هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من یک پلی ۳ اسلیم دارم ک با HDMI وصلش کردم ب تی وی
الان یه مدتیه ک مشکل پرش تصویر داره...ینی بعد یه ربع بازی یا گاهی نیم ساعت بازی کردن تصویر پرش های برفکی مانند میزنه و می‌ره..گاهی پرش هاش زیاد میشه ک مجبور میشم کلا دستگاه رو خاموش کنم و گاهی هم هر نیم ساعت یه پرش میندازه
با کابل خودش زیاد پرش مینداخت حتی توی xmb ولی کابل نو ک گذاشتم یکم کمتر شد پرش تصویرش..
مشکل از چی می‌تونه باشه؟

اگر سوکت های hdmi روی کنسول و تلوزیون سالم باشن احتمالا gpu مشکل پیدا کرده

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام من PS3 کپی خور دارم
از طریق بلوتوث دسته PS4 بهش وصل میکنم تو منو دستگاه دسته کار می‌کنه ولی وقتی وارد بازی میشم هیچ کدوم از دکمه های دسته کار نمیکنن.
کسی اگه اطلاعاتی داره در این مورد میشه راهنمایی کنه ممنونم

خیلی از بازیا مثل gta v با کنترل ps4 روی ps3 کار نمیکنن .
به عبارت کلی فقط میتونین توی منو و وب گردی باهاش کار کنین

• Like
Reactions: Rolli.V
با سلام، بازی uncharted 3 را در ps3 اسلیم بازی می‌کنم، در یک مرحله صفحه سیاه میشه و هیچ چیزی کار نمی‌کند و باید دکمه پاور دستگاه را خاموش روشن کنم ، چند بار امتحان کردم و فقط در آن مرحله این اتفاق می‌افتد، میتونید کمکم کنید

• Like
با سلام، بازی uncharted 3 را در ps3 اسلیم بازی می‌کنم، در یک مرحله صفحه سیاه میشه و هیچ چیزی کار نمی‌کند و باید دکمه پاور دستگاه را خاموش روشن کنم ، چند بار امتحان کردم و فقط در آن مرحله این اتفاق می‌افتد، میتونید کمکم کنید
از دیسک ارجینال بازی استفاده میکنی یا دیتای هکی؟

• Like
سلام دوستان عزیز بنده یک سوال داشتم راجب تعمییر ps3 من لان یه کنسول به دستم اومده همه چیزش سالمه فقط 18 تا از این خازن های کوچک بین cell و rsx رو نداره جایی رو میشناسید که تعمییر بکنن این کنسول رو یا نه حیف هستش سره چند تا خازن بندازمش دور لطفا کمک کنید

• Like
Reactions: MR.MARIO
سلام دوستان عزیز بنده یک سوال داشتم راجب تعمییر ps3 من لان یه کنسول به دستم اومده همه چیزش سالمه فقط 18 تا از این خازن های کوچک بین cell و rsx رو نداره جایی رو میشناسید که تعمییر بکنن این کنسول رو یا نه حیف هستش سره چند تا خازن بندازمش دور لطفا کمک کنید
مثل اینکه کسی پاسخ نمیده :(

سلام استاد
اگر تهرانی ببر پشت شهرداری اونجا بگرد تو تعمیرگاه ببین تعمیر میشه یا شاید برد اوراقی داشته باشند برات درست کنند موفق باشی
سلام دوست عزیز همین پس فردا میخوام برم توپ خونه ببینم اونجا تعمیر میکنن یا نه ممنون از راهنمایی

سلام دوست عزیز همین پس فردا میخوام برم توپ خونه ببینم اونجا تعمیر میکنن یا نه ممنون از راهنمایی
سلام
ببر توپخونه پاساژ لباف پیش علی آقا کوهی کارش درسته. اون جا بپرسی همه میشناسن واقعا هم با حوصله رو کنسول وقت میذاره

• Like
سلام
ببر توپخونه پاساژ لباف پیش علی آقا کوهی کارش درسته. اون جا بپرسی همه میشناسن واقعا هم با حوصله رو کنسول وقت میذاره
سلام دوست عزیز بنده رفتم پاساز لباف اقای کوهی نبودن ولی مغازه شون باز بود و گقتن دیگه ps3 تعمییر نمی کنن و کل پاساز تعمییر نمیکردن البته طبقه سوم بسته بود حالا شنبه میرم ببینم چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or