هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

مشکل اینجاست که ارزون پیدا نمیشه. اگه باشه هم یا کارتنش فابریک نیست یا مشکلاتی داره. بیزحمت اگه قیمت فت و اسلیم دستتون هست بگید. کابل شارژ دسته پلی سه همون کابل شارژر گوشی هست یا فرق داره؟ ممنون
کارتنش مهم نیستش که دیگه، شما با دستگاه کار دارین.

بگردین هست پارسال یه بنده خدا اینجا پلی 3 اسلیم داشت شیراز بود فکر کنم، برای یکی میخواستم بخرم ازش قسمت نشد دستگاهه کلا 500 ساعت کار کرده بود!

کابل شارژ دسته های ps3 مدل مینی یو اس بی هست و میکرو یو اس بی نمیخوره

البته با یه سری ترفند میشه type-c هم کردش

کارتنش مهم نیستش که دیگه، شما با دستگاه کار دارین.

بگردین هست پارسال یه بنده خدا اینجا پلی 3 اسلیم داشت شیراز بود فکر کنم، برای یکی میخواستم بخرم ازش قسمت نشد دستگاهه کلا 500 ساعت کار کرده بود!

کابل شارژ دسته های ps3 مدل مینی یو اس بی هست و میکرو یو اس بی نمیخوره

البته با یه سری ترفند میشه type-c هم کردش
خیلی ممنون. راستش این جریان کارتن رو از یه کلوپی شنیدم که گفت اگه مال خودش نباشه حداقل دو میلیون از ارزش دستگاه رو پایین میاره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sega_genesis
اینا دیگه بازیا بازاریه وگرنه دستگاه که برا 15 سال پیشه دیگه این حرفا نداره
سلام. یه مدل فت توی یه مغازه دیدم ۳۲۰ گیگه که قیمت خوبی میگفت. و مغازه دار گفت که تستش کرده و خوب کار کرده و فن نکرده. روی کارتنش هم زده بود 80 گیگ(احتمالا مدلای اول پلی ۳ باشه). به نظر شما خرید این دستگاه ارزش داره؟

• Like
سلام. یه مدل فت توی یه مغازه دیدم ۳۲۰ گیگه که قیمت خوبی میگفت. و مغازه دار گفت که تستش کرده و خوب کار کرده و فن نکرده. روی کارتنش هم زده بود 80 گیگ(احتمالا مدلای اول پلی ۳ باشه). به نظر شما خرید این دستگاه ارزش داره؟
مدل phat بخاطر مشکل YLOD بنظرم اصلا ارزش خرید نداره ، مگر برای کلکسیون !

• Like
آخه تا حالا که کار کرده و چراغ زرد نشده احتمالا دیگه خراب نشه. بعد طرف میگه تستش کردم و فن نکرده
اقا سراغ فت نرو تا جای ممکن حتی اگر این حرفای فروشنده هم درست باشه بازم به نظر من نرو سراغش

آخه تا حالا که کار کرده و چراغ زرد نشده احتمالا دیگه خراب نشه. بعد طرف میگه تستش کردم و فن نکرده

اگر برای استفاده و بازی کردن می‌خوای
به نظرم فقط مدل اسلیم یا مدل سوپر اسلیم بخر
فت ها هم عمرشون زیاده یعنی خیلی کار کردن
هم احتمال به مشکل خوردن زیاد دارن

مشابه این می‌مونه که مثلاً الان بری یه ایکس باکس ۳۶۰ فالکن بخری

آخرین ویرایش:
اگر برای استفاده و بازی کردن می‌خوای
به نظرم فقط مدل اسلیم یا مدل سوپر اسلیم بخر
فت ها هم عمرشون زیاده یعنی خیلی کار کردن
هم احتمال به مشکل خوردن زیاد دارن

مشابه این می‌مونی که مثلاً الان بری یه ایکس باکس ۳۶۰ فالکن بخری
اسلیم مدل 45 نانومتری بگیرم یا همه مدلاش خوبه.

• Like
خیلی ممنون. شما روش اجرای مستقیم بازی از روی فلش یا هارد اکسترنال رو اطلاع داری؟ برای مواقعی که هارد کنسول پر میشه و نخوام بازیهای داخل دستگاه رو پاک کنم
بازی رو iso کن و بریز تو هارد ntfs بعد با وبمن اجراش کن.
همین کارو میتونی با شبکه هم بکنی و از هارد سیستم هم اجرا کنی بازی رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or