندم تو گل که بخرم ps3 یا نه میترسم بره تو پاچم
معلومه نه
بزار پاییز بیاد ارزون میشه بخر
الان قیمت ها فوق توهمیه
خودم دنبال کنسولم
ولی با این قیمتا باد هوایی نمیخرم
مثل خر موندم تو گل که بخرم ps3 یا نه میترسم بره تو پاچم
میشه به محافظ وصل کرد و توصیه میکنم به محافظ وصلش کنیدوستان ببخشید ps3 رو میشه به محافظ برق وصل کرد یا اینکه باید مستقیم زد به برق؟
خیلی ممنونم محافظ صوتی و تصویری مناسبه برای ps3?میشه به محافظ وصل کرد و توصیه میکنم به محافظ وصلش کنی
نمیددونم اینو دیگه با مدلای مختلف محافظ اشنایی ندارم ولی فکر کنم خوب باشه همین براشخیلی ممنونم محافظ صوتی و تصویری مناسبه برای ps3?
به نظرم بخر 3 اول که اومد 400 بود همه گفتن 4 بیاد میره پایین ولی الان خود شاهدی 4 اومده pro اش هم آمده ولی هنوز قیمتی پایین نرفته هیچ کنسولی اینجوری نمیشه چون اینجا ایرانهمعلومه نه
بزار پاییز بیاد ارزون میشه بخر
الان قیمت ها فوق توهمیه
خودم دنبال کنسولم
ولی با این قیمتا باد هوایی نمیخرم
دسته usb راحت بهش وصل میشه که میتونی دسته pc یا دسته ps2 و ps1 با تبدیل یا دسته سیمدار 360 رو بهش وصل کنیالان ps3 super slim با حافظه ۲۵۰ یا ۵۰۰ گیگ تمیز چند گیر میاد؟
هکش به چه صورتی هست؟ نرم افزاری یا سخت افزاری؟
و سخته هکش یا نه؟
خطر نداره؟
این مدل super slim مثل مدلا قبلیش نیست ؟ از نظر اینکه دیدم تو همین تاپیک نوشتن باید کنسول باز کنی خمیر عوض کنی و ....
بازیازشو از کجا میشه پیدا کرد که روی هاردش ریخت؟
آیا غیر از دسته خودش پلی ۳ . دسته ps2 هم بهش میخوره ؟ یا دسته usb ؟ با تبدیل
هنوز برای ps3 بازی میاد؟
سلام دوستان سوالی داشتم دمای cpu و rsx کنسول من بعد از نیم ساعت بازی کردن به ترتیب به ۷۳ و ۷۹ میرسه اما هیچ وقت به هشتاد نرسیده خواستم بپرسم این طبیعیه یا مشکل داره هوای اتاق هم گرم نیست با این که کولر هم میزنم همش رو این دماست
سلامدرود
مدل دستگاه
راستش من نمیدونم چون فقط مولتی من رو دارم وب من رو ندارم که دور فن رو بفهمم ولی خب اولش که روشن میکنم سرمو میذارم رو کنسول صدای فنو میشنوم بعد نیم ساعت از فاصله دو متری هم صداشو میشنوم رو بازی killzone 3دورفنت رو چند میره؟
Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free - Direct links, Google drive یه سر به این سایت بزن شاید به دردت بخوره ارشیوش خیلی کامله ولی دانلود کردن ازش یه مقدار داستان دارهبچه ها سایتی برای دانلود بازی ps3 یراغ دارید راحت بشه دانلود کرد سایت خارجی باشه میخام gta iv دانلود کنم