هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من یک ماه هست که ps3 slim 500gb گرفتم ولی یه سری مشکلات دارم باهاش
دمای کنسول نمیدونم نرمال هست یا نه و واسم سواله هرچند که تابستون نزدیکه و هوا گرمه و دمای کنسول میره بالا
Gta v :72
Assasin creed black flag:68
Watch dogs:67
Gow3:71
وب من ندارم و دما رو با مولتی من میبینم
بیشتر اوقات هم دمای cpu با rsx برابره و زیر کنسول رو هم خالی میکنم
حالا سوال اینه که طبیعیه یا نه؟
خیلی گفتن دمای خطرناک از 78 به بالاست ولی شک دارم خواستم از شما بپرسم
لطفا جواب بدید که اگه مشکل داشت کنسول رو تعمیر کنم

سلام دوستان
من یک ماه هست که ps3 slim 500gb گرفتم ولی یه سری مشکلات دارم باهاش
دمای کنسول نمیدونم نرمال هست یا نه و واسم سواله هرچند که تابستون نزدیکه و هوا گرمه و دمای کنسول میره بالا
Gta v :72
Assasin creed black flag:68
Watch dogs:67
Gow3:71
وب من ندارم و دما رو با مولتی من میبینم
بیشتر اوقات هم دمای cpu با rsx برابره و زیر کنسول رو هم خالی میکنم
حالا سوال اینه که طبیعیه یا نه؟
خیلی گفتن دمای خطرناک از 78 به بالاست ولی شک دارم خواستم از شما بپرسم
لطفا جواب بدید که اگه مشکل داشت کنسول رو تعمیر کنم
برای دور فن 40درصد نرماله، بستگی به دور فنت داره چون تارگتش برای گرما روی حالت syscon برنامه ریزی شدست. برای تابستون با دور فن 40 به 73 هم می رسه، دمای اتاق روی راندمان کنسول خیلی تاثیر داره، به عنوان مثال ظهر که هوا گرمتره دمای کنسول نسبت به شب چند درجه فرق می کنه. اینکه می گی دمای RSX و CPU برابره مشکلی وجود نداره

مواردی که تاثیر مثبتی روی دما می ذارن
استفاده از هارد SSD یا وسترن دیجیتال (هر چی تاریخ ساخت جدیدتر باشه بهتر کار می کنه) به دلیل خنکتر کار کردن
استفاده از خمیر سیلیکون برند
عمودی گذاشتن کنسول
تمیز نگه داشتن فن (درآوردنش راحته)

برای دور فن 40درصد نرماله، بستگی به دور فنت داره چون تارگتش برای گرما روی حالت syscon برنامه ریزی شدست. برای تابستون با دور فن 40 به 73 هم می رسه، دمای اتاق روی راندمان کنسول خیلی تاثیر داره، به عنوان مثال ظهر که هوا گرمتره دمای کنسول نسبت به شب چند درجه فرق می کنه. اینکه می گی دمای RSX و CPU برابره مشکلی وجود نداره

مواردی که تاثیر مثبتی روی دما می ذارن
استفاده از هارد SSD یا وسترن دیجیتال (هر چی تاریخ ساخت جدیدتر باشه بهتر کار می کنه) به دلیل خنکتر کار کردن
استفاده از خمیر سیلیکون برند
عمودی گذاشتن کنسول
تمیز نگه داشتن فن (درآوردنش راحته)
داش ببین
توی هر گیمی که بازی کردم فن زیاد سریع نبود و فاصلت با کنسول کمتر از نیم متر می بود که بتونی صدای فنو بشنوی
ولی توی gta v سرعت فن بالاست و دما 72
امروز سه ساعت gow 3 بازی کردم صدای فن کم بود ولی دما 67
عجیب بود واسم ولی احساس میکنم gta v فشار میاره به کنسول

داش ببین
توی هر گیمی که بازی کردم فن زیاد سریع نبود و فاصلت با کنسول کمتر از نیم متر می بود که بتونی صدای فنو بشنوی
ولی توی gta v سرعت فن بالاست و دما 72
امروز سه ساعت gow 3 بازی کردم صدای فن کم بود ولی دما 67
عجیب بود واسم ولی احساس میکنم gta v فشار میاره به کنسول
کاملا نرماله، هر چی بازی سنگینتر باشه مثل GTA و TLoU منابع بیشتری هم به خودش اختصاص می ده و در نتیجه کنسول گرمتر می شه
زیر کنسول رو نگاه کن سری ساخت رو بهم بگو، مثلا زده 2106A یا 3000

• Like
Reactions: MrElectricWizard
کاملا نرماله، هر چی بازی سنگینتر باشه مثل GTA و TLoU منابع بیشتری هم به خودش اختصاص می ده و در نتیجه کنسول گرمتر می شه
زیر کنسول رو نگاه کن سری ساخت رو بهم بگو، مثلا زده 2106A یا 3000
سلام خسته نباشی
2506B
میشه با این سری ساخت فهمید که تاریخ ساخت کنسول کی بوده؟

Attachments

• ۲۰۲۴۰۵۲۷_۱۱۳۶۳۹.jpg
    ۲۰۲۴۰۵۲۷_۱۱۳۶۳۹.jpg
    1.8 MB · مشاهده: 12
سلام خسته نباشی
2506B
میشه با این سری ساخت فهمید که تاریخ ساخت کنسول کی بوده؟
تاریخ ساخت کنسول شما 2011ـه و جزو آخرین مدل های سری 2000ـه، 45CPU و 40GPUنانومتریه, به لحاظ کارکرد کنسول خنکیه. عکسی که از مشخصات فریمورت گذاشتی کبرائه بهترین کاستوم فریموره، هر موقع خواستی میتونی تا 4.91 Evilnat Cobra ارتقاش بدی، برای دانلود و اطلاعات نصب می تونی به این سایت فارسی مراجعه کنی

• Like
Reactions: Porygamer
تاریخ ساخت کنسول شما 2011ـه و جزو آخرین مدل های سری 2000ـه، 45CPU و 40GPUنانومتریه, به لحاظ کارکرد کنسول خنکیه. عکسی که از مشخصات فریمورت گذاشتی کبرائه بهترین کاستوم فریموره، هر موقع خواستی میتونی تا 4.91 Evilnat Cobra ارتقاش بدی، برای دانلود و اطلاعات نصب می تونی به این سایت فارسی مراجعه کنی
داش یه چیزی
توی بازی fifa 18
قبل ورود به گیم این ارور میاد که میگه بازی fireware 4.85 میخواد ولی واسه من 4.75 هست . ولی به هر حال میتونم وارد بازی بشم ولی موقعی که میخوام بیام بیرون کنسول صفحش سیاه میشه و سه تا بوق میزنه
کنسول روشنه و فن هم روشنه ولی صفحه سیاهه
این مشکل فقط تو fifa 18 هست
بخاطر اینه که نسخه ها با هم همخوانی نداره؟

داش یه چیزی
توی بازی fifa 18
قبل ورود به گیم این ارور میاد که میگه بازی fireware 4.85 میخواد ولی واسه من 4.75 هست . ولی به هر حال میتونم وارد بازی بشم ولی موقعی که میخوام بیام بیرون کنسول صفحش سیاه میشه و سه تا بوق میزنه
کنسول روشنه و فن هم روشنه ولی صفحه سیاهه
این مشکل فقط تو fifa 18 هست
بخاطر اینه که نسخه ها با هم همخوانی نداره؟
سه بوق و بعد سیاه شدن تصویر بخاطر خرابی فایل های بازیه، شما بازی رو پاک کن، دوباره انتقالش بده ولی بصورت ISO از مولتیمن، موقع کپی کردن روی هارد گزینه ISO توی لیستش داره. اگر خود فایل فیفا مشکل نداشته باشه مشکلت باید حل بشه

• Like
Reactions: Porygamer
سه بوق و بعد سیاه شدن تصویر بخاطر خرابی فایل های بازیه، شما بازی رو پاک کن، دوباره انتقالش بده ولی بصورت ISO از مولتیمن، موقع کپی کردن روی هارد گزینه ISO توی لیستش داره. اگر خود فایل فیفا مشکل نداشته باشه مشکلت باید حل بشه
من خودم بازیهارو نمیریزم
کنسولو میبرم همونجایی که خریدمش واسم میریزه هر بازی 25 تومن
نمیصرفه که خودم دانلود کنم و بریزم تو فلش و اینا ولی مهم نیست که فیفا مشکل داشته باشه یا نه فقط میترسیدم که مصکل از کنسول باشه

• Like
Reactions: .Amirone
Amir one عزیز شما مثل اینکه خوب سر در میاری از دمای ps3
من یه ps3 slim مدل 2504b دارم که رو حالت فن syscon تو بازی gta v دمای cpu به ۷۵ درجه و gpu ۸۰ درجه میرسه اما سرعت فنو میارم رو ۴۰ درصد تحت هیچ شرایطی دمای کنسول بالای ۷۰ نمیره نه cpu نه gpu داستانش چیه نرماله؟

Amir one عزیز شما مثل اینکه خوب سر در میاری از دمای ps3
من یه ps3 slim مدل 2504b دارم که رو حالت فن syscon تو بازی gta v دمای cpu به ۷۵ درجه و gpu ۸۰ درجه میرسه اما سرعت فنو میارم رو ۴۰ درصد تحت هیچ شرایطی دمای کنسول بالای ۷۰ نمیره نه cpu نه gpu داستانش چیه نرماله؟
روی حالت syscon که خود کنسول دما رو تنظیم می کنه غیر عادیه که وقتی دما از 74 گذشت نره روی 40٪، CPU تا 74 و 75 روی دور فن 40 برا تابستون نرماله ولی GPU با دمای 80 به اورهیت نزدیک شده، کلا GPU در این سری مثل کنسول کاربر بالایی دماش باید کمی پایینتر از CPU باشه یا با اختلاف کمی بالا پایین بشه. اما اینکه دستی می گی دور فن رو می بری روی 40 دما نرمال می شه یک مشکلی وجود داره، چون همونطور که گفتم روی دمای 74 اتومات کنسول می ره روی 40٪، ممکنه باگ CFW باشه که رو حالت Syscon درست عمل نمی کنه، ولی ابتدا باید فن کنسول چک بشه موقع چرخش تاب بر نداشته باشه یا پرخاک نباشه، چون وقتی خاک می گیره یا تاب بر می داره فن درست نمی چرخه، تمیز بشه و در آوردنش راحته، خمیر سیلیکون رو اگر مدت هاست عوض نکردی باد تعویض بشه با یک خمیر خوب مثل گریزلی یا کولر مستر، خمیرهای دیگه هم هستن که بسیار گیرونن ولی همین برندها کفایت می کنه. با انجام این موارد باید مشکلت حل بشه، دمای GPU کنسول من تو تابستون در بازی های مختلف از 63 بالاتر نمی ره خیلی وقتم هست خمیرو عوض نکردم ولی CPU اگر تهویه اتاق مناسب نباشه و کولر خاموش باشه تا 73 با دور فن 35 می ره. برخی اوقات باید IHS یا همون پلیت های روی CPU GPU برداشته بشه تا با تعویض خمیر زیر دما رو نرمال کرد ولی اینکار ریسک بالایی داره و در صورت نتیجه نگرفتن از توضیحات قبل آخرین راه حل برداشتن پلیت هاست که توسط تعمیرکار حرفه ای که کارش ریباله باید انجام بشه

روی حالت syscon که خود کنسول دما رو تنظیم می کنه غیر عادیه که وقتی دما از 74 گذشت نره روی 40٪، CPU تا 74 و 75 روی دور فن 40 برا تابستون نرماله ولی GPU با دمای 80 به اورهیت نزدیک شده، کلا GPU در این سری مثل کنسول کاربر بالایی دماش باید کمی پایینتر از CPU باشه یا با اختلاف کمی بالا پایین بشه. اما اینکه دستی می گی دور فن رو می بری روی 40 دما نرمال می شه یک مشکلی وجود داره، چون همونطور که گفتم روی دمای 74 اتومات کنسول می ره روی 40٪، ممکنه باگ CFW باشه که رو حالت Syscon درست عمل نمی کنه، ولی ابتدا باید فن کنسول چک بشه موقع چرخش تاب بر نداشته باشه یا پرخاک نباشه، چون وقتی خاک می گیره یا تاب بر می داره فن درست نمی چرخه، تمیز بشه و در آوردنش راحته، خمیر سیلیکون رو اگر مدت هاست عوض نکردی باد تعویض بشه با یک خمیر خوب مثل گریزلی یا کولر مستر، خمیرهای دیگه هم هستن که بسیار گیرونن ولی همین برندها کفایت می کنه. با انجام این موارد باید مشکلت حل بشه، دمای GPU کنسول من تو تابستون در بازی های مختلف از 63 بالاتر نمی ره خیلی وقتم هست خمیرو عوض نکردم ولی CPU اگر تهویه اتاق مناسب نباشه و کولر خاموش باشه تا 73 با دور فن 35 می ره. برخی اوقات باید IHS یا همون پلیت های روی CPU GPU برداشته بشه تا با تعویض خمیر زیر دما رو نرمال کرد ولی اینکار ریسک بالایی داره و در صورت نتیجه نگرفتن از توضیحات قبل آخرین راه حل برداشتن پلیت هاست که توسط تعمیرکار حرفه ای که کارش ریباله باید انجام بشه

امیر عزیز همون طور که گفتید فک کنم باگه ورژنی هم که رو کنسوله ۴.۹۰ evilnat هستش و همون طور که تست کردم دور فن رو دمای ۸۰ هم بالاتر از ۳۳ نمیره و ۸۰ ثابت میمونه در مورد فن هم که من ماه پیش کنسول رو باز کردم خاک گیری کردم اما زیاد خاک نگرفته بود و فن هم سالمه و همون طور که گفتم درصد فن رو که دستی رو ۴۰ ثابت میزارم همه چیز نرمال میشه در مورد خمیر سیلیکون هم بگم که این کنسول قبل از من دست یه نفر بوده و فکر کنم کلا عوض نشده

سرعت فن که میاد رو ۴۰ دمای cpu میاد رو 65 gpu هم میاد رو 70

• Like
باز من فردا یه ساعت gow 3 پلی میدم رو حالت syscon و سرعت فن دستی 40 درصد دمای دقیق رو میفرستم ممنون از راهنماییت🌹

• Like
سلام خدمت همه دوستان یه ps3 خام دارم میخام انلاین بازی کنم باهاش ولی وقتی تست میگیرم ارور اتصال به psn میده با چند تا نت هم همراه هم ایرانسل تست کردم نشده اینم ارورشه the connection to sony conputer time out تا یک هفته پیش انلاین یودم یدفه اینجوری شد اگه کسی میدونه یا با ps3 متصله لطفا راهنمایی کنید
منم همین مشکل دارم حس میکنم تحریم شده ولی مطمئن نیستم میخوام بتلفیلد ۳ رو روزای آخری بازی کنم

سلام.من خیلی وقته از کنسول استفاده نکردم.الان دسته ها شارژ نمیشن.فقط موقعی که کابل بهش وصل هست چراغاش روشن میشه و کار میکنه.کابل رو که بکشم دسته خاموش میشه.ایا مشکل از خراب شدن باتریش هست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or